|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Witam Wszystkich
Moloch - Sro Kwi 11, 2007 12:45 Temat postu: Witam Wszystkich Chciałem się przywitać ze wszystkimi posiadaczami Roverków
Z góry przepraszam, za brak kultury i wychowania ponieważ jestem na tym forum już jakiś czas i się nie przywitałem.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Roverka 200 z 1999 roku i jak narazie nie wyobrażam sobie wymieniać tego samochodziku na inny jest poprostu przecudowny
Pozdrawiam wszystkich
PS. Jak mi się uda to w tym tygodniu lub następnym pochwalę się wyglądem swojego Roverka.
Paul - Sro Kwi 11, 2007 13:04
Witamy, witamy , lepiej późno, niż wcale
Moloch - Pią Kwi 20, 2007 17:52
Tak jak obiecywałem wrzucam fotki swojego Roverka
Samochodzik troche jest przykurzony i brudny ale niestety nie miałem czasu go dokładnie umyć
emes - Pią Kwi 20, 2007 20:18
Witam na forum
Trochę nietypowa klapa, a tablice w zderzaku Sam przerabiałeś?
Moloch - Sob Kwi 21, 2007 06:10
Hhmm sam to nie nie jestem blacharzem a tym bardziej nie plastykiem , Poprawki wizualne oraz cała reszta (wstawienie w zderzak tablicy, wstawienie 4 diod na podświetlenie tablicy rejestracyjnej wygładzenie przedniego oraz tylnego zderzaka powierzyłem blacharzowi z mojego miasteczka )
Moja tutka była osobiście przeze mnie montowana przez co widać ślady rdzy na tłumiku (zabrakło mi pręta/elektrody kwasowej, któregoś razu muszę to dopracować zdjąć tłumik posiedzieć z dzień i go ładnie zaspawać...)
PS klapa się prezentuje dużo ładniej w rzeczywistości
pawciu87 - Sob Kwi 21, 2007 06:20
Moloch napisał/a: | PS klapa się prezentuje dużo ładniej w rzeczywistości |
to juz kwestia gustu, pamietam w galerii ze podobnie zrobiona mial piter34 w swojej R200 , mi osobiscie bardziej sie podoba oryginal, ale gladka klpa tez prezentuje sie ladnie, a dlaczego usunales chromy ze zderzakow
Moloch - Sob Kwi 21, 2007 06:44
pawciu87 napisał/a: | Moloch napisał/a: | PS klapa się prezentuje dużo ładniej w rzeczywistości |
to juz kwestia gustu, pamietam w galerii ze podobnie zrobiona mial piter34 w swojej R200 , mi osobiscie bardziej sie podoba oryginal, ale gladka klpa tez prezentuje sie ladnie, a dlaczego usunales chromy ze zderzakow |
Ogólnie według mnie do małych samochodów nie pasują chromy, rozumiem gdybym jeździł 75 lub 600 to pewnie odrobine chromu by się przydało, ale taki samochód lepiej się prezentuję bez nich
Piter miał coś takiego ale on zostawił przycisk na klapie który burzył cały kształt tylnej klapy która osobiście mi się bardzo podoba (napis był ładny)
pawciu87 - Sob Kwi 21, 2007 07:24
Moloch napisał/a: | Ogólnie według mnie do małych samochodów nie pasują chromy, rozumiem gdybym jeździł 75 lub 600 to pewnie odrobine chromu by się przydało, ale taki samochód lepiej się prezentuję bez nich |
to tez kwestia gustu np widzac czara 3-drzwiowa R200 na 15-calowych felgach, chromy mi jak najbardziej odpowiadaja tak czy siak z chromami czy bez, wiadomo ze autko wybija sie z tlumu szarych aut
Moloch - Sob Kwi 21, 2007 07:35
pawciu87 napisał/a: | Moloch napisał/a: | Ogólnie według mnie do małych samochodów nie pasują chromy, rozumiem gdybym jeździł 75 lub 600 to pewnie odrobine chromu by się przydało, ale taki samochód lepiej się prezentuję bez nich |
to tez kwestia gustu np widzac czara 3-drzwiowa R200 na 15-calowych felgach, chromy mi jak najbardziej odpowiadaja tak czy siak z chromami czy bez, wiadomo ze autko wybija sie z tlumu szarych aut |
Tu się zgodzę Nasze pikne Roverki zawsze się wyróżniają z tłumu
MaReK - Sob Kwi 21, 2007 10:10
Bardzo podobny samochod (kolor, klapa i felgi) widuje na ulicy Karczunkowskiej (droga do hurtowni Action s.a.). Niestety nie pamietam rejestracji. Czy to moze byc ten sam samochod ?
Pozdrawiam,
Moloch - Sob Kwi 21, 2007 10:21
Ale mnie zaskoczyłeś
Na ulicy Karczunkowskiej to ja pracuje
Ale to Ciekawe bo na Karczunkowskiej to ja innego Roverka jeszcze nie widziałem no może z 1 raz
MaReK - Sob Kwi 21, 2007 12:06
Moloch napisał/a: | Ale mnie zaskoczyłeś |
Czym ?
Moloch napisał/a: | Na ulicy Karczunkowskiej to ja pracuje |
Pracujesz to i moze parkujesz, przy takim parkanie... nie pamietam
dokladnie okolicy, ale jezdze tam czesto.
Moloch napisał/a: | Ale to Ciekawe bo na Karczunkowskiej to ja innego Roverka jeszcze nie widziałem no może z 1 raz |
Oprocz Twojego? To dobrze mi sie wydawalo? Twoja 200stka tam stoi ?
Pozdrawiam,
Moloch - Sob Kwi 21, 2007 12:19
A no tym, że widujesz "Mojego" roverka pod "Moją" pracą
MaReK napisał/a: | Pracujesz to i moze parkujesz, przy takim parkanie... nie pamietam
dokladnie okolicy, ale jezdze tam czesto. |
Parkuję zazwyczaj pod firmą w której pracuję na Karczunkowskiej
MaReK napisał/a: | Oprocz Twojego? To dobrze mi sie wydawalo? Twoja 200stka tam stoi ? |
Tak "Moja" ale Twojej na Karczunkowskiej nie widziałem pewnie dlatego, że jak nią przejeżdżasz to siedze akurat w robocie
Pozdrawiam i ja
MaReK - Sob Kwi 21, 2007 14:02
To o ktorej w poniedzialek konczysz prace, to moze tak bede wracal z Action?
W drodze do jest jeszcze jakis roverek w warsztacie na rejestracji WX
Ja widuje Twoj prawie zawsze jak jezdze, a ze jeszcze w godzinach pracy to nie dziwie sie ze jestes w firmie
Pozro.
Moloch - Sob Kwi 21, 2007 18:18
MaReK napisał/a: | To o ktorej w poniedzialek konczysz prace, to moze tak bede wracal z Action?
W drodze do jest jeszcze jakis roverek w warsztacie na rejestracji WX
Ja widuje Twoj prawie zawsze jak jezdze, a ze jeszcze w godzinach pracy to nie dziwie sie ze jestes w firmie
Pozro. |
Pracuje zazwyczaj od 7 do 15/15.30
Pozdro
MaReK - Nie Kwi 22, 2007 01:24
A moze wpadniesz na bemowo w niedziele o 20
Pozdrawiam,
Moloch - Nie Kwi 22, 2007 12:41
Właśnie chyba dziś wpadnę
|
|