Zobacz temat - [R416] Książka typu "zrób to sam" dla Rovera

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R416] Książka typu "zrób to sam" dla Rovera

prezes_jelonek - Nie Kwi 22, 2007 15:03
Temat postu: [R416] Książka typu "zrób to sam" dla Rovera
Witam :) czy ktoś ma może książke o samodzielnych naprawach dla R 416 Si ?? bedzo bede wdzieęczny.
sTERYD - Nie Kwi 22, 2007 15:05

do FAQ ale już :!: :!: :!:
prezes_jelonek - Nie Kwi 22, 2007 15:22

sTERYD napisał/a:
do FAQ ale już :!: :!: :!:

właśnie byłem w FAQ czyli odnośniku na górze strony i niestsety nic nie znalazłem odnośnie jakiejś książki w PDF. Bardzo przepraszam za wszelkie błędy jakie popełniam na forum ale obiecuje że siępoprawię. Prosił bym o konkretny link... dziękuje i pozdrawiam

Tomi - Nie Kwi 22, 2007 15:36

www.haynes.co.uk
7Tomi - Nie Kwi 22, 2007 18:02

Tomi napisał/a:
www.haynes.co.uk

Ewentualnie w Polsce wszystkie książk Haynesa ma firma Samter Poznań - 138zł sztuka bo kupowałem do 400:D

sTERYD - Nie Kwi 22, 2007 19:37

Tomi napisał/a:
właśnie byłem w FAQ czyli odnośniku na górze strony i niestsety nic nie znalazłem odnośnie jakiejś książki w PDF.

bo nie chodzi o to faq tylko o TECHNICZNY FAQ na stronie glównej, który opisuje często występujące usterki w Roverkach i tam to znajdziesz. :cool:

piter34 - Pon Kwi 23, 2007 08:35

prezes_jelonek napisał/a:
właśnie byłem w FAQ czyli odnośniku na górze strony i niestsety nic nie znalazłem odnośnie jakiejś książki w PDF. Bardzo przepraszam za wszelkie błędy jakie popełniam na forum ale obiecuje że siępoprawię. Prosił bym o konkretny link... dziękuje i pozdrawiam

Link