|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Forum i WWW - [Forum] Korzystanie z forum
walkie - Pon Kwi 02, 2007 21:29 Temat postu: [Forum] Korzystanie z forum To ja mam kilka pytań jeszcze jak się mam oswoić
1. jak tego gada nauczyć że jestem kobietą?
2. jak usunąć takie durne okienko półprzeźroczyste z treścią pierwszych postów skutecznie zasłaniające to co chcę przeczytać?
AndrewS - Pon Kwi 02, 2007 21:36
co do pierwszego pytania to chyba wszyscy jestesmy ,no ten tego obojnakami, bo ja nigdzie nie widze ze jestem facetem (na forum oczywioscie )
co do drugiego pytania to nie da sie chyba go usunac, okienko pojawia sie jesli najedziesz myszka nad tytul watku
Paul - Pon Kwi 02, 2007 21:36
walkie napisał/a: | 1. jak tego gada nauczyć że jestem kobietą?
2. jak usunąć takie durne okienko półprzeźroczyste z treścią pierwszych postów skutecznie zasłaniające to co chcę przeczytać? |
Wygląda na to, że tylko Moder albo Admin uratuje sytuację. W profilu nie ma odpowiednich opcji
walkie - Pon Kwi 02, 2007 21:38
Paul napisał/a: | walkie napisał/a: | 1. jak tego gada nauczyć że jestem kobietą?
2. jak usunąć takie durne okienko półprzeźroczyste z treścią pierwszych postów skutecznie zasłaniające to co chcę przeczytać? |
Wygląda na to, że tylko Moder albo Admin uratuje sytuację. W profilu nie ma odpowiednich opcji |
To niech ingerują teraz
Paul - Pon Kwi 02, 2007 21:45
walkie napisał/a: | To niech ingerują teraz |
Jak się do Pitera uśmiechniesz, to kto wie?...
walkie - Pon Kwi 02, 2007 21:49
Paul napisał/a: | walkie napisał/a: | To niech ingerują teraz |
Jak się do Pitera uśmiechniesz, to kto wie?... |
I co piter34 uczyni mnie kobieta? rotfl, sorka ale nie moglam sie powstrzymac
piter34 - Pon Kwi 02, 2007 21:51
Paul napisał/a: | Wygląda na to, że tylko Moder albo Admin uratuje sytuację. W profilu nie ma odpowiednich opcji |
Hej. Już jest opcja.
Paul - Pon Kwi 02, 2007 21:52
walkie napisał/a: | I co piter34 uczyni mnie kobieta? |
To nie wiedziałaś, że Admin może wszystko (prawie)
walkie - Pon Kwi 02, 2007 21:52
piter34 napisał/a: | Paul napisał/a: | Wygląda na to, że tylko Moder albo Admin uratuje sytuację. W profilu nie ma odpowiednich opcji |
Hej. Już jest opcja. |
Dziękuję
Paul - Pon Kwi 02, 2007 21:53
piter34 napisał/a: | Hej. Już jest opcja. |
A mówiłem? Może wszystko
P.S. Dzięki Piter
walkie - Pon Kwi 02, 2007 21:53
Paul napisał/a: | walkie napisał/a: | I co piter34 uczyni mnie kobieta? |
To nie wiedziałaś, że Admin może wszystko (prawie) |
No wlasnie widze
piter34 - Pon Kwi 02, 2007 21:53
walkie napisał/a: | jak usunąć takie durne okienko półprzeźroczyste z treścią pierwszych postów skutecznie zasłaniające to co chcę przeczytać |
Okno wyswietla sie tylko jak najedziesz wskaźnikiem myszy na dany temat. Po prostu tego nie rób.
walkie - Pon Kwi 02, 2007 22:27
AndrewS napisał/a: | co do pierwszego pytania to chyba wszyscy jestesmy ,no ten tego obojnakami, bo ja nigdzie nie widze ze jestem facetem (na forum oczywioscie ) |
Było tylko dołączył...teraz doszła magiczna literka A wskazująca na to, że jednak dziewczynki też dołączają do forum i robią trochę szumu
rovero - Pon Kwi 02, 2007 22:52
A wczesniej nie można było wybrać płci Jak fajnie stać się mężczyzną
MaReK - Wto Kwi 03, 2007 11:46
Przepraszam, to moja wina
Po improcie bazy danych ze strony www.roverki.pl wszyscy stalismy sie obojniakami
Uznalem zatem, ze lepiej ta opcje wylaczyc
Pozdrawiam,
Paul - Wto Kwi 03, 2007 13:23
MaReK napisał/a: | Przepraszam, to moja wina |
Nie przepraszaj, tylko się popraw na przyszłość
AndrewS - Sro Kwi 04, 2007 11:48
piter34 napisał/a: | Okno wyswietla sie tylko jak najedziesz wskaźnikiem myszy na dany temat. Po prostu tego nie rób |
najprawdopodobniej da sie to wylaczyc
ja znalazlem na gownym ekranie forum po prawej stronie na dole przycisk PREFERENCJE
tam jest kilka dodatkowych ustawien polecam obejzec
piter34 - Sro Kwi 04, 2007 11:57
AndrewS napisał/a: | ja znalazlem na gownym ekranie forum po prawej stronie na dole przycisk PREFERENCJE |
Tam trzeba odnzaczyć "pokazuj aktywne dymki".
Można tam też ustawić wiele innych rzeczy.
Irek - Sro Kwi 04, 2007 12:04
AndrewS napisał/a: | ja znalazlem na gownym ekranie forum po prawej stronie na dole przycisk PREFERENCJE |
może ludziska myśleli, że to analogiczne miejsce jak to służące do określania płci
|
|