Zobacz temat - Podziękowania

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - Podziękowania

7Tomi - Pon Lip 16, 2007 07:00
Temat postu: Podziękowania
Serdeczne podziękowania dla Walkie, Brt'a, Paul'a i Orson'a za pomoc wczoraj we Wrocławiu boś my się pogubili :wink:
walkie - Pon Lip 16, 2007 07:08

Ja też się zgubiłam szukając Was. :) Podjechałam pod bramę główną więzienia gdzie akurat wpuszczali na widzenia. Miałam bardzo szybkie zawracanie na 3 ;)

Mam nadzieję, że następnym razem kawę wypijemy :)

7Tomi - Pon Lip 16, 2007 07:16

walkie napisał/a:
Ja też się zgubiłam szukając Was. :) Podjechałam pod bramę główną więzienia gdzie akurat wpuszczali na widzenia. Miałam bardzo szybkie zawracanie na 3 ;)

Mam nadzieję, że następnym razem kawę wypijemy :)

Walkie jak widziałaś :) Nie byłem swoim samochodem i na dodatek po nieuadnym zakupie auta. Następny raz będzie w KRK w najbliższą sobotę. :wink:

walkie - Pon Lip 16, 2007 07:34

I to mnie zmyliło bo żaden z szanownych kolegów nie powiedział ze jedziesz Audi bordowym i że stoisz pod portem. No ale to detal, to się wytnie ;)
7Tomi - Pon Lip 16, 2007 07:53

walkie napisał/a:
I to mnie zmyliło bo żaden z szanownych kolegów nie powiedział ze jedziesz Audi bordowym i że stoisz pod portem. No ale to detal, to się wytnie ;)

Miałaś mie wspominac o marce :oops: Ważne, że sie znależliśmy :D

walkie - Pon Lip 16, 2007 07:56

Sorry, ale powiem Ci w sekrecie ze ja Audi lubie i bardzo ładnie się w nim prezentowałeś.
Tym akcentem kończę i lecę na Kraków. Do zobaczenia :)

7Tomi - Pon Lip 16, 2007 08:00

walkie napisał/a:
Sorry, ale powiem Ci w sekrecie ze ja Audi lubie i bardzo ładnie się w nim prezentowałeś.

A dziękuję :wink: Ja tam wole ROVER'ka ... Jeśli Audi to tylko RS4 :wink:
Szerokiej drogi :)

Przemek_Docent - Wto Lip 17, 2007 08:50

Tomi_114 napisał/a:
Jeśli Audi to tylko RS4 :wink:
I do tego w avancie ;) :twisted:
7Tomi - Wto Lip 17, 2007 08:54

Przemek_Docent napisał/a:
I do tego w avancie ;) :twisted:

Dokładnie :wink: Nie jestem na bieżąco z informacjami o Audi ale miało się pojawić RS6 Avant :wink: