|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Powitajcie mnie w klubie
drooid - Pon Kwi 23, 2007 20:04 Temat postu: Powitajcie mnie w klubie Witam!
Od niedawna jestem szczęśliwym(?) posiadaczem R45 1.8. Na razie jeszcze nie mogę nic o nim powiedzieć, co mnie póki co cieszy, bo przynajmniej nie zawalam działu "usterki"
Jedyne co mnie martwi na dzień dzisiejszy to to, że jeszcze nie umiem włączać wycieraczek
String - Pon Kwi 23, 2007 20:06
No to co?! Trzy, czteeeery... WITAMY !!
Oby Ci służył.
Paul - Pon Kwi 23, 2007 20:12
No to i ja też wiam
drooid napisał/a: | Od niedawna jestem szczęśliwym(?) posiadaczem R45 1.8. Na razie jeszcze nie mogę nic o nim powiedzieć, co mnie póki co cieszy, bo przynajmniej nie zawalam działu "usterki" |
Gratulować, gratulować
drooid napisał/a: | Jedyne co mnie martwi na dzień dzisiejszy to to, że jeszcze nie umiem włączać wycieraczek |
Rozumiem, że z powodu braku deszczu jeszcze nie przetestowałeś ?
Ale jakby popadało, to ta wajcha po prawej stronie kierownicy. Końcówka się obraca
Viniu - Pon Kwi 23, 2007 20:13
Na cześć nowego Roverowicza: HIP HIP HURA
xavier - Pon Kwi 23, 2007 20:18
witamy witamy:D
pawciu87 - Pon Kwi 23, 2007 20:37
dawaj foty
drooid - Pon Kwi 23, 2007 20:56
Cytat: | Ale jakby popadało, to ta wajcha po prawej stronie kierownicy. Końcówka się obraca |
Wszystko fajnie ale z prawej strony mam dwie wajhy
Zdjęcia? Hmmm.... być może wkrótce
[ Dodano: Wto Kwi 24, 2007 2:11 pm ]
I ten niestandardowo umieszczony tempomat. Może mi ktoś powiedzieć, czy to fabryczne, czy dostawiane samemu?
jerzu - Wto Kwi 24, 2007 21:59
Witam Kolegę z Łodzi
tomke - Wto Kwi 24, 2007 22:52
No to witaj
Moloch - Sro Kwi 25, 2007 06:34
Witam i ja
drooid napisał/a: | Wszystko fajnie ale z prawej strony mam dwie wajhy
Zdjęcia? Hmmm.... być może wkrótce |
Ta wajha bliżej kierownicy to jest od spryskiwaczy i wycieraczek pokrętła na wajsze, po lewo masz od wycieraczki tylnej po prawo do wyciearaczek przednich. Przekrecenie lewego przełącznika do dołu skutkuje włączeniem tylnej wycieraczki, a przekręcenie jej jeszcze dalej włączenie spryskiwacza, natomiast przekręcenie jej do góry skutkuje włączeniem spryskiwacza. Pokrętło po prawo służy do wyciearaczek przednich przekręcasz do dołu (są trzy pozycje, 1 wolna z przerwami, 2 wolna bez przerw, 3 szybka bez przerw) Pociągnięcie do siebie skutkuje spryskaniem szyby. to byłoby na temat wycieraczek chyba dobrze opisałem??
giewu - Sro Kwi 25, 2007 07:19
kolejny Łodzianin w grupie ..witam również
reed - Sro Kwi 25, 2007 14:58
Cześć kolego z Łodzi
Fajnie masz ta druga wajcha bliżej zegarów to prawdopodobnie TEMPOMAT, niestety ja nie mam Ale to super fajna rzecz
Gratuluje, powodzenia i szerokiej drogi
drooid - Pią Paź 10, 2014 18:33
Był czas na powitania, przyszedł czas na pożegnanie. Autko dożyło swego kresu - przynajmniej w moich rękach. Nie podejrzewam, że nabędę jeszcze jakiegoś Rovera.
Miło było, ale się skończyło. Pozdrawiam wszystkich jeszcze jeżdżących.
monalisa2 - Sob Lis 08, 2014 18:20
Cześć
NoPE - Sob Lis 08, 2014 19:12
Papaje. Odwiedzaj nas
|
|