|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Roverek MG ZR 105
Spiro - Nie Lip 15, 2007 18:31 Temat postu: Roverek MG ZR 105 Witam Wszystkich Serdecznie!
Mam na imię Kamil, pochodzę z Warszawy
Właśnie nabyłem MG ZR, wiec od teraz jestem pełnoprawnym członkiem klubu miłośników tej marki
Pozdrawiam klubowiczów i do zobaczenia w trasie i na zlotach
Tempest - Nie Lip 15, 2007 18:57
gratuluję udanego zakupu i zapraszam dzisiaj na bemowo na spocik
porównamy ZR-ki
Paul - Nie Lip 15, 2007 20:03
Spiro napisał/a: | Witam Wszystkich Serdecznie! |
I my witamy niemniej serdecznie
Spiro napisał/a: | Właśnie nabyłem MG ZR, |
Gratulacje
Spiro napisał/a: | wiec od teraz jestem pełnoprawnym członkiem klubu miłośników tej marki |
To nie tak zaraz Do Klubu zapraszamy, oczywiście, ale nie wystarczy kupić Roverka bądź MG . Poczytaj sobie TO
Do zobaczenia
emes - Nie Lip 15, 2007 23:19
Witamy na forum
Przemek_Docent - Sro Lip 18, 2007 08:48 Temat postu: Re: Roverek MG ZR 105
Spiro napisał/a: | Witam Wszystkich Serdecznie!
Mam na imię Kamil, pochodzę z Warszawy
Właśnie nabyłem MG ZR, wiec od teraz jestem pełnoprawnym członkiem klubu miłośników tej marki
Pozdrawiam klubowiczów i do zobaczenia w trasie i na zlotach | Witaj! W jakiej części Warszawy można Ci machać?
I koniecznie zajrzyj na Bemowo na Spot choćby po klubowe naklejki pod tablice
Tempest - Sro Lip 18, 2007 08:52 Temat postu: Re: Roverek MG ZR 105
Przemek_Docent napisał/a: | I koniecznie zajrzyj na Bemowo na Spot choćby po klubowe naklejki pod tablice |
jak tak chwalisz te spotkania na Bemowie to czemu cię nie było w tą niedzielę
Przemek_Docent - Sro Lip 18, 2007 09:16 Temat postu: Re: Roverek MG ZR 105
Tempest napisał/a: | jak tak chwalisz te spotkania na Bemowie to czemu cię nie było w tą niedzielę | Bo ja bywam raz na kwartał
MaReK - Sro Lip 18, 2007 10:12
Docent jest na kazdym zlocie, spocie itp... tylko ze dusza a nie cialem
Kazdy taki wyjazd to potem 4 wyokokredytowane mandaty, bo jak tomciem jechac przepisowo
Przemek_Docent - Sro Lip 18, 2007 10:25
MaReK napisał/a: | Docent jest na kazdym zlocie, spocie itp... tylko ze dusza a nie cialem
Kazdy taki wyjazd to potem 4 wysokokredytowane mandaty, bo jak tomciem jechac przepisowo | Ano nie da się
Na szczęście mandatów niet (TFU TFU!) , ale gdybym miał tacho, to codziennie traciłbym prawko.
No nie da się inaczej...
Przepraszam za swoje wybryki...
|
|