Zobacz temat - Powitajcie mnie w klubie

Forum Klubu ROVERki.pl

Powitania - Powitajcie mnie w klubie

drooid - Pon Kwi 23, 2007 20:04
Temat postu: Powitajcie mnie w klubie
Witam!
Od niedawna jestem szczęśliwym(?) posiadaczem R45 1.8. Na razie jeszcze nie mogę nic o nim powiedzieć, co mnie póki co cieszy, bo przynajmniej nie zawalam działu "usterki" :grin:

Jedyne co mnie martwi na dzień dzisiejszy to to, że jeszcze nie umiem włączać wycieraczek :mrgreen:

String - Pon Kwi 23, 2007 20:06

No to co?! Trzy, czteeeery... WITAMY !! !! :mrgreen:
Oby Ci służył.

Paul - Pon Kwi 23, 2007 20:12

drooid napisał/a:
Witam!

No to i ja też wiam :D
drooid napisał/a:
Od niedawna jestem szczęśliwym(?) posiadaczem R45 1.8. Na razie jeszcze nie mogę nic o nim powiedzieć, co mnie póki co cieszy, bo przynajmniej nie zawalam działu "usterki"

Gratulować, gratulować :D
drooid napisał/a:
Jedyne co mnie martwi na dzień dzisiejszy to to, że jeszcze nie umiem włączać wycieraczek

Rozumiem, że z powodu braku deszczu jeszcze nie przetestowałeś ? :twisted:
Ale jakby popadało, to ta wajcha po prawej stronie kierownicy. Końcówka się obraca :D

Viniu - Pon Kwi 23, 2007 20:13

Na cześć nowego Roverowicza: HIP HIP HURA :)
xavier - Pon Kwi 23, 2007 20:18

witamy witamy:D
pawciu87 - Pon Kwi 23, 2007 20:37

dawaj foty :twisted: :mrgreen:
drooid - Pon Kwi 23, 2007 20:56

Cytat:
Ale jakby popadało, to ta wajcha po prawej stronie kierownicy. Końcówka się obraca

Wszystko fajnie ale z prawej strony mam dwie wajhy :roll:
Zdjęcia? Hmmm.... być może wkrótce :wink:

[ Dodano: Wto Kwi 24, 2007 2:11 pm ]

I ten niestandardowo umieszczony tempomat. Może mi ktoś powiedzieć, czy to fabryczne, czy dostawiane samemu?

jerzu - Wto Kwi 24, 2007 21:59

Witam Kolegę z Łodzi :)
tomke - Wto Kwi 24, 2007 22:52

No to witaj :mrgreen:
Moloch - Sro Kwi 25, 2007 06:34

Witam i ja :mrgreen:

drooid napisał/a:
Wszystko fajnie ale z prawej strony mam dwie wajhy
Zdjęcia? Hmmm.... być może wkrótce

Ta wajha bliżej kierownicy to jest od spryskiwaczy i wycieraczek pokrętła na wajsze, po lewo masz od wycieraczki tylnej po prawo do wyciearaczek przednich. Przekrecenie lewego przełącznika do dołu skutkuje włączeniem tylnej wycieraczki, a przekręcenie jej jeszcze dalej włączenie spryskiwacza, natomiast przekręcenie jej do góry skutkuje włączeniem spryskiwacza. Pokrętło po prawo służy do wyciearaczek przednich przekręcasz do dołu (są trzy pozycje, 1 wolna z przerwami, 2 wolna bez przerw, 3 szybka bez przerw) Pociągnięcie do siebie skutkuje spryskaniem szyby. :mrgreen: to byłoby na temat wycieraczek chyba dobrze opisałem?? :oops:

giewu - Sro Kwi 25, 2007 07:19

kolejny Łodzianin w grupie :D ..witam również :mrgreen:
reed - Sro Kwi 25, 2007 14:58

Cześć kolego z Łodzi :D

Fajnie masz ta druga wajcha bliżej zegarów to prawdopodobnie TEMPOMAT, niestety ja nie mam :( Ale to super fajna rzecz :)

Gratuluje, powodzenia i szerokiej drogi

drooid - Pią Paź 10, 2014 18:33

Był czas na powitania, przyszedł czas na pożegnanie. Autko dożyło swego kresu - przynajmniej w moich rękach. Nie podejrzewam, że nabędę jeszcze jakiegoś Rovera.
Miło było, ale się skończyło. Pozdrawiam wszystkich jeszcze jeżdżących.

monalisa2 - Sob Lis 08, 2014 18:20

Cześć :grin:
NoPE - Sob Lis 08, 2014 19:12

Papaje. :| Odwiedzaj nas :-)