Zobacz temat - MG ZR 160 kupno

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - MG ZR 160 kupno

Rercio - Nie Paź 16, 2016 20:56
Temat postu: MG ZR 160 kupno
Witam
poszukuje aktualnie jakiegoś samochodu i wpadłem na taką ofertę MG ZR 160. Nie powiem zakochałem się troszkę w tym samochodzie. Mogli byście się wypowiedzieć na temat tej oferty?
aukcja
dodam, że w samochodzie tym świeci się silnik na czerwono i silnik czasem faluje na niskich obrotach.
Z góry dzięki za odp :)

piotrek1000 - Pon Paź 17, 2016 07:41

Falowanie to standard - silniczek krokowy, a check engine jeśli o nim mowa no to należałoby podpiąć pod komputer, inaczej wróżenie z fusów.
iktorn73 - Pon Paź 17, 2016 08:57

To jest MG po liftowy a ktoś wstawił mu przód przed liftowy na dodatek wstawił lampy nie od ZR a od R25,na zdjęciu wygląda na to że mocno różni się odcień lakieru na drzwiach z lakierem np. na błotniku. Brak dekielków przy alufelgach. Do tego dochodzą kłopoty mechaniczne. Słabo.

[ Dodano: Pon Paź 17, 2016 09:57 ]
Falowanie obrotów to nie standard a wada. Czy tam koło fotela kierowcy nie leży kółko/pokrętło od regulacji oparcia?

bociannielot - Pon Paź 17, 2016 09:20

Rercio, nie kupuj, składak, był bity, problemy z silnikiem, nie kupuj !!
marcinmarcin - Wto Paź 18, 2016 22:11

ja p....le a jak sprzedawałem piękne, zadbane, z oryginalnym przebiegiem i pewną historią auto to na forum się szpece forumowe pluli... a poszło za czapkę gruszek jak widzę w porównaniu do tego co jest na rynku
bociannielot - Sro Paź 19, 2016 08:19

marcinmarcin, się okaże, ten też jest za śmieszne piniondze ale będzie pewnie stał dużo dłużej niż Twój bo ulep jakich mało :wink: także wyluzuj chłopie ;-) poza tym mówiłem Ci co to za ZR bez spoilera :-) prezencji Zr mu brakło, byś założył i obfocił pewnie szybciej by kupiec się znalazł (polift bez tego prezentuje się jak zwykła 25 :) )