|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - czas na zmiany
Valander_wwa - Nie Cze 03, 2007 15:34 Temat postu: czas na zmiany I nadeszła ta chwila...
Muszę poszukać czegoś większego na zewnątrz i wewnątrz. Obejrzałem pare 75 ale nie przemawiają do mnie wielkością wnętrza... 600 to już troszkę leciwe auto ze względu na wiek, choć posiada większe wnętrzne niż 75 (Przemek miał racje <chlip>)... stąd na środe umówiłem się na oglądanie tego cacka: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2823145 (Pan wybiera się do wawy) Co sądzicie o tym modelu??
UncleAllEvil - Nie Cze 03, 2007 15:54
To fajne auto ale wnętrze chyba dużo większe od R75 nie jest.
Valander_wwa - Nie Cze 03, 2007 17:30
UncleAllEvil napisał/a: | To fajne auto ale wnętrze chyba dużo większe od R75 nie jest. |
ma tą przewagę że jest to liftback... nie szukam kombi, stąd takie rozwiązanie wydaje się być najsensowniejsze. odnośnie wnętrza, więcej miejsca nad głową i szerzej, reszta porównywalna...;)
Viniu - Nie Cze 03, 2007 18:14
Ten model Mazdy cieszy się sporym uznaniem. Wg ADAC był na I miejscu w swojej klasie. Na zaprzyjaźnionym forum mazdy również ma bardzo dobre opinie. Ten z Twojego linku to diesel (odrobinę bardziej cierpiący na drobne dolegliwości)... ponoć więszą frajdę daje wersja 2,3 a o 3.0 nie wspomnę No ale skoro o ma być dla rodzinki...
MaReK - Nie Cze 03, 2007 23:02
Valdek a to Ty juz rodzine powiekszyles ?
Szkoda ze nie chcesz kombi, bo te mazdy w wersji kombi tez sa fajne, a wozek wejdzie, rower i kosz piknikowy
A komu Rovera sprzedajesz?
Valander_wwa - Pon Cze 04, 2007 07:02
MaReK napisał/a: | Valdek a to Ty juz rodzine powiekszyles ?
Szkoda ze nie chcesz kombi, bo te mazdy w wersji kombi tez sa fajne, a wozek wejdzie, rower i kosz piknikowy
A komu Rovera sprzedajesz? |
Rover zostaje w rodzinie Gdybym był zreflektowany na kombi to i może 75 by była, a co do powiększania rodziny - nie potwierdzam, nie zaprzeczam
MaReK - Pon Cze 04, 2007 07:44
Ee no to jak Rover zostaje w rodzinie to ... poprostu bedziesz jezdzilem Roverem "szostka" ? Tak jak Kaczy Roverem Leonem, jak Mariusz Roverem Omega i wielu innych
No co Ty Waldek... to Wy z Joanna (dobrze pamietam?) juz tak daleko ?
Ale to Mazda 6? Rany... blizniaki beda ?
Pozdrawiam,
Marian_K - Pon Cze 04, 2007 09:29
Ładne auto, w dodatku japoniec - pewnie będzie dobrze służył.
Swoją drogą - jak wchodziły na rynek - to było moje marzenie. Teraz - na drogach tego pełno - więc nie robi już takiego wrażenia, po prostu sie opatrzył i tyle. Ale jakby mi Święty Mikołaj przyniósł pod choinkę, to na pewno bym się ucieszył.
Może rzeczywiście poszukaj kombi - wcale nie wygląda gorzej, a z miejscem nieporównywalnie. (75 kombi to, moim zdaniem, nieporozumienie).
Pozdrawiam!
|
|