|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
![](images/print.gif) |
Rover serii 800 - [R825] Czy lampy tyne podejdą od młodszego modelu
Revolt - Nie Kwi 22, 2007 18:31 Temat postu: [R825] Czy lampy tyne podejdą od młodszego modelu Strasznie podobaja mi sie lampy tył z kloszem jasno czerwonym one chyba były wkładane do modeli po 96r. I tu moje pytanie czy one podejda do mojego roverka ? gdyby ktos nie wiedział o jakie lampy mi chodzi :
piter34 - Pon Kwi 23, 2007 08:49
Rozumiem dlaczego Ci się podobają i powiem szczerze, że gdybym kupił R800 ze starymi lampami tylnymi to nawet bym się nie zastanawiał, czy nowsze pasują, bo byłoby to dla mnie oczywiste.
oczywiście mógłbym się w swoim osądzie mylić...
Revolt - Pon Kwi 23, 2007 11:05
piter34 napisał/a: | Rozumiem dlaczego Ci się podobają i powiem szczerze, że gdybym kupił R800 ze starymi lampami tylnymi to nawet bym się nie zastanawiał, czy nowsze pasują, bo byłoby to dla mnie oczywiste |
No tak bardzo mi sie od poczatku podobają i napewno w moim roverku nie bedzie pomaranczowych kloszy czekam tylko na okazje bo na allegro wołaja sobie za jedna lampe ok 200 zł a mysle ze to za duzo bo jeszcze trzeba dokupic lampy na tylna klape a to kolejny koszt.
Jednak zastanawia mnie czy nie bedzie problemu z ich umiejscowieniem w miejsce starych lamp
|
|