|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Prawo i ubezpieczenia - Auto zastępcze z ubezpieczenia sprawcy
Harry - Sro Wrz 13, 2017 12:08
Jak ubezpieczelnia nie chce dac auto, sa firmy ktore daja auto z oc sprawcy.
Generalnie jak masz uszkodzony kierunkoeskaz auto juz powinno sie nalezec. Wszystko zalezy od uszkodzen pojazdu
pietka - Czw Wrz 14, 2017 11:09
Pamiętaj też, że wypożyczone auto z OC sprawcy musi być tej samej lub niższej klasy niż Twoje auto. Jak wypożyczysz jakiś wypaśny, to Ci nie zwrócą. Tutaj masz przykład wypożyczalni z oc sprawcy. Kolejna sprawa, to że wypożyczają tylko na okres w którym auto będzie naprawiane. Zwykle szybko się z tym uwijają, więc nie dłużej niż tydzień. Za każdy kolejny dzień, nie zapłacą.
prebenny - Pią Wrz 15, 2017 10:37
Jak ja miałem wypożyczony samochód (szkoda całkowita) to miałem z firmy wypożyczającej, która sobie sama dochodziła $$ od ubezpieczalni. Tak jak Harry pisze - samochód musi być tej samej klasy lub niższej.
Co do daty oddania samochodu to u mnie było to dzień wypłacenia odszkodowania (szkoda całkowita) + max 3 dni. W przypadku naprawy samochodu zapewne będzie to moment końca naprawy samochodu.
piotrek789 - Pon Wrz 25, 2017 21:42
Harry napisał/a: | Jak ubezpieczelnia nie chce dac auto, sa firmy ktore daja auto z oc sprawcy.
Generalnie jak masz uszkodzony kierunkoeskaz auto juz powinno sie nalezec. Wszystko zalezy od uszkodzen pojazdu |
Rozwiniesz trochę temat. Nie powiedziałeś zbyt dużo. Można powiedzieć, że rozbudziłeś tylko nadzieję. Liczę, że to czytasz odpiszesz. Jeśli nie to trudno.
Ricardus - Sob Wrz 30, 2017 07:23
Jak ktoś potrzebuje takie auto to proszę o kontakt i auto ma w ciągu jednego dnia podstawione. Bez limitów, można jechać nawet za granicą, klasa auta uzależniona od tego czym jeździłeś ( mogą być nawet terenówki)
Jak chcecie więcej informacji to dzwońcie: 669901601
Możecie numer sobie zapisać i jeżeli odpukać będziecie mieli szkodę, to dzwonicie, a ja organizuję resztę.
|
|