Zobacz temat - Spot we Wrocławiu - niedziela 1 lipca

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Spot we Wrocławiu - niedziela 1 lipca

emes - Czw Cze 28, 2007 11:48
Temat postu: Spot we Wrocławiu - niedziela 1 lipca
Może pomyślimy nad spotem we Wrocławiu w niedzielę, 1 lipca? Dawno już się nie spotkaliśmy :-) Może tak jak ostatnio grill, a później tiramisu? Co o tym myślicie?

Ustaliliśmy wczoraj, że organizujemy grilla. Miejsce spotkania: Kiełczów. Szczegóły powinny pojawić się jeszcze dzisiaj lub jutro :-)

walkie - Nie Lip 01, 2007 09:28

Emes zaimprezował w Berlinie chyba i o szczegółach zapomniał :P
Grill, dziś na Kiełczowie, zbiórka u mnie o 14. U mnie znaczy się, na Kruczej przy kościele ;)
Zabrać dobry humor, dobre żarcie, kocyki i piłkę ;)

emes - Nie Lip 01, 2007 23:00

walkie napisał/a:
Emes zaimprezował w Berlinie chyba i o szczegółach zapomniał :P

Nie zapomniałem, po prostu wróciłem znacznie później, bo wyjazd się przedłużył :-)

Ale dodam, że po spocie mamy około 250 zdjęć zrobionych przez walkie, chętnie je pooglądam :-)

walkie - Nie Lip 01, 2007 23:10

Właśnie je obrabiam i padam na ryjek

[ Dodano: Pon Lip 02, 2007 12:29 am ]
http://foto.blurp.org/roverkowo/sielska_zagroda/

pawciu87 - Nie Lip 01, 2007 23:37

jak juz pisalem gdzies coraz bardziej zaluje ze nie ma mnie teraz w Polsce... moj brat studiuje we wroclawiu... wiec na pewno na jakims spocie sie zjawie, o ile nikt nie bedzie mial nic przeciwko temu :wink:
walkie - Nie Lip 01, 2007 23:39

Pewnie że nie :) Zapraszamy serdecznie :) Sam widzisz że zabawa w pełni, humoru nam nie brakuje. Chyba udało nam się stworzyć zgraną paczkę :)
pawciu87 - Nie Lip 01, 2007 23:41

walkie napisał/a:
Chyba udało nam się stworzyć zgraną paczkę :)

az milo poatrzec :mrgreen: skoro zaproszenie jest, to z checia pojawie sie w pazdzierniku kiedys moim zielonym czolgiem :mrgreen:

emes - Nie Lip 01, 2007 23:46

pawciu87 napisał/a:
na jakims spocie sie zjawie, o ile nikt nie bedzie mial nic przeciwko temu :wink:

Jeżeli tylko masz ochotę, to zapraszamy :-)

walkie napisał/a:
Chyba udało nam się stworzyć zgraną paczkę :)

Myślę że tak :-)

Tymek - Pon Lip 02, 2007 01:13

No i znowu przeoczyłem temat o spocie przeglądając intensywnie od paru dni techniczne... :cry: A na Kiełczów masz rzut beretem bo mieszkam na Psim polu. Widziałem właśnie popołudniu jednego Roverka 400 'szerokokapciowca' chyba czegoś szukał na Psiakolandii. A Wieczorem chyba Ciebie Emes skręcającego w Pułaskiego. Nie wiem czy zwrociłeś uwagę, stałem za Tobą na światłach.

Ogólnie to bardzo bym prosił w miarę możliwości o poinformowanie mnie o następnym spocie via mail lub gg (podane w profilu) bo nie zawsze ogarnę się w tych wszystkich forach... Pozdrowienia na miasteczku też mile widziane (srebrny Roverek 416 z lekko lustrzanymi szybkami, lekko niski, xenon i dużo dużo muzyki, ale tak mniej dresiarsko a bardziej profesjonalnie i z pasją :wink: )

Pozdro 1600

walkie - Pon Lip 02, 2007 06:12

Tylko mnie nikt nie widział. A w Pułaskiego to ja wczoraj skręcałam. Jeśli to była zielona 45 między 20 a 21.
Vit0 - Pon Lip 02, 2007 09:46

eh jakas szybka akcja byla bo nawet nie zdazylem zobaczyc :(
choc wczoraj to dogorywalem po imprezie wiec bylem nieczynny prawie do 18 :P

jak bylo? :)

Tymek - Pon Lip 02, 2007 12:38

No to chyba Ciebie Walkie widziałem. Z klubową podkładką pod tablice rejestracyjną i znaczkiem Roverki.pl z lewej. Pozdrawiam.
walkie - Pon Lip 02, 2007 16:02

Hurrrrra, w koncu mnie ktos widzial na ulicy :DDDDD
Normalnie, napisz posta w pozdrowieniach :D
Jeszcze nigdy mnie tam nikt nie pozdrawial ;)

emes - Pon Lip 02, 2007 19:35

To była walkie :-)
tommyyogi - Pon Lip 02, 2007 20:55

Nio Tymek nastepnym razem musisz byc z nami. Bo ogolnie bylo bardzo humorystycznie.

Zobacz tylko na foto na ktorym rozwala sie puszka z piwem dzieki EMESOWI. Walkie to ma oko poprostu tak trafic to trzeba byc fotografem.

Pozatym to wszystkie fotki suuuuper.

Pozdrawiam

walkie - Pon Lip 02, 2007 21:25

:)
piwo jest the best, wczoraj byl ten dobry dzien :)

emes - Pon Lip 02, 2007 21:44

Poza tym, w drodze na grilla spotkaliśmy Rovera 200, którym jeździ kitka, ale chyba nie ustaliliśmy, kto prowadził :-)
walkie - Pon Lip 02, 2007 21:45

Jakiś starszy gość, ale machał mi :)
emes - Pon Lip 02, 2007 21:53

To chyba już ustaliliśmy :-) Ja poznałem Roverka kitki po czerwonym lusterku z lewej strony i nie miałem czasu przyjrzeć się kto prowadził :-)
kitka - Pon Lip 09, 2007 20:59

no tak tak to bylo moje autko :) ale prowadzil moj starszy, chwalil sie, ze Was widzial...
Brt - Pon Lip 09, 2007 21:01

kitka, oczywiście będziesz na spocie w hmmm Kiełczowie w sobotę :D ;)
kitka - Pon Lip 09, 2007 21:03

niom wlasnie napisalam w watku o tym spotkaniu, ze niestety nie moge, ale nastepnym razem bardziej sie postaram :)
Brt - Pon Lip 09, 2007 21:08

no właśnie przeczytałem :( jakbyś jednak znalazła choć chwilkę, to zapraszamy ;)
emes - Pon Lip 09, 2007 21:11

kitka napisał/a:
ze niestety nie moge

Przyjedź chociaż na chwilę, żebyśmy mogli Cię chociaż poznać :-)