|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Kraków, spot 21 lipiec
piter34 - Wto Lip 10, 2007 13:15 Temat postu: Kraków, spot 21 lipiec Hej,
Padła propozycja spotkania w Krakowie.
Dzień 21 lipiec, czy może inny?
Jaka forma spotu? Gapienie się na auta czy popijanie piwka?
Ja optuję za spotem piwnym.
Ustalono co następuje:
Spotykamy się na parkingu pod C.H. Zakopianka w miejscu zaznaczonym na mapce. Zaznaczyłem tam dojazd od strony Łagiewnik/Ronda Matecznego.
Godzina spotkania: 16:30
Pogadamy, pogapimy się na auta, a potem pojedziemy na piwo. Tzn. część osób do domu zostawić auta i potem na piwo, a część od razu na piwo.
Ant - Wto Lip 10, 2007 13:20 Temat postu: Re: Kraków, spot 22 lipiec
piter34 napisał/a: | Hej,
Dzień 22 lipiec, czy może inny?
Ja optuję za spotem piwnym. |
głowy nie dam ale myślę że wpadne
22 jest dobrym terminem (jak dla mnie)
a forma spotu jest dla mnie bez różnicy aczkolwiek piwa bym się napił (przywlekę kierowce he he he)
MaReK - Wto Lip 10, 2007 13:23
22 tylko i wyl. jesli chodzi o nas
walkie - Wto Lip 10, 2007 13:27
no to 22, ja zawleke mam nadzieje oprocz naszej dwojki emesa i tommego no i moze Brt sie skusi?
emes - Wto Lip 10, 2007 13:43
Przyjmiecie mnie z małym psem?
piter34 - Wto Lip 10, 2007 13:50
emes napisał/a: | Przyjmiecie mnie z małym psem? |
Nie zaczadzi się w knajpie dymem?
thef - Wto Lip 10, 2007 13:51
Ja się zjawię, to już ustalone z moją Lady. Chętnie odwiedzę moje "studenckie okolice". Co do piwka, to trzeba będzie jakoś wrócić na chatę, więc piwko raczej odpada, ale dobra kawa mi to wynagrodzi (no albo wsadzę Ewelinę za kółko ).
walkie - Wto Lip 10, 2007 13:54
Emes, jaki pies?
Thef, wsadz Eweline za kolko, niech tez ma cos od zycia
Tempest - Wto Lip 10, 2007 13:54
tak se myślę, czy nie wpaść
jeśli ktoś jedzie z Wawy a zastanawia się nad bolączką powrotową (czyt. trochę się napił ) to mogę służyć pomocą (w końcu abstynent )
razem raźniej a i waha mi taniej wyjdzie, bo samemu to nudno i drożej w moim przypadku
emes - Wto Lip 10, 2007 14:18
walkie napisał/a: | Emes, jaki pies? |
Taki mały pies, ten co był z nami w Mietkowie Będę miał go chyba do 8 sierpnia
walkie - Wto Lip 10, 2007 14:22
no nieeeeeeee atrapa psa
MaReK - Wto Lip 10, 2007 14:27
Tempest napisał/a: | razem raźniej a i waha mi taniej wyjdzie, bo samemu to nudno i drożej w moim przypadku |
Co Ty opowiadasz?
Jakie nudno.... jakie drozej....
Z Kruchym pogadaj, on Cie przekona
My tez pewnie pojedziemy jak zawsze na caly dzien i wrocimy nocka.
Ja pewnie napije sie po przyjezdzie symbolicznie maly kufelek piwka i wrocimy nocka...
Pozdrawiam,
Ps.
Ale moze ktos sie z Tempesetem wybierze?
Bedzie fajnie... hehe
emes - Wto Lip 10, 2007 14:30
walkie napisał/a: | no nieeeeeeee |
Nie będę miał co zrobić z psem, więc jedyne wyjście to przyjechać razem z nim Da się to załatwić?
walkie - Wto Lip 10, 2007 14:56
No da się, wrzucimy gada na wioske do moich rodziców
Tempest - Wto Lip 10, 2007 15:13
MaReK napisał/a: | Tempest napisał/a: | razem raźniej a i waha mi taniej wyjdzie, bo samemu to nudno i drożej w moim przypadku |
Co Ty opowiadasz?
Jakie nudno.... jakie drozej....
Z Kruchym pogadaj, on Cie przekona |
chodziło mi o to, że jadąc samemu w gaziku nudno i jadąc samemu więcej na wahę wydam (a tak byłby podział na 2-3 osoby )
Kruchy - Wto Lip 10, 2007 15:23
Tempest napisał/a: | chodziło mi o to, że jadąc samemu w gaziku nudno |
Jadac za Markiem nie bedziesz sie nudzil
A ja jeszcze nie wiem, plany w sumie mam nieco inne, ale kto wie... moze w ostatniej chwili
Brt - Wto Lip 10, 2007 16:04
Ja odpadam Już mam plana na ten weekend --> goście.
7Tomi - Wto Lip 10, 2007 16:21
A ja sie zjawie
Brt gości też możesz wziaść
llygas - Wto Lip 10, 2007 17:23
Ja niestety odpadam
21 lipca mam zaplanowany wyjazd na urlopik... wiec niestety dopiero przy nastepnej okazji wypije piwko z Roverkowiczami i Roverkowiczkami...
MaReK - Wto Lip 10, 2007 18:03
Tempest napisał/a: | chodziło mi o to, że jadąc samemu w gaziku nudno i jadąc samemu więcej na wahę wydam (a tak byłby podział na 2-3 osoby ) |
Ile wydasz na ta wahe?
Ale spoko... no moze ktos sie skusi z wawkowiczow.
Pozdrawiam,
Tempest - Wto Lip 10, 2007 18:49
no wiesz, ja mam ciężką jeszcze nogę (w końcu się jeszcze nie nacieszyłem samochodem )
ale myślę, że jadąc razem ze wszystkimi w kolumnie z daną prędkością to spalanie w granicach rozsądku będzie
tyle, że jadąc jeszcze z kimś będzie taniej, a i mocniejszy bodziec za wyjazdem na spocik wogóle
poza tym, kto z pijących i jadących na spotkanie nie skorzysta z oferty abstynenta no KTO, pytam się
IInvit - Wto Lip 10, 2007 21:20
MaReK napisał/a: | no moze ktos sie skusi z wawkowiczow |
Tempest napisał/a: | kto z pijących i jadących na spotkanie nie skorzysta z oferty abstynenta |
no, no... coraz lepiej brzmi kusząco
walkie - Wto Lip 10, 2007 22:37
IInvit przyjeeeeeedz
MaReK - Wto Lip 10, 2007 23:45
No to juz masz kolezanke do spolki
Moze jeszcze ktos... bedziesz jechal w cieniu diesla (tak sie rozmarzylem) to spalisz malo
Pozdrawiam,
xavier - Sro Lip 11, 2007 18:41
ja sie pisze:)..a moze ktos bedzie przelatwyal przez Nowy sacz to tez bym sie do kolumny podpiol i wiedzialem bym jak sie poruyszac po krk
walkie - Sro Lip 11, 2007 18:43
xavier, mozesz dobic do Krakowa, ja mieszkam w Krk przy Zakopiance to Cie bede mogla przejac
xavier - Sro Lip 11, 2007 18:49
oo:)..bylo by super:)..bo u mnie ciezko z dokladna topografia krka
walkie - Sro Lip 11, 2007 18:51
nie ma problemu
MaReK - Czw Lip 12, 2007 01:22
Dobra czyli z Wawy mamy:
1. Violla
2. MaReK
3. Majkel
4. Tempest
5. IInvit
6. Kruchy (?)
ktos jeszcze ?
Kruchy - Czw Lip 12, 2007 01:24
Moze Jak zwykle dam odpowiedz w ostatniej chwili...
MaReK - Czw Lip 12, 2007 07:22
No mam nadzieje, ze bedzie to odpowiedz pozytywna
Fajnie bedzie pojechac do ziomow z Kraka i Wroca i potem w nocy sobie wrocic
Ja tam sie juz swietnie bawie w podrozy, a Wy ?
7Tomi - Czw Lip 12, 2007 13:07 Temat postu: Re: Kraków, spot 22 lipiec
piter34 napisał/a: | Hej,
Dzień 22 lipiec, czy może inny?
Ja optuję za spotem piwnym. |
Piter a jakieś dokładniejsze info ? Gdzie i ok której?
Kruchy - Czw Lip 12, 2007 14:01
MaReK napisał/a: | No mam nadzieje, ze bedzie to odpowiedz pozytywna |
Nie chce zapeszac, ale raczej pozytywna Weekend wolny od pracy, wiec czemu nie. Pytanie tylko takie, na sama niedziele?? Czy moze na sobote i niedziele??
MaReK - Czw Lip 12, 2007 14:09
Chyba na sama niedziele... nie chce mi sie tam nocowac
Gdyby to byl wroclaw... to oekj, a tak jakos mi sie juz nie chce w KRK nocowac.
Nie to zeby mi sie cos nie podobalo, ale wole jednak wrocic sobie
emes - Czw Lip 12, 2007 14:14
To ten spot będzie w sobotę czy w niedzielę?
Jaką formę spotu wybieramy?
MaReK - Czw Lip 12, 2007 14:16
22 to chyba niedziela
Ale moze moj kalendarz w windowsie zostal shakowany... niech to ktos potwierdzi
emes - Czw Lip 12, 2007 14:18
MaReK napisał/a: | 22 to chyba niedziela
Ale moze moj kalendarz w windowsie zostal shakowany... niech to ktos potwierdzi |
No w moim kalendarzu to też jest niedziela Tylko ze względu na proponowaną formę zlotu wolałem zapytać
walkie - Czw Lip 12, 2007 14:22
emes, ale wy przeciez przyjedziecie i tak w sobote
MaReK - Czw Lip 12, 2007 14:22
Piwo i niedziela?
No wiesz... nikt nie kaze sie nam dewastowac
Ja moge sie po przyjezdzie malego napic i wrocic poznym wieczorem...
emes - Czw Lip 12, 2007 14:39
walkie napisał/a: | emes, ale wy przeciez przyjedziecie i tak w sobote |
Dokładnie tak, przyjeżdżamy w sobotę
Myślałem, że spot robimy w sobotę, a nie w niedzielę, teraz spojrzałem w kalendarz i okazało się, że propozycja spotu dotyczy niedzieli
Tempest - Czw Lip 12, 2007 15:11
czyli jak wygląda sprawa wyjazdu (w sobotę?, o której?)
co z ew. noclegiem? - fura? niebo?
i o której powrót w niedzielę? 400km trzeba jakoś przejechać o rozsądnej porze
i najważniejsze!!! - kto jedzie ze mną w gaziku?
piter34 - Czw Lip 12, 2007 15:33
MaReK napisał/a: | 22 to chyba niedziela |
Ja się zasugerowałem, że to sobota.
ja oczywiście proponuję spotkanie w sobotę. Zmienię tytuł wątku.
Tomi_114 napisał/a: | Piter a jakieś dokładniejsze info ? Gdzie i ok której? |
Jeszcze nawet formy spotu nie ustalono.
lukis_25__1.4_ - Czw Lip 12, 2007 17:29
No może i ja bym się wybrał?! 21 lipca mam impreze rodzinną ale niedziela jest free... więc podumam jeszcze.
P.S. A tak w ogóle to ten zjazd ma coś współnego 67 rocznicą manifestu PKWN
walkie - Czw Lip 12, 2007 17:38
lukis 25 (1.4) napisał/a: | P.S. A tak w ogóle to ten zjazd ma coś współnego 67 rocznicą manifestu PKWN |
oczywiście! bardzo jesteśmy przywiązani do PKWN a Roverki przeciez mają mnostwo wspolnego z PKWN
MaReK - Czw Lip 12, 2007 19:52
Moze byc sobota Dla mnie jeszcze lepiej... nie wiem czy bedziemy nocowac czy tak jak w przypadku Zatora wrocimy sobie w nocy. W nocy lepiej sie jedzie... pusto, cicho... muzyczka gra, pasazerowie spia (jak maja mocne nerwy) Co nie Wieska ?
Ant - Czw Lip 12, 2007 20:12
MaReK napisał/a: | Moze byc sobota Dla mnie jeszcze lepiej... nie wiem czy bedziemy nocowac czy tak jak w przypadku Zatora wrocimy sobie w nocy. W nocy lepiej sie jedzie... pusto, cicho... muzyczka gra, pasazerowie spia (jak maja mocne nerwy) Co nie Wieska ? |
nadal nie mogę wyjśc z podziwu że przejechaliści etaki szmat drogi w jedną i drugą strone bez noclegu...
twardziel jesteś
emes - Czw Lip 12, 2007 20:16
piter34 napisał/a: | Zmienię tytuł wątku |
Popieram, przydałoby się, żeby nie wprowadzać zamieszania
[ Dodano: Czw Lip 12, 2007 9:33 pm ]
Ant napisał/a: | w jedną i drugą strone bez noclegu |
Ale oni jechali z noclegiem, przecież MaReK śpi jak jedzie Sam wspomniał, że żeby z nim jechać to trzeba mieć mocne nerwy
MaReK - Czw Lip 12, 2007 20:47
Ant napisał/a: | nadal nie mogę wyjśc z podziwu że przejechaliści etaki szmat drogi w jedną i drugą strone bez noclegu...
twardziel jesteś |
E tam... caly czas dwa paski. Najbardziej meczace jest jak reflektorem zle ustawionym oslepiasz innych uczestnikow drogi (w nocy) Trzeba uwazac, gasic swiatla na dojezdzie, przepraszac itp. Na szczescie to juz po problemie - od wczoraj auto wyglada prawie jak nowe
Traska na krakow jest ciut trudniejsza i bardziej meczaca, ale zdecydowanie lepsza niz na Bialystok (a ta pokonalem w ciagu jednego dnia, z uczestnictwem w komunii jako fotoreporter). Spalem wtedy tylko 2h i jak wracalem to naprawde bylo mi ciezko.
Ale sa tigery, redbule i inne wynalazki. Postoje na siku, korki - dalem rade.
Wyczyn z Zatora-Wawa to nic... ja przynajmniej mialem krotki odpoczynek w Zatorze, a Kruchy ? On dopiero jest twardzielem Wpadl, podal reke, przejechal przez rynek i pojechal.
Pozdrawiam,
Ant - Czw Lip 12, 2007 20:51
MaReK napisał/a: | a Kruchy ? On dopiero jest twardzielem Wpadl, podal reke, przejechal przez rynek i pojechal. |
no o nim to już nie wspomne, to jest gość od takich to się młodzi Roverkowicze powinni uczyć na zajęciach w przedszkolu
violla - Czw Lip 12, 2007 21:13
MaReK napisał/a: | Moze byc sobota Dla mnie jeszcze lepiej... nie wiem czy bedziemy nocowac czy tak jak w przypadku Zatora wrocimy sobie w nocy. W nocy lepiej sie jedzie... pusto, cicho... muzyczka gra, pasazerowie spia (jak maja mocne nerwy) Co nie Wieska ? |
Wieski zdanie znasz. Zawsze chce jechac z noclegem, ale wracamy, bo Ty tak sobie zyczysz .
Nie cierpie wracac z Toba noca .
MaReK - Czw Lip 12, 2007 21:23
violla napisał/a: | Wieski zdanie znasz. Zawsze chce jechac z noclegem, ale wracamy, bo Ty tak sobie zyczysz . |
Wiesz dlaczego wracamy. Poza tym nie lubie nocowac po hotelach w obcym miescie
Mozemy wyruszyc wczesniej, polazic po starowce Kraka, spotkac sie z R-Maniakami i wrocic.
violla napisał/a: | Nie cierpie wracac z Toba noca . |
Mozemy pojechac na dwa samochody jak Ci tak sie ze mna zle jedzie
I co Ty mozesz wiedziec o wracaniu jak spisz cala droge.
Przebudzisz sie na chwile jak musze hamować do 50 km/h i pomarudzisz
ze za szybko
Ale tak to sama mnie podpuszczasz, zebym jechal 190 to zdjecie zrobisz !
A w ogole to grzeczna badz, bo Cie nigdzie nie zabiore
Ant - Czw Lip 12, 2007 21:33
violla napisał/a: | MaReK napisał/a: | Moze byc sobota Dla mnie jeszcze lepiej... nie wiem czy bedziemy nocowac czy tak jak w przypadku Zatora wrocimy sobie w nocy. W nocy lepiej sie jedzie... pusto, cicho... muzyczka gra, pasazerowie spia (jak maja mocne nerwy) Co nie Wieska ? |
Wieski zdanie znasz. Zawsze chce jechac z noclegem, ale wracamy, bo Ty tak sobie zyczysz .
Nie cierpie wracac z Toba noca . |
no to wyszło szydło z worka...
nastepnym razem z propozycja noclegu to bede do Ciebie dzwonił ...
walkie - Czw Lip 12, 2007 21:36
MaReK napisał/a: | polazic po starowce Kraka |
Dusza Krakowska mi podpowiada, że starówka jest w Warszawie a w Krakowie Rynek i okolice, ewentualnie stare miasto
Tak, podobno twierdzą ortodoskyjne krakuski
Brt - Czw Lip 12, 2007 21:37
MaReK napisał/a: | Poza tym nie lubie nocowac po hotelach w obcym miescie |
Krakowski Szeraton w grudniu był de best mucha nie siada
MaReK - Czw Lip 12, 2007 21:51
Starowka = Stare miasto
Ogolnie chodzi o jakies zabytki, zwiedzanie itp...
violla - Czw Lip 12, 2007 21:54
Ant napisał/a: | violla napisał/a: | MaReK napisał/a: | Moze byc sobota Dla mnie jeszcze lepiej... nie wiem czy bedziemy nocowac czy tak jak w przypadku Zatora wrocimy sobie w nocy. W nocy lepiej sie jedzie... pusto, cicho... muzyczka gra, pasazerowie spia (jak maja mocne nerwy) Co nie Wieska ? |
Nie cierpie wracac z Toba noca . |
no to wyszło szydło z worka... |
...
Ant napisał/a: |
nastepnym razem z propozycja noclegu to bede do Ciebie dzwonił ... |
Nastepnym razem skorzystamy
Strasznie stresuja mnie podroze noca (szczegolnie z Markiem ). Boje sie, ze jakis kierowca zasnie za kierownica i najedzie na nas
walkie - Czw Lip 12, 2007 21:55
Sie zwiedzi, sie zobaczy
violla - Czw Lip 12, 2007 21:58
Brt napisał/a: | MaReK napisał/a: | Poza tym nie lubie nocowac po hotelach w obcym miescie |
Krakowski Szeraton w grudniu był de best mucha nie siada |
Eh... na samo wspomnienie klade sie ze smiechu
walkie - Czw Lip 12, 2007 22:05
A gdzie spaliście?
MaReK - Czw Lip 12, 2007 22:06
Ant gdybys Ty jeszcze zadzwonil do mnie... a podobno 30min nawijales z marcel_n
HaDeSsS - Czw Lip 12, 2007 22:44
ja sie pisze wkoncu Krakus ze mnie
Brt - Czw Lip 12, 2007 23:09
Cytat: | A gdzie spaliście? |
w Szeratonie Jakiś hotel robotniczo studencki przy bazie dla ciężarówek, niedaleko Ikei W tej bazie jest tor kartingowy jak dla mnie super całe 30PLN za noc
Kruchy - Pią Lip 13, 2007 01:45
MaReK napisał/a: | Wyczyn z Zatora-Wawa to nic... ja przynajmniej mialem krotki odpoczynek w Zatorze, a Kruchy ? On dopiero jest twardzielem Wpadl, podal reke, przejechal przez rynek i pojechal. |
No to w Krakowie pomacham tylko przez okno reka na dziendobry i dowidzenia i spadam
A co do noclegu to jest pelno Hosteli, ktore sa bardziej przyjacielskie i nie sa drozsze od Sheratona
Michaelp - Pią Lip 13, 2007 05:47
Brt napisał/a: | w Szeratonie |
Szeraton był pierwsza klasa, fanatstyczne wyposażenie, wspaniały widok na Kraków i okolice (było dość wysoko), miła obsługa i wyjątkowi goście
A tak naprawde, to zalety tego bogatego hotelu doceniłem po powrocie z piwnego spotu.
Wtedy już wszystko mi się podobało, nawet Szeraton.
Ant - Pią Lip 13, 2007 10:03
MaReK napisał/a: | Ant gdybys Ty jeszcze zadzwonil do mnie... a podobno 30min nawijales z marcel_n |
tere fere, a skąd miałem wiedzieć że to nie ty??
nie znam twego głosu przez telefon a w tym całym hałasie to i tak ledwo słyszałem
ale nic to następnym razem się poprawie
Revolt - Sob Lip 14, 2007 09:28
Mysle, że na mnie Kraków także moze liczyć
lukis 25 (1.4), Ant, Thef co sądzicie o wspólnym wyjezdzie np z Libiąża, Oświęcimia lub Zatora
Gdyby wybór padł na libiąż lub Oświęcim to Ant byłby troszke pokrzywdzony dlatego proponuje wszystkie 3 miejscowości do rozwazenia
thef - Sob Lip 14, 2007 09:48
Nie mam teraz czasu, więc napiszę tylko: Babice, tam najlepiej będzie się spotkać
Ant - Sob Lip 14, 2007 10:46
thef napisał/a: | Nie mam teraz czasu, więc napiszę tylko: Babice, tam najlepiej będzie się spotkać |
zalezy gdzie bedzie spotkanie, jak pod zakopianka to nie ma sensu jechac przez babice i wtedy proponuje spotkanie w Zatorze pod remizą
ale to jeszcze wszystko w płynie bo niewiadomo czy mi zalewanie funadmentów nie wejdzie w parade bo miałabyć niedziela a jest sobota...
walkie - Sob Lip 14, 2007 12:28
jedźcie przez Izdebnik i mnie weźcie
thef - Sob Lip 14, 2007 14:14
Noooooooooo dooooooooobra, niech będzie Izdebnik
A tak poważnie, zastanowimy się spokojnie i coś wymyślimy
IInvit - Wto Lip 17, 2007 09:35 Temat postu: Kraków... i co dalej?? Witam,
wszystko fajnie tylko co, gdzie i jak (ewentualnie tak na 2% )
kiedy jest planowany wyjazd, czy ekipa Warszawska zostaje do niedzieli?? jeśli tak to czy jakieś kwatery już są??
P.S. bo z mojej strony dziś powinnam podjąć jakąś decyzję
pozdrawiam
emes - Wto Lip 17, 2007 09:36
IInvit napisał/a: | bo z mojej strony dziś powinnam podjąć jakąś decyzję |
Przyjeżdżaj i się nie zastanawiaj
IInvit - Wto Lip 17, 2007 10:17
emes napisał/a: | Przyjeżdżaj i się nie zastanawiaj |
dobra dobra... ale warto by było zapewnić sobie noclek w trochę lepszym miejscu niz dworzec
emes - Wto Lip 17, 2007 10:21
IInvit napisał/a: | ale warto by było zapewnić sobie noclek w trochę lepszym miejscu niz dworzec |
To prawda, ale dzięki temu, że poznałem Was na zlocie, jestem przekonany, że już pewnie wszystko ustalone i przyjedziecie
Kruchy - Wto Lip 17, 2007 10:46
IInvit napisał/a: | warto by było zapewnić sobie noclek w trochę lepszym miejscu niz dworzec |
Napewno cos sie znajdzie W najgorszym wypadku mozna kimac w samochodzie
IInvit - Wto Lip 17, 2007 10:48
a kto zostaje do niedzieli??
Tempest - Wto Lip 17, 2007 11:02
Kruchy napisał/a: | W najgorszym wypadku mozna kimac w samochodzie |
no właśnie to pewnie byłby ten najgorszy wypadek
"chłodniej" byłoby raczej pod gołym niebem
IInvit napisał/a: | a kto zostaje do niedzieli?? |
ja raczej nie planuję wracać po nocy, więc opcja powrotu w niedzielę po jakimś śniadanku jest jak najbardziej realna
piter34 - Wto Lip 17, 2007 12:20
Ja generalnie (remont mieszkania) optuję za piwospotem w godzinach wieczornych, powiedzmy 18-19 start. Moglibyśmy się spotkać tam, gdzie ostatnio, czyli na Placu Nowym na Kazimierzu (violla, MaReK, michaelp, Kruchy wiedzą gdzie).
Kruchy - Wto Lip 17, 2007 13:43
IInvit napisał/a: | a kto zostaje do niedzieli?? |
Ja pewnie bede sie zbieral poznym niedzielnym popoludniem. Napewno nie z samego rana
HaDeSsS - Wto Lip 17, 2007 14:54
zawsze mozna zrobic spotkanie nad jeziorkiem kryspinow jest 15 min jazdy autem od centrum
szogu - Wto Lip 17, 2007 15:59
A będziemy ogladać machiny??? No bo jak tak duzo osób bedzie, to fajnie by było... Ja bym sie chętnie przejechał jakąś 25-tką lub 45-tką. Mam w długofalowych planach taki punkt do wykonania "przesiadka na R25/45"
piter34 - Wto Lip 17, 2007 16:03
Można spotkać się np. rano o 10-11. Tylko gdzie się zmieścimy...?
Myślę, że pod C.H. Zakopianka na parkingu dokładnie na przeciwko wjazdu na halę do FeuVert dalibyśmy radę. Pogadamy, pojeździmy, a wieczorem na piwku się spotkamy.
Tempest - Wto Lip 17, 2007 16:12
piter34 napisał/a: | Można spotkać się np. rano o 10-11. |
rano to chyba w niedzielę, bo jeśli chodzi o sobotę to my pewnie o tej godzinie będziemy jakoś wyjeżdżać, ew. jechać już
piter34 - Wto Lip 17, 2007 16:19
Tempest napisał/a: | rano to chyba w niedzielę, bo jeśli chodzi o sobotę to my pewnie o tej godzinie będziemy jakoś wyjeżdżać, ew. jechać już |
Słusznie...
W takim razie nie mam koncepcji.
Kruchy - Wto Lip 17, 2007 16:34
W Kraku bedziemy okolo 15-16, wiec nic nie stoi na przeszkodzie zebysmy sie od razu po przyjezdzie spotkali na jakims odpowiednio duzym placyku. A wieczorem spotkanie przy piwku . Czy bedzie przerwa pomiedzy, to juz chyba kazdy indywidualnie zdecyduje.
HaDeSsS - Wto Lip 17, 2007 16:49
tez uwazam ze lepiej popoludniu sie spotkac, a tak kolo 20 umowic na piwko
piter34 - Wto Lip 17, 2007 20:19
HaDeSsS napisał/a: | tez uwazam ze lepiej popoludniu sie spotkac, a tak kolo 20 umowic na piwko |
W takim razie proponuję spotkanie ok. 16-tej na parkingu przy C.H. Zakopianka. Spotykamy się na południowo-zachodniej części parkingu, czyli przed sobą mamy wejście do carrefoura, a za plecami ulicę zakopiańską, po prawej FeuVert, a po lewej Cinema City.
Zerknijcie na mapkę. Zaznaczyłem na niej trasę dojazdu w przypadku jechania od strony Łagiewnik (sanktuarium).
Pogadamy, pooglądamy. Potem część może od razu na piwko jechać, a druga część najpierw autkiem do domu, a potem busem/tramwajem na piwko.
Co Wy na to?
Kruchy - Wto Lip 17, 2007 21:01
Wiedzialem, ze cos sie musi ... Moge wyjechac najwczesniej okolo 12 Takze dolacze do was troszke pozniej. Mam tylko nadzieje, ze wiecej juz nic mi nie wypadnie
thef - Wto Lip 17, 2007 22:00
Grupa Izdebnicko - Zatorsko -Oświęcimska dogada się jutro wieczorkiem i da znać . Ogólnie myślę, że dostosujemy się do ustaleń Warszawsko - Krakowskich. Nie wiem tylko co z ewentualnym noclegiem, ale pogadamy i coś wymyślimy.
IInvit - Wto Lip 17, 2007 22:07
thef napisał/a: | Nie wiem tylko co z ewentualnym noclegiem, |
nic się nie martw... cos się znajdzie (podobno)
thef - Wto Lip 17, 2007 22:09
IInvit napisał/a: | nic się nie martw... cos się znajdzie (podobno) |
Super, bo nie wiem właśnie jak się nastawiać - sama sobota czy piweczko i powrót w niedzielę
HaDeSsS - Wto Lip 17, 2007 23:09
piter podal na mapce nawet ceny wahy :P
MaReK - Sro Lip 18, 2007 07:22
Mógłby ktoś podać nazwy ulic u zbiegu których mamy sie spotkac?
Bedzie mnie prowadzil GPS wiec wolalbym mu podac dokladniej punkt celu
piter34 - Sro Lip 18, 2007 07:26
MaReK napisał/a: | Mógłby ktoś podać nazwy ulic u zbiegu których mamy sie spotkac? |
Jeżeli chodzi Tobie o to miejsce na mapce, to tam są podane nazwy ulic. Jeżeli nie są podane, to znaczy, że tam ulica nie ma nazwy (droga wewn. przy supermarkecie)
MaReK - Sro Lip 18, 2007 07:27
Ale ta duża jest ucięta nazwa Jedyna słuszna to Kościuszkowców, ale ta wielka jak sie zwie?
IInvit - Sro Lip 18, 2007 07:59
Tempest napisał/a: | kto z pijących i jadących na spotkanie nie skorzysta z oferty abstynenta |
czy propozycja jest nadal aktualna??
pozdrawiam
MaReK - Sro Lip 18, 2007 08:19
Jesli nadal to aktualna
Zdanie powinno brzmiec: Czy propozycja jest aktualna?
Brt - Sro Lip 18, 2007 08:24
MaReK napisał/a: | Zdanie powinno brzmiec: Czy propozycja jest aktualna? |
Polonista się znalazł hehehe
MaReK - Sro Lip 18, 2007 08:41
No wlasnie kurde... to po tej 8h wymianie sprzegla, pasowania zderzaka, klejenia zbiorniczka wyr. naprawy mechanizmu szyby el. u Majkela i upalow naszly mnie na pouczanki. Nawet u kogos poprawilem blad ort. nowym modulem i pewnie swieci po oczach na czerwono
Pozdrawiam,
Brt - Sro Lip 18, 2007 08:51
Ty lepiej pisz jak to nowe sprzęgło sie sprawuje Sam wymieniałeś??
thef - Sro Lip 18, 2007 08:52
Oj, Marek, zły dzień, co? Mnie się dziś taki od rana zapowiada, ale walczę z moim humorem i zmuszam go do przejścia na dobrą stronę mocy
Tempest - Sro Lip 18, 2007 08:57
IInvit napisał/a: | Tempest napisał/a: | kto z pijących i jadących na spotkanie nie skorzysta z oferty abstynenta |
czy propozycja jest nadal aktualna??
pozdrawiam |
a jakże, pewnie, że aktualna
już myślałem, że jednak nie jedziesz
szczegóły przejęcia obgadamy pewnie jutro, pojutrze, kiedy będzie więcej wiadomo co do naszego spotkania przedwyjazdowgo
MaReK - Sro Lip 18, 2007 09:00
Proponuje zrobic uliczny spot na tyle roverow ile kierowcow i uzgodnic szczegoly
Czyli ja i Wieska przyjedziemy na dwa rowery
Pozdrawiam,
HaDeSsS - Sro Lip 18, 2007 09:11
Marek wiec ta duza ulica z ucieta nazwa to Zakopiańska
IInvit - Sro Lip 18, 2007 09:37
Tempest napisał/a: | a jakże, pewnie, że aktualna
już myślałem, że jednak nie jedziesz |
ktoś użył mocnych argumentów
Cytat: |
szczegóły przejęcia obgadamy pewnie jutro, pojutrze, kiedy będzie więcej wiadomo co do naszego spotkania przedwyjazdowgo |
czekam więc na informacje
Pozdrawiam
[ Dodano: Sro Lip 18, 2007 10:38 am ]
MaReK napisał/a: | Proponuje zrobic uliczny spot na tyle roverow ile kierowcow i uzgodnic szczegoly |
a pasażerowie??
pozdr
emes - Sro Lip 18, 2007 09:38
IInvit napisał/a: | ktoś użył mocnych argumentów |
Napiszesz kto to zrobił?
IInvit - Sro Lip 18, 2007 09:40
emes napisał/a: | Napiszesz kto to zrobił? |
może sam się przyzna
pozdr
MaReK - Sro Lip 18, 2007 10:08
To tylko spot przed wyjazdem na wyjezdzie ustali sie szczegoly...
Ja proponuje wyjazd zrobic w takim zestawieniu
220 SDI - Violka/MaReK
MG ZR 160 - IInvit/Tempest
200 Coupe - Michaelp/Kruchy
no chyba ze jedzie ktos jeszcze to trzeba konfiguracje przerobic
Chociaz zeby z Tempestem miec szanse na trasie trzeba by
wszystkich wrzucic do jego auta
IInvit - Sro Lip 18, 2007 10:30
Marku ale z tego co wiem to Kruchy ma jechać troszkę później
MaReK - Sro Lip 18, 2007 10:32
Dla mnie liczy sie wyjazd w grupie niz jazda na czas do celu.
Osobiscie moge poczekac do 12:00 i ruszyc wraz z Kruchym do celu.
wiec na 15-16 byc w Kraku to chyba nie bedzie tragedii skoro i tak zostajemy do niedzieli?
Kruchy - Sro Lip 18, 2007 10:37
Sadze jezeli wyjedziemy w okolicach 12, to wczesniej jak na 16 nie dojedziemy.
Marku, pamietasz jak jechalismy do Zatora? Nie jechalismy wolno a zajelo nam to troszke ponad 4 godz. Do Kraka szybciej nie dojedziemy.
Tempest - Sro Lip 18, 2007 10:40
IInvit napisał/a: | emes napisał/a: | Napiszesz kto to zrobił? |
może sam się przyzna |
MOOOIIII?
MaReK napisał/a: | Chociaz zeby z Tempestem miec szanse na trasie trzeba by
wszystkich wrzucic do jego auta |
jeśli chodzi o władowanie więcej ludzi do mnie, nie widzę przeszkód - raźniej będzie i gadka fajniejsza
IInvit - Sro Lip 18, 2007 10:40
MaReK napisał/a: | Dla mnie liczy sie wyjazd w grupie niz jazda na czas do celu. |
dla mnie też
pozdr
MaReK - Sro Lip 18, 2007 12:33
No to jak chcecie
W/g mnie dojedziemy przed 16 jak wyjedziemy o 12
A ja moge poczekac 1,5h i jechac w calej paczce
Pozdrawiam,
Brt - Sro Lip 18, 2007 14:12
IInvit napisał/a: | może sam się przyzna |
i nie ma winnego
Tempest - Sro Lip 18, 2007 14:21
Brt napisał/a: | IInvit napisał/a: | może sam się przyzna |
i nie ma winnego |
poczytaj 4 posty wyżej
thef - Sro Lip 18, 2007 14:22
MaReK napisał/a: | Jesli nadal to aktualna
Zdanie powinno brzmiec: Czy propozycja jest aktualna? |
Hehe, Mareczku, moja kobieta, fachowiec w tej dziedzinie, mówi, że forma użyta przez IInvit jest poprawna. Chodzi o tzw. uzus czyli ze względu na powszechne użycie w języku takiego sformułowania jest ono traktowane jako poprawne, weszło do normy językowej
PS>Żeby nie było, że Ci tu dokuczam, to takie wyrażenie jest zabawne dla ludzi o wyższej świadomości językowej i dlatego Ci to nie pasowało
Tempest - Sro Lip 18, 2007 14:23
thef napisał/a: | MaReK napisał/a: | Jesli nadal to aktualna
Zdanie powinno brzmiec: Czy propozycja jest aktualna? |
Hehe, Mareczku, moja kobieta, fachowiec w tej dziedzinie, mówi, że forma użyta przez IInvit jest poprawna. Chodzi o tzw. uzus czyli ze względu na powszechne użycie w języku takiego sformułowania jest ono traktowane jako poprawne, weszło do normy językowej |
chociaż wydaje mi się, że ładniej brzmiałoby: "Czy propozycja jest WCIĄŻ aktualna"
MaReK - Sro Lip 18, 2007 14:26
wciąż to jak nadal. Dla mnie forma jest podobna do "Kontunowac dalej"
Tez weszlo na stale do jezyka polskiego, jednak zwraca sie na to uwage
Nie bede dyskutowal ze znawca w tym temacie... skoro tak jest to przyjmuje z pokora te informacje Coz... prosty ze mnie czlowiek
Pozdrawiam,
Brt - Sro Lip 18, 2007 14:26
Cytat: | poczytaj 4 posty wyżej |
masz na mysli ten okrzyk indiański: MOOOIIII myslałem ze ci sie klawiszki poprzestawiały
Tempest - Sro Lip 18, 2007 14:28
Brt napisał/a: | Cytat: | poczytaj 4 posty wyżej |
masz na mysli ten okrzyk indiański: MOOOIIII myslałem ze ci sie klawiszki poprzestawiały |
właściwie to miało być po fhrancuskuuu
thef - Sro Lip 18, 2007 14:30
MaReK napisał/a: | wciąż to jak nadal. Dla mnie forma jest podobna do "Kontunowac dalej"
Tez weszlo na stale do jezyka polskiego, jednak zwraca sie na to uwage
Nie bede dyskutowal ze znawca w tym temacie... skoro tak jest to przyjmuje z pokora te informacje Coz... prosty ze mnie czlowiek |
Hej, hej, ale napisałem coś jeszcze o świadomości językowej To jest tak: to co napisała IInvit jest dopuszczone w języku polskim, ale ludzie o zwiększonej świadomości językowej tak nie napiszą IInvit, żeby nie było teraz, że Tobie prztyczka dałem
IInvit - Sro Lip 18, 2007 14:31
Brt napisał/a: | i nie ma winnego |
najwyraźniej poczekamy może się przyzna
pozdrawiam
Brt - Sro Lip 18, 2007 14:31
Tempest napisał/a: | właściwie to miało być po fhrancuskuuu |
no z francuskiego to ja niekumaty jestem
IInvit - Sro Lip 18, 2007 14:32
thef napisał/a: | Hej, hej, ale napisałem coś jeszcze o świadomości językowej To jest tak: to co napisała IInvit jest dopuszczone w języku polskim, ale ludzie o zwiększonej świadomości językowej tak nie napiszą IInvit, żeby nie było teraz, że Tobie prztyczka dałem |
hmmm... ok, postaram się nad sobą popracować
pozdr
MaReK - Sro Lip 18, 2007 14:35
Dobra... bo wywolalem niepotrzebna dyskusje
Wazne, ze sie zrozumiemy
thef - Sro Lip 18, 2007 14:39
OT to nasz żywioł
Tempest - Sro Lip 18, 2007 14:43
thef napisał/a: | OT to nasz żywioł |
a to nie jest temat o wycieraczkach?
cholera, pomyliłem wątki
a wracając do tematu - to o której i gdzie będziemy się spotykać przed wyjazdem?
MaReK - Sro Lip 18, 2007 14:48
Jesli jedziemy z Kruchym to proponuje u niego pod praca - czyli. centr. handl. Reduta.
Oczywiscie jesli Kruszynka sie zgadza
Kruchy - Sro Lip 18, 2007 16:12
MaReK napisał/a: | proponuje u niego pod praca - czyli. centr. handl. Reduta.
Oczywiscie jesli Kruszynka sie zgadza |
Pomysle jeszcze nad tym
Najlepiej od strony Alej, przed Mac'kiem
Kruchy - Sro Lip 18, 2007 16:12
Nie wczesniej niz 12:00
Michaelp - Sro Lip 18, 2007 17:09
IInvit napisał/a: | może sam się przyzna |
yyy...czy to może chodzi o moją skromną i nieśmiałą osobę?
Ja mam taką siłę przekonywania ? Czy to może być prawda?
IInvit, to Ty powinnaś sama wskazać palcem tego osobnika,
bo inaczej wszystkich zainteresowanych zeżre ciekawość
Tempest - Sro Lip 18, 2007 17:18
jakby przeczytali wątek to by się domyślili o kogo chodzi
IInvit - Sro Lip 18, 2007 17:36
Tempest napisał/a: | jakby przeczytali wątek to by się domyślili o kogo chodzi |
Tempest.. bo teraz ja się zgubiłam Michaelp napisał/a: | yyy...czy to może chodzi o moją skromną i nieśmiałą osobę? |
tak, bo wizja rozwalającego Krakowa mnie przeraziła
Tempest - Sro Lip 18, 2007 17:40
IInvit napisał/a: | Tempest napisał/a: | jakby przeczytali wątek to by się domyślili o kogo chodzi |
Tempest.. bo teraz ja się zgubiłam |
żeby wszystko było jasne to dam małą podpowiedź - ten ktoś jeździ srebrnym ZR-em
i tobie IInvit chyba o tego kogoś właśnie chodziło, czyż nie?
Michaelp - Sro Lip 18, 2007 17:52
IInvit napisał/a: | Michaelp napisał/a:
yyy...czy to może chodzi o moją skromną i nieśmiałą osobę?
tak, bo wizja rozwalającego Krakowa mnie przeraziła |
Czyli podziałałem na Twoja wyobraźnie
Odniosłem malutki sukcesik,przekonałem jedną osobę do tego,
żeby pokazała się na spocie. I to w nie byle jakim miejscu
Dostane 1 darmowe piwo w nagrodę
IInvit - Sro Lip 18, 2007 17:57
Michaelp napisał/a: | Czyli podziałałem na Twoja wyobraźnie |
nie da się ukryć wstyd się przyznać ale nie byłam jeszcze w Krakowie, więc jak jest okazja to trzeba z niej skorzystać - bo może się już nie powtórzyć
Cytat: | Odniosłem malutki sukcesik,przekonałem jedną osobę do tego,
żeby pokazała się na spocie. I to w nie byle jakim miejscu
Dostane 1 darmowe piwo w nagrodę |
dostaniesz i nie tylko jedno
MaReK - Sro Lip 18, 2007 19:16
Ooo prosze
To nam sie malutka parka roverkowa chyba stworzyla
Moze sobie golabeczki razem pokoj wynajmiecie (przyt. Violla)
Pozdrawiam,
Ps.
Jak sie wszyscy spotykamy i jak dojedziemy do celu?
Tempest zabiera Iinvit? Michalep dojezdza taksowka?
Wezmy sie troche ogranijmy... ustalmy szczegoly bo juz czwartek za pasem
IInvit - Sro Lip 18, 2007 19:20
Marku, ale kto z kim jedzie to już chyba ustalone...
jedziemy w sobotę, pytanie tylko o której (pytanie do Kruchego) i gdzie się spotykamy??
Pozdrawiam
Kruchy - Sro Lip 18, 2007 19:30
Nie ukrywam, ze mi byloby najwygodniej spotkac sie pod Reduta, w Jerozolimskich
Zreszta to i tak po drodze...
IInvit - Sro Lip 18, 2007 19:34
Kruchy napisał/a: | Nie ukrywam, ze mi byloby najwygodniej spotkac sie pod Reduta, w Jerozolimskich
Zreszta to i tak po drodze... |
a o której?
Kruchy - Sro Lip 18, 2007 19:36
Jak juz bylo pisane nie wczesniej niz 12:00.
Michaelp - Sro Lip 18, 2007 19:39
Może spotkajmy sie tam gdzie sie spotkaliśmy wyjeżdżając w grudniu na spot do Krakowa. Czyli w Jankach pod Mc'Donaldem, można będzie jeszcze ewentualnie cosik przekąsić przed podróżą.
Co Wy na to
IInvit - Sro Lip 18, 2007 19:41
Michaelp napisał/a: | Może spotkajmy sie tam gdzie sie spotkaliśmy wyjeżdżając w grudniu na spot do Krakowa. Czyli w Jankach pod Mc'Donaldem, można będzie jeszcze ewentualnie cosik przekąsić przed podróżą.
Co Wy na to |
super... a co z tymi co nie jada autem??
Kruchy - Sro Lip 18, 2007 19:42
Jezeli mozecie sie dostosowac do godziny, o ktorej moge wyjechac, to ja sie moge dostosowac do miejsca
Tempest - Sro Lip 18, 2007 19:47
IInvit napisał/a: | super... a co z tymi co nie jada autem?? |
a gdzie będziesz w sobotę?
IInvit - Sro Lip 18, 2007 19:49
Tempest napisał/a: | a gdzie będziesz w sobotę? |
najłatwiej mi dojechać gdzieś do Centrum
MaReK - Sro Lip 18, 2007 20:10
Czym? Taksowka, czy swoim R i zostawisz go tam "gdzies"?
Osobiscie odradzam zostawiac autko w miescie i to na 2 dni.
Wy z Majkelem okupujecie zupelnie inna strone wawy niz reszta podroznikow
IInvit - Sro Lip 18, 2007 20:17
MaReK napisał/a: | Czym? Taksowka, czy swoim R i zostawisz go tam "gdzies"? |
ktoś mnie przywiezie
pozdr
Tempest - Sro Lip 18, 2007 20:18
IInvit napisał/a: | Tempest napisał/a: | a gdzie będziesz w sobotę? |
najłatwiej mi dojechać gdzieś do Centrum |
no to mogę cię zgarnąć z centrum i przebijemy się jakoś do janek
myślę, że jakąś godzinkę bezpiecznie będzie potrzeba na dojazd
MaReK - Sro Lip 18, 2007 20:19
A no to luz. To jesli moze niech przywiezie Cie juz w konkretne miejsce.
To umawiamy sie 12:15 - 12:20 w MCdonald w Jankach przy Ikeii ?
Prosze potwierdzic
IInvit - Sro Lip 18, 2007 20:23
Tempest napisał/a: | no to mogę cię zgarnąć z centrum i przebijemy się jakoś do janek
myślę, że jakąś godzinkę bezpiecznie będzie potrzeba na dojazd |
super dzięki
czyli mam rozumieć że spotykamy się gdzieś o 11:20, tylko dokładnie gdzie??
pozdrawiam
MaReK - Sro Lip 18, 2007 20:24
Ja proponuje to rondo przy Novotelu gdzie Mg mial ostatnio sesje
Tempest - Sro Lip 18, 2007 20:27
MaReK napisał/a: | Ja proponuje to rondo przy Novotelu gdzie Mg mial ostatnio sesje |
tylko może już nie na samym rondzie, bo pewnie będzie się tam już odbywała sjesta, znaczy sesja policyjna (w końcu kamerkę tam mają)
powiedz raczej gdzie będziesz wysiadała z autobusu i wtedy się ustali miejsce przejęcia
MaReK - Sro Lip 18, 2007 20:29
Hmm... myslalem ze jak napisala, ze ja ktos przywiezie to nie bralem pod uwagi kierowcy autobusu
IInvit - Sro Lip 18, 2007 20:34
ja się dostosuje, aby to było centrum,
najlepiej tam gdzie będzie Ci najwygodniej się zatrzymać
[ Dodano: Sro Lip 18, 2007 9:35 pm ]
MaReK napisał/a: | Hmm... myslalem ze jak napisala, ze ja ktos przywiezie to nie bralem pod uwagi kierowcy autobusu |
Marku przywiezie mnie brat
MaReK - Sro Lip 18, 2007 20:38
Nieistotne
troche mi to wasze umawianie wyglada jak "moda na sukces". Dlugo i bez konkretow
Jerozolimskie rog Marszalkowskiej (to wlasnie slawetne rondo) zaraz po skrecie w prawo w kierunku "al. krakowskiej". Jest tam wydzielony spory pas dla autobusow i mozna sie na chwile zatrzymac... tam sie umowcie, to sie znajdziecie
IInvit - Sro Lip 18, 2007 20:39
jestem za
Kruchy - Sro Lip 18, 2007 20:40
MaReK napisał/a: | To umawiamy sie 12:15 - 12:20 w MCdonald w Jankach przy Ikeii ? |
Ja nie dam rady Sadze ze najwczesniej do janek dojade okolo 12:30-12:40...
MaReK - Sro Lip 18, 2007 20:41
No nie opowiadaj
Mam wrazenie ze specjalnie juz przedluzasz zebysmy sami pojechali
Tempest - Sro Lip 18, 2007 20:43
IInvit napisał/a: | jestem za |
dobra, to 11.20 na tym skrzyżowaniu na przystanku
na wszelki słuczaj podaj mi swój nr. kom. (mój 505-xxx-xxx)
IInvit - Sro Lip 18, 2007 21:14
Tempest wysłałam Ci na pw
Kruchy - Sro Lip 18, 2007 21:27
MaReK napisał/a: | No nie opowiadaj
Mam wrazenie ze specjalnie juz przedluzasz zebysmy sami pojechali |
Nic na to nie poradze Tak mi wczoraj wypadlo wczesniej jak 12 nie wyjde z pracy (oby nieduzo pozniej) a z doswiadczenia wiem ze dojazd do Janek zajmie mi przynajmniej pol godz, mimo ze to sobota.
MaReK - Czw Lip 19, 2007 06:09
Jak wyjdziesz 10 lub 15 po 12. To max. 15 min. zajmie Ci dojazd do Janek, az takich korkow po tej stronie miasta nie ma To zrobimy tak, ze o 12:30 bede do Ciebie dzwonil
Pozdrawiam,
Kruchy - Czw Lip 19, 2007 06:48
No niech Ci bedzie
Revolt - Czw Lip 19, 2007 07:09
ekhm ... takie duze dzieci, a do przedszkola sie wybrać nie mogą juz od 8 strony
kolumna Oświęcimska jak sie w końcu umawia ?
Jesli spot jest na Zakopiańskiej to Ant odpada ?
Czy kolega z Libiąża decyduje sie na wyjazd ?
thef żyjesz ?
Ant żyjesz ?
thef - Czw Lip 19, 2007 08:45
My z Antem ustaliliśmy wczoraj, że jedziemy przez Skawinę. Zatem trzeba go odebrać z Zatora. I teraz nie wiem jak Tobie pasuje. Podjedziesz do Oświęcimia po mnie, czy chcesz się spotkać w Zatorze? No chyba, że wolisz jechać do Kraka przez Alwernię? Daj znać jak Ty to widzisz. Co do godziny, to musimy się jeszcze zgadać z Antem, bo on robi w sobotę rano z tymi fundamentami, ale myślę, że wyjedziemy z Zatora koło 15.
Revolt - Czw Lip 19, 2007 10:23
Melduje że jade z Wami spotkamy się w Oświęcimiu
kolega kanciakiem chyba tez sie wybierze
nocujemy w Krk ?
thef - Czw Lip 19, 2007 13:17
Mamy zamiar nocować, tylko nie wiem dokładnie jak to będzie z miejscówkami. Ja mam propozycję od Walkie, żeby przekimać u Niej, ale że będzie też tam nocować ekipa wrocławska, może być niewiele miejsca. Myślę jednak, że coś się pokombinuje jeszcze na miejscu, bo przecież ekipa warszawska też będzie szukać noclegu.
IInvit - Czw Lip 19, 2007 13:19
thef napisał/a: | ekipa warszawska też będzie szukać noclegu |
mi kazano się tym nie przejmować coś się znajdzie
pozdrawiam
Revolt - Czw Lip 19, 2007 15:31
thef napisał/a: | Mamy zamiar nocować, tylko nie wiem dokładnie jak to będzie z miejscówkami. Ja mam propozycję od Walkie, żeby przekimać u Niej, ale że będzie też tam nocować ekipa wrocławska, może być niewiele miejsca. Myślę jednak, że coś się pokombinuje jeszcze na miejscu, bo przecież ekipa warszawska też będzie szukać noclegu. |
hmmm a kto powiedział ze trzeba spac
Ant - Czw Lip 19, 2007 21:24
Revolt napisał/a: | Ant żyjesz ? |
ledwo ledwo ale żyje,
mam nadzieje że wylewanie betinu pójdzie sprawnie i szybko i uda mi się wyjechac z wami. Jeszcze muszę obgadać wszystko z moją lepszą połową i wszystko będzie jasne.
Dam znać.
Valander_wwa - Pią Lip 20, 2007 00:29
Tempest napisał/a: | IInvit napisał/a: | jestem za |
dobra, to 11.20 na tym skrzyżowaniu na przystanku
na wszelki słuczaj podaj mi swój nr. kom. (mój 505-xxx-xxx) |
kochani kochani - PRV z takimi danymi, chyba że infolinie otwieracie
Brt - Pią Lip 20, 2007 06:59
Wszyscy zainteresowani spsali sobie numer więc go usunąłem
MaReK - Pią Lip 20, 2007 07:18
Bez przesady
Niby kto ma dzwonic i po co ?
Moj numer od wielu lat pojawia sie w Internecie w miejscach publicznych, dostepnych bez zalogowania i ... jakos nigdy nie mialem z tym problemow
W google.pl po wpisaniu mojego imienia i nazwiska wypadam z telefonem i e-mailem na 6stej pozycji
Pozdrawiam,
emes - Pią Lip 20, 2007 08:37
MaReK napisał/a: | W google.pl po wpisaniu mojego imienia i nazwiska wypadam z telefonem i e-mailem na 6stej pozycji |
Chyba musisz jeszcze trochę popracować, żeby być na 1-szej pozycji
Dodam też, że ekipa z Wrocławia wyjeżdża do Krakowa za kilka godzin
MaReK - Pią Lip 20, 2007 08:37
Az tak daleko macie ?
My tez wyjezdzamy, ale za kilkanascie
emes - Pią Lip 20, 2007 08:38
MaReK napisał/a: | Az tak daleko macie ? |
Po zlocie w Jachrance doszliśmy do wniosku, że lepiej wyjechać wcześniej, bo droga do Jachranki przez Katowice zajęła nam 12 godzin
Tempest - Pią Lip 20, 2007 14:08
oficjalnie informuję grono wyjazdowe, że biorę jeszcze znajomego (bynajmniej nie sympatyka Rover'a czy też jakiegokolwiek innego samochodu )
Kruchy - Pią Lip 20, 2007 16:08
Ja prawdopodobnie tez bede mial dodatkowego pasazera
MaReK - Pią Lip 20, 2007 16:51
No coz... to ciezkie fury beda
Diesel ma w takim razie szanse
Musze tylko BSE do kultury doprowadzic, bo sie zanieczyscil ociupinke w srodku
Ant - Pią Lip 20, 2007 21:14
MaReK napisał/a: | Musze tylko BSE do kultury doprowadzic, bo sie zanieczyscil ociupinke w srodku |
primo: nie twój
secundo: to kobiałki sa od sprzatania (tylko ciekawe ile z nich sprząta swoje samochody ?)
MaReK - Pią Lip 20, 2007 21:15
primo: nie moj, ale dopoki pod moim okiem to WARA! nieupowaznionym
secundo: one niech sprzataja w domu
Pozdrawiam,
IInvit - Pią Lip 20, 2007 21:18
Ant napisał/a: | tylko ciekawe ile z nich sprząta swoje samochody |
np. ja moze nie zawsze panuje w moim autko porzadek... ale zawsze sama w nim sprzatam
pozdrawiam
maslo227 - Sob Lip 21, 2007 19:11
Pojawiłem sie na chwilę. Tylko dlatego że cały dzień miałem dosyć zajęty ale jako że byliśmy w pobliżu z moją Panią postanowiłem przywitać sie przynajmniej z wami.
Moja Pani była bardzo mile zaskoczona ilością innych kobiet na zlocie Sama żałowała że nie mogła zostać bo pewnie byłoby wesoło No ale obowiązki które mamy obydwoje na głowie niestety są ważniejsze ....
Następnym razem może znajdę lub znajdziemy więcej czasu.
Pozdrawiam wszystkich mam nadzieje że sie dobrze bawicie
mcjg - Sob Lip 21, 2007 19:20
Witam serdecznie.
Jest to moja pierwsza obecność na forum jako zarejestrowany użytkownik. Wcześniej pojawiałem się tylko jako obserwator, ale po spotkaniu w Krakowie (na które sie wcisnąłem ) postanowiłem dołączyć więc jeszcze raz Witam .
7Tomi - Sob Lip 21, 2007 20:18
Ja również dziękuje za miłe spotkanie. Milo bylo poznać tych których jeszcze nie znałem
Niestety obowiązki wzywały i nie mogłem zostać dłużej a szkoda
HaDeSsS - Sob Lip 21, 2007 21:21
bylo bardzo milo niestety nie dalem rady byc na piwku dopiero teraz do domu dojechalem , bo musialem zalatwic 1 sprawe , a okazala sie dluga ale jeszce bedzie czas
Revolt - Nie Lip 22, 2007 00:36
ja takze juz wróciłem do domu i serdecznie dziekuje wszystkim obecnym na zlocie za kolejne nowe doświadczenia, zawarte znajomości, wspaniałą atmosferę która towarzyszła zarówno na parkingu przy zakopiance jak i na "piwku"
Dziekuje także w imieniu kolegii który był razem ze mną (całą droge powrotną zachwycał sie otwartością Roverkowiczów )
mcjg napisał/a: | Jest to moja pierwsza obecność na forum jako zarejestrowany użytkownik. |
Witamy mcjg napisał/a: | (na które sie wcisnąłem ) |
Na spotach wszyscy są mile widziani czego doskonałym przykładem jest mój kolega (nie posiada Rovera a jest jedynie początkującym sympatykiem )
mcjg napisał/a: | postanowiłem dołączyć więc jeszcze raz Witam |
Więc my jeszcze raz Witamy
Cytat: | Ja również dziękuje za miłe spotkanie. Milo bylo poznać tych których jeszcze nie znałem |
Myśle że to był specyficzny spot - ponieważ odbył się (w sumie to pewnie jeszcze trwa tam na małym rynku w Krakowie ) w obecności Warszawian, Wrocławian oraz Krakowian czyli miast z których pochodzi najwięcej zapalonych roverkowiczów
Jeszcze raz dziekuje wszystkim Do zobaczenia na jesiennym ogólnopolskim zlocie.
Ant - Nie Lip 22, 2007 01:05
Revolt napisał/a: | ja takze juz wróciłem do domu i serdecznie dziekuje wszystkim obecnym na zlocie za kolejne nowe doświadczenia, zawarte znajomości, wspaniałą atmosferę która towarzyszła zarówno na parkingu przy zakopiance jak i na "piwku"
Dziekuje także w imieniu kolegii który był razem ze mną (całą droge powrotną zachwycał sie otwartością Roverkowiczów ) |
a ja przepraszam że nie dałem rady
wiem że mnie wspominaliście (bo mnie czkało ) ale tym razem budowa wygrała
- prześle zdjęcia - co do otwartości roverkowiczów to się musi przyzwyczaić bo tak już jest
pozdrowienia dla wszystkich raz jeszcze i obiecuje że na ogólnopolskim integracyjnym zjawię się coćby nie wiem co
Kruchy - Nie Lip 22, 2007 05:08
Chcialem podziekowac w imieniu wszystkich (juz spiacych ) uczestnikow spotu krakowskiego za liczne przybycie.
Moge tez oswiadczyc, iz sobotnie spotkanie wlasnie sie zakonczylo, wszyscy juz spia, no prawie
Nastepne przewidywane jest w wawce, sroda, godziny wczesno-wieczorne
k3master - Nie Lip 22, 2007 12:40
Wiedziałem, że będę żałował swojej nieobecności na spocie... bo po spotkaniu w Zatorze miałem ochotę "na więcej"
Niestety wcześniej zaplanowany wyjazd firmowy uniemożliwił pojawienie się w Kraku.
A tak blisko...
Pozdrawiam wszystkich
walkie - Nie Lip 22, 2007 15:30
Ja tylko melduje ze ekipa warszawko - wroclawska opuscila niedawno Krakow i zmierzaja ku domom
Ja dziekuje wszystkim za przesuperancka zabawe, naprawde dawno sie tak dobrze nie bawilam. Dzieki IInvit i Kruchemu zaliczylam moj pierwszy wystep na karaoke za co wszystkich serdecznie przepraszam .
Generalnie jestem pod wrazeniem, bo na takiego spontana to nie liczylam. W sumie nas bylo 17 wozikow i ludzi co niemiara wiec dzieki wielkie za wszystko
thef - Nie Lip 22, 2007 17:03
Ech, od czego by tu zacząć...
Wróciliśmy, to po pierwsze choć jeszcze na Kapelance zrobiło się gorąco, bo tuż za mną starszy pan dostał od starszej pani w pupę swojej Octavii.
Aktualnie leżymy, dogorywamy i wspominamy . Zmęczenie czuć nawet w małym palcu lewej stopy, ale warto było. Bez dwóch zdań!
Serdeczne dzięki dla Walkie i Orsona za kwaterunek w apartamencie i gorącą kawę na przebudzenie po szalonej nocy.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotkania. Bardzo miło było poznać kolejnych roverkowiczów i poszaleć z nimi przy piwku i karaoke Myślę, że wspomnienia z wspólnych szaleństw wczorajszej nocy długo jeszcze zaprzątać będą nasze głowy.
Teraz oczywiście z niecierpliwością czekamy na zdjęcia, no i filmik od MaReK PICTURES. Pewnie potrzebna będzie cenzura, ale może coś tam będzie się nadawało do publikacji
Ant, szkoda, że nie dałeś rady jechać z nami, ale masz rację, ta czkawka Cię zaatakowała od strony Krakowa
PS>Emes, podrap od nas za uchem Bobera, zaczepisty z niego sierściuszek
piter34 - Nie Lip 22, 2007 18:52
Hej,
Ja również dziękuję wszystkim za baaaardzooo miłe towarzystwo.
Cieszę się, że udało nam się spotkać w tak dużym gronie i tak dobrze bawić (karaoke )
Podziw ode mnie dla ekip "przyjezdnych", zwłaszcza wrocławsko-głogowskiej oraz warszawskiej.
Kogo nie było, niechaj żałuje, bo tak świetna impreza długo się nie powtórzy.
P.S. Ciiiiiiiiiiiiiiiiii
tommyyogi - Nie Lip 22, 2007 20:37
Hello wszusykim.
Nio i ekipa wroclawska dotarla do domku. Czas mielismy swietny 2h i 20 min z Kraka do Wrocka. Barcik zdazyl na pierwszy pociag do glogowa i wogole wszystko poszlo jak nalezy.
Dziekuje wszystkim za swietka zabawe na Krakowskim Rynku i przy karaoke.. Pochwale sie ze podobnie jak Walkie to pierwszy raz spiewalem publicznie, mam nadzieje ze bebenki Wam sie popękaly.
PS. Kruchy jestes najlepszy , Twoj glos slyszalem nawet w domu;D
Pozdrawiam i zapraszam na powtorke w pazdzierniku na zlocie ogolnopolskim
Brt - Nie Lip 22, 2007 21:10
To i Mr. Niespodzianka się melduje po powrocie
Ogólnie WIEELKIE DZIĘĘKIII
Piter za gościnę, transport i mam nadzieję, że nie zapomniałeś przekazać Mamie, że pyszną pizzę robi , a całej Reszcie Roverkowej Braci za świetną zabawę Gardło czuję do tej pory Do zobaczenia w środę w Wawie
MaReK - Nie Lip 22, 2007 21:55
To i Warszawska czesc (BSE) sie wita po powrocie. Troche sie zeszlo, ale poczatkowo powrot odbywal sie przy predkosci 80 km/h Pozniej lekkie przyspieszenie, ale za to duzo postojow.
Dziekujemy wszystkim za dobra zabawe
Poczatek byl trudny i zdobycie lokum trwalo wieki, ale w koncu sie udalo.
Karaoke dla roverkow to jednak jest chleb powszedni
Moje trzezwe oko wypatrzylo kilku spiewakow:
Thef, Piter34, Emes, Brt, TomiYogi no i Kruchy... on byl glosniejszy niz sprzet audio
Pozdrawiamy!
Ps.
Podziekowania dla Tempesta i Kruchego za kapitalna jazde w jedna i druga strone
IInvit - Nie Lip 22, 2007 22:47
Witam ,
ja również chce podziękować...
przede wszystkim osobom dzięki którym znalazłam się na spocie - dziękuję całej ekipie warszawskiej za bezpieczną podróż i miłe towarzystwo
Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę
pozdrawiam
p.s. karaoke - to był i mój pierwszy raz
Paul - Nie Lip 22, 2007 22:50
Noooooo, IInvit nam się rozkręca Najpierw zlot, Bemowo, teraz Krk .... Tak trzymać
IInvit - Nie Lip 22, 2007 23:01
Paul napisał/a: | Noooooo, IInvit nam się rozkręca Najpierw zlot, Bemowo, teraz Krk .... Tak trzymać |
Paul, ale to jest tylko Wasza zasługa że potraficie stworzyć tak fajną atmosferę na forum i przede wszystkim na spotach
pozdrawiam
Paul - Nie Lip 22, 2007 23:10
Wasza? Nasza! Twoja też przecież
Tempest - Nie Lip 22, 2007 23:30
po odświeżeniu czas na komplementy
było po prostu super - nic dodać nic ująć
niby tylko taki zwykły spocik "bezalkoholowy" a przerodził się w coś zupełnie nieoczekiwanego (no cóż, to także mój dziewiczy występ karaoke - całe szczęście, że MaReK nie może mnie znaleźć na filmach - ale ogólnie spodobało mi się i teraz chcę więcej )
całe szczęście, że już w środę spotkanie w Wawie
P.S. no i się przejechałeś Mareczku przywitać na bemowie a tu guzik
P.S.2. także dziękuję za miłą jazdę w obie strony (szczególnie powrotną, kiedy niewyspany jechałem a pasażerowie korzystali ze sposobności walnięcia się w kimę )
szogu - Nie Lip 22, 2007 23:39
Ano dziękujemy i pozdrawiamy. Cieszę się, że dojechaliście bez zbędnych przygód do domów. Szczerze, to miałem lekkie obawy jak się grupa odnajdzie w klimacie klubowym, ale po komentzrach widzę, że było ok. Nie pozostaje nic innego tylko sie cieszyć. Poproszę własciciela Pawła o zrzut zdjęć, które robił na swoim aparacie i dołącze je do kolekcji.
Dzięki za wspólne spotkanie.
Kruchy - Nie Lip 22, 2007 23:53
Chyba jako ostatni dotarlem do domku Ale calo i bezpiecznie.
Rowniez dziekuje wszystkim za mila atmosfere i zabawe
P.S.1 Dzis byl chyba sezon na siersciuchy , napotkalismy w drodze powrotnej 7 szt i 2 wiewiorki
P.S.2 Sobotnie Karaoke nie bylo moim debiutem
Michaelp - Pon Lip 23, 2007 00:36
Po powrocie, pragnę wszystkim podziękować za niepowtarzalną atmosferę, na krakowskim spocie. Za wspólne picie browaru w super cichym i spokojnym lokalu, za wspólne sąsiada Edka uciszanie i za wołanie „ciiiiiiii”, gdy ktoś się pojawił w bramie.
Cieszę się że na krakowski spot przybyliśmy, mimo tego, że nie raz drogę zgubiliśmy i przez to wiele nieznanych nam osiedli i ulice Jabłonkowską zwiedziliśmy.
Mam nadzieje że jeszcze to powtórzymy i równie zgraną i jeszcze liczniejszą paczką na miasto wyruszymy.
Pozdrawiam
Brt - Pon Lip 23, 2007 07:11
Poeta czy czo
MaReK - Pon Lip 23, 2007 07:19
IInvit napisał/a: | za bezpieczną podróż i miłe towarzystwo |
200km/h to nie jest bezpieczna podróż
Ale ciesze sie ze Ci sie podobalo Musisz czesciej z nami jezdzic, to bedziesz mogla przespac całą drogę jak Violla
Tempest napisał/a: | całe szczęście, że MaReK nie może mnie znaleźć na filmach |
Nie badz taki pewny
Znalazlem Cie... slowiczy spiew to nie byl, ale i tak lepiej niz Mandnaryna
Kruchy napisał/a: | Dzis byl chyba sezon na siersciuchy , napotkalismy w drodze powrotnej 7 szt i 2 wiewiorki |
Kotki i liski glownie. Wiewiorek nie widzialem, ale za to jeza rozciapcianego
Kruchy napisał/a: | Sobotnie Karaoke nie bylo moim debiutem |
Tez mi sie tak wydaje... zwlaszcza kiedy ogladam Twoje popisy na telewizorze
Michaelp napisał/a: | że nie raz drogę zgubiliśmy i przez to wiele nieznanych nam osiedli i ulice Jabłonkowską zwiedziliśmy. |
ładnie wierszem napisane,
niektórzy mieli humory spaprane
Najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło,
a w grupie było naprawdę miło.
Wspomniałbym tylko o mocy atrakcji
w pizzeri obok a'la restauracji.
Gdzie usadzono nas błądzących
podobno w sali dla głodujących
O karaoke zapomnieć się nie da,
ale filmiki obejrzeć trzeba.
Powrót do domu też był udany.
Czułem się trochę jak w ściganym,
skacząc po szosie z pasa na pas,
policjant, cb, zielony las...
Paradoksalnie wjazd do stolicy
byl niczym przejzd Roberta Kubicy
lecz za Jankami zesz k. go mac
musialem w korku gigancie stac !
Pozdrawiam,
Brt - Pon Lip 23, 2007 08:44
MaReK napisał/a: | ładnie wierszem napisane,
musialem w korku gigancie stac ! |
Ty się chłopie marnujesz, jakiegoś neta montując
emes - Pon Lip 23, 2007 09:17
Przyłączę się do podziękowań dopiero dzisiaj
Chciałbym podziękować wszystkim za świetny spot, zarówno samochodowy jak i wieczorny. Zaskoczyła mnie frekwencja, nie spodziewałem się, że będzie nas aż tyle Nie będę wspominał już o atmosferze, zostawię to dla tych, którzy byli po raz pierwszy na spocie Ja dodam tylko tyle, że atmosfera była taka jak zawsze, po prostu świetna, a to dzięki nam wszystkim
Chciałbym też podziękować walkie i orsonowi, za zapewnienie dachu nad głową dla ekipy z Wrocławia oraz dla pieska, który tymczasowo jest u mnie
Czekam już na zdjęcia i filmy Podzielę się również swoimi zdjęciami, postaram się wrzucić je do galerii klubowej dzisiaj wieczorem
7Tomi - Pon Lip 23, 2007 09:26
Brt napisał/a: | MaReK napisał/a: | ładnie wierszem napisane,
Ty się chłopie marnujesz, jakiegoś neta montując |
MaReK nawet nie czuje jak mu się rymuje
marcel_n - Pon Lip 23, 2007 09:33
Również dziękuję za spotkanie. Żałuję, że nie zostałem dłużej ale z drugiej strony, jak miałbym słuchać Waszych śpiewów to lepiej, że pojechałem do domu
emes - Pon Lip 23, 2007 09:38
marcel_n napisał/a: | jak miałbym słuchać Waszych śpiewów |
Ale my chętnie posłuchalibyśmy też Twojego śpiewania
piter34 - Pon Lip 23, 2007 10:26
IInvit napisał/a: | p.s. karaoke - to był i mój pierwszy raz |
Ze mną???
IInvit - Pon Lip 23, 2007 11:32
piter34 napisał/a: | Ze mną??? |
dokładnie tak
pozdrawiam
tomcy - Pon Lip 23, 2007 14:18
fajnie bylo poznac - polukac wasze R
szkoda ze nie moglem uczestniczyc w imprezie (sila wyzsza) ale zonka juz mnie nakreca na wyjazd w pazdzierniku - jedz sam - mowi
Tempest - Pon Lip 23, 2007 14:26
tomcy napisał/a: | zonka juz mnie nakreca na wyjazd w pazdzierniku - jedz sam - mowi |
czy to nie brzmi podejrzanie, żeby żona puszczała tak chętnie męża samego na taki zjazd?
emes - Pon Lip 23, 2007 14:31
Tempest napisał/a: | czy to nie brzmi podejrzanie, żeby żona puszczała tak chętnie męża samego |
Dokładnie tak, jestem tego samego zdania, co Tempest
Tempest - Pon Lip 23, 2007 15:11
może sama planuje jakiś wypad
Paul - Pon Lip 23, 2007 19:01
Tempest napisał/a: | może sama planuje jakiś wypad |
Nie straszcie chłopa
Po prostu ma wyrozumiałą kobitę. I tak trzymać
Tempest - Pon Lip 23, 2007 20:12
Paul napisał/a: | Po prostu ma wyrozumiałą kobitę. I tak trzymać |
...która jak widać potrafi szybko ocenić ludzi i stwierdziła, że są OKej
ale chyba po obejrzeniu filmików Marka może zmienić zdanie hihi
thef - Pon Lip 23, 2007 20:13
MaReK napisał/a: | Powrót do domu też był udany.
No te zwrotki ostatnie to Ci wyszły pierwsza klasa, szczególnie mi sie podoba "żesz k. go mać"
HaDeSsS - Pon Lip 23, 2007 20:34
prawdziwy poeta :D
Paul - Pon Lip 23, 2007 20:36
Poeta, tylko nie ten etat
Hehe
thef - Sro Lip 25, 2007 13:32
Robaczki, co się tak opierniczacie ? Jakieś zdjęcia bym w końcu zobaczył. A tu kilka tylko w galerii . Czekam, czekam.
PS> Na maila też możecie słać
MaReK - Sro Lip 25, 2007 13:33
Nie wiem czy sie wyrobie przed wyjazdem. Postaram sie, ale nic nie obiecuje
Mam ostatnio duzo roboty i narazie nie moge sie skupic na zdjeciach.
thef - Sro Lip 25, 2007 13:35
OK, przyjmuję usprawiedliwienie . Reszta fotografów do dzieła, proszę
Tempest - Sro Lip 25, 2007 14:32
MaReK napisał/a: | Mam ostatnio duzo roboty i narazie nie moge sie skupic na zdjeciach. |
a obiecywałeś, że wrzucisz je od razu po powrocie do domu
MaReK - Sro Lip 25, 2007 17:39
Ale nie przewidzialem, ze bedziemy wracac dluzej niz trwal moj porod
Pozdrawiam,
Revolt - Pią Lip 27, 2007 09:16
Czy moge prosić wszystkich którzy są w posiadaniu fotek z Krakowa o przesłanie ich do mnie na maila ?
adi-k666@o2.pl
Bede barrrrrrrrrdzo wdzieczny
MaReK - Pią Lip 27, 2007 12:11
Nasze sa juz na stronie. Przed wyjazdem nie zdaze wyslac.
Pozdrawiam,
walkie - Sob Lip 28, 2007 22:41
http://foto.blurp.org/roverkowo/krakow2107/
tutaj znajdziecie foty ze spotu krakowskiego. Poki co na blurpie, jak się trochę odnajdę po urlopie to dodam na roverkową stronkę.
b_mol - Czw Sie 16, 2007 07:39
walkie napisał/a: | http://foto.blurp.org/roverkowo/krakow2107/ |
Bardzo fajne zdjęcia. I Roverków dużo
Szkoda że mnie nie było, ale ostatnio w ogóle na nic nie mam czasu...następnym razem się uda
walkie - Czw Sie 16, 2007 08:15
No właśnie, co się z Tobą stało? Myślałam, że będziesz.
b_mol - Czw Sie 16, 2007 08:22
walkie napisał/a: | No właśnie, co się z Tobą stało? Myślałam, że będziesz. |
Kończyłem prace przed oddaniem do promotora i całkiem mnie pochłonęło.
Tak więc na roverki.pl dopiero dzisiaj wszedłem
Ale na następnym postaram sie być
walkie - Czw Sie 16, 2007 08:23
No ja myślę. Może przyjedziecie do Turawy?
b_mol - Czw Sie 16, 2007 09:25
walkie napisał/a: | Może przyjedziecie do Turawy? |
niestety nie - 24go sierpnia jedziemy na wakacje na 2 tyg (w końcu!!) ale będę starał sie śledzić poczynania spotowe.
specjalnie podoba mi sie opcja przy piwku
walkie - Czw Sie 16, 2007 09:26
Ale na ogolnopolskim bedziesz, nie?
b_mol - Czw Sie 16, 2007 09:27
w kalendarzyku już sobie zapisałem
walkie - Czw Sie 16, 2007 09:27
Good boy
HaDeSsS - Czw Sie 23, 2007 20:25
bedzie fyyyylm z Krakusia
thef - Czw Sie 23, 2007 20:55
Gdzie i kiedy?
HaDeSsS - Czw Sie 23, 2007 21:04
hmmm, pisze w dobrym temacie wiec chodzi o 21 lipca
thef - Czw Sie 23, 2007 21:07
HaDeSsS napisał/a: | hmmm, pisze w dobrym temacie wiec chodzi o 21 lipca |
To to ja wiem. Widocznie zgubiłeś pytajnik we wcześniejszym poście, a ja myślałem, że masz jakieś wieści na temat tego filmu.
HaDeSsS - Czw Sie 23, 2007 21:15
: > to jest jako pytajnik czyli male nieporozumienie wyszlo
MaReK - Pią Sie 24, 2007 07:19
Bedzie film z Krakowa... wlasciwie to juz jest... jeszcze pare zmian kosmetycznych, podklad pod karaoke i wioo;)
walkie - Pią Sie 24, 2007 07:43
O jesou, karaoke....
Brt - Pią Sie 24, 2007 07:48
No właśnie, już zaczynam się bać
thef - Pią Sie 24, 2007 09:07
O Matko, to teraz wyjdzie jak się sponiewieraliśmy i charczeliśmy do mikrofonów
llygas - Pią Sie 24, 2007 09:20
thef napisał/a: | O Matko, to teraz wyjdzie jak się sponiewieraliśmy i charczeliśmy do mikrofonów |
he he he...
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść" tak mądrze ktoś kiedyś śpiewał.
A tak poważnie to szkoda że nie mogłem dłużej zostać.
HaDeSsS - Pią Sie 24, 2007 09:46
no to czekamy
Tempest - Pią Sie 24, 2007 12:08
oj będzie się działo na tym filmiku, będzie
nawet mój dziewiczy śpiew jest nagrany (chyba), ale mam nadzieję, że może jednak MaReK przeoczył to (tak, tak, wiem, nadzieja matką głupich - ale jak to mówią, matka kocha swoje dzieci )
|
|