|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Land Rover (Freelander, Range Rover itp.) - [ Freelander 2 ] nie odpala, włączają się światła awaryjne
Novvak - Sob Lip 12, 2025 01:24 Temat postu: [ Freelander 2 ] nie odpala, włączają się światła awaryjne Witam, mój Land Rover nie odpala, po wciśnięciu przycisku start włączają się jedynie kontrolki i migają ciągle światła awaryjne, samochód nie odpala. Po podłączeniu komputera wyświetla się błąd Moduł sterujący nadwozia i moduł od klimatyzacji. Moduł od nadwozia został wymieniony, przeklonowany i nadal to samo, myślałem że to wszystko przez BCM - moduł nadwozia, ale jednak nie, dodam że po kliknięciu start od razu wskaźnik od temperatury wody wskakuje na 120 stopni, wymieniony został jeszcze termostat z myślą że to pomoże ale nic z tego... Nie mam już pomysłu co może być przyczyną. Mogę jeszcze wymienić ten moduł od klimatyzacji, ale czy warto? Freelander 2 2007r. 2.2 diesel
sTERYD - Sob Lip 12, 2025 17:25
A może jest osobny moduł startera, coś podobnie jak w renault megane. Skoro rozrusznik nie rusza, to szukałbym elementów odpowiedzialnych za jego uruchomienie, a nie komfort itp.
|
|