Zobacz temat - [r75]instrukcja obsługi do r75

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - [r75]instrukcja obsługi do r75

specjal83 - Wto Sie 28, 2007 21:25
Temat postu: [r75]instrukcja obsługi do r75
witam, ma ktos moze instrukcje obsługi do roverka 75 w jezyku polskim? bylbym dozgonnie wdzieczny, kupilem 2 tygodnie pieknego roverka 75 cdti i chcialbym zasiagnac troszke informacji na jego temat,,,dziekuje i pozdrawiam... moj mail : bawariamotorwerke@tlen pl jakby ktos mogl wyslac poczta instrukcje to prosze na ten adres, pozdrawiam
romans - Sro Sie 29, 2007 11:16

Muszę Cie z przykroscią poinformować, że to jest towar deficytowy i takie prośby jak Twoja były już na tym forum pisane. Przypuszczam, żę bez pozytywnego załatwienia. Kiedyś widziałem na allegro polską wersję instrukcji po 150 zł. Ale juz znikła.

Te forum jest dobrą instrukcją obsługi. A więc pytaj a zostanie odpowiedziane:)

piter34 - Sro Sie 29, 2007 14:52

Instrukcja obsługi (w języku angielskim) jest do pobrania ze strony klubowej.
thef - Sro Sie 29, 2007 18:30

A może znajdzie się ktoś z 75ką kupioną u nas i posiadający takową instrukcję w języku polskim. Coś mi się zdaje, że gdzieś ktoś był taki na naszym forum. Poszukaj, pogadaj, może jakieś ksero Ci skombinuje.
Marian_K - Czw Sie 30, 2007 14:03

specjal83 napisał/a:
Te forum jest dobrą instrukcją obsługi. A więc pytaj a zostanie odpowiedziane:)
Święte słowa - tylko w ramki oprawić i na ścianie (w garażu) powiesić :mrgreen:

Pozdrawiam!

Kris - Wto Wrz 04, 2007 08:13

thef napisał/a:
A może znajdzie się ktoś z 75ką kupioną u nas i posiadający takową instrukcję w języku polskim. Coś mi się zdaje, że gdzieś ktoś był taki na naszym forum. Poszukaj, pogadaj, może jakieś ksero Ci skombinuje.

jeszcze wczoraj nie miałem, a teraz mam, instrukcję po polsku w ładnej oprawie skórzanej :)
ale co najlepsze do owej instrukcji jest też R75 1.8T !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozostałem w klubie!! :)

Irek - Wto Wrz 04, 2007 08:17

Kris napisał/a:
jeszcze wczoraj nie miałem, a teraz mam, instrukcję po polsku w ładnej oprawie skórzanej :)

zatem sie udalo :)
Gratuluje

a btw gdybys kiedys sie nudzil to moze dokonasz skanowania instrukcji i powiesimy ja w dziale dla klubowiczow :)

pozdrowionka
irek

Paul - Wto Wrz 04, 2007 08:46

Kris napisał/a:
ale co najlepsze do owej instrukcji jest też R75 1.8T

Gratulacje :D Cieszymy się, że zostajesz w Klubie :D

Kris - Wto Wrz 04, 2007 11:14

Irek napisał/a:
Kris napisał/a:

zatem sie udalo :)
Gratuluje

a btw gdybys kiedys sie nudzil to moze dokonasz skanowania instrukcji i powiesimy ja w dziale dla klubowiczow :)

pozdrowionka
irek

ehhh, jest tego trochę, szybciej chyba było by zdjęcia cyfrakiem porobić, pomyślę, na razie jak ktos ma jakieś pytanie to proszę bardzo, jestem do dyspozycji jeśli chodzi o instrukcję, ale nie sądzę aby byla obszerniejsza od wiedzy tutaj zgromadzonych właścicieli i sympatyków tego modelu :)

piter34 - Wto Wrz 04, 2007 14:21

Cytat:

Gratuluję ponownie. :mrgreen:

Chyba czas ponownie wstąpić w szeregi klubowiczów.;-)

sTERYD - Wto Wrz 04, 2007 15:21

jeśli nie masz czasu możesz mi ją podesłać :)
jak będę sie nudził w pracy, to przeskanuje ;)
no i te no... GRATULACJE :D

Rowan - Wto Wrz 04, 2007 17:55

Ja nie mogę, bez obrazy ale gratulujecie Krisowi jakby w totka wygrał ja już instrukcję mam od wiosny, i tam też jest do 1.8T i też w skórze oprawiona.
sTERYD - Wto Wrz 04, 2007 18:40

tylko jakoś się nie pochwaliłeś ;)
więc jeśli masz ochotę to może Ty przeskanujesz, albo mi podeślij :cool:

A Krisowi, gratulujemy mu zakupu autka :mrgreen:

Irek - Sro Wrz 05, 2007 09:41

sTERYD napisał/a:

dokladnie :)
trzeba umiec czytac miedzy wierszami ;)

a Kris i jego srebrny szerszen to dlugoletni dzialacz klubu :)

pozdr

Kris - Sro Wrz 05, 2007 10:17

Irek napisał/a:
sTERYD napisał/a:

dokladnie :)
trzeba umiec czytac miedzy wierszami ;)

a Kris i jego srebrny szerszen to dlugoletni dzialacz klubu :)

pozdr

hehehe silver szerszeń już gdzieś po wawie - sródmieście śmiga, teraz muszę wymyśleć jakąś ksywę dla 75, na nieszczęscie na razie jedyne co mi przychodzi do skołowanej głowy to "błękitna wołga" z racji niewytłumaczalnego skojarzenia :)

maciej - Sro Wrz 05, 2007 10:29

Kris napisał/a:
hehehe silver szerszeń już gdzieś po wawie - sródmieście śmiga, teraz muszę wymyśleć jakąś ksywę dla 75, na nieszczęscie na razie jedyne co mi przychodzi do skołowanej głowy to "błękitna wołga" z racji niewytłumaczalnego skojarzenia

No to kiedy powrót do klubu? :)
Pojawisz się na zlocie?

Kris - Sro Wrz 05, 2007 10:48

maciej napisał/a:
Kris napisał/a:
hehehe silver szerszeń już gdzieś po wawie - sródmieście śmiga, teraz muszę wymyśleć jakąś ksywę dla 75, na nieszczęscie na razie jedyne co mi przychodzi do skołowanej głowy to "błękitna wołga" z racji niewytłumaczalnego skojarzenia

No to kiedy powrót do klubu? :)
Pojawisz się na zlocie?

no chyba bedzie trzeba się znowu dołożyć :)
a co do zlotu - trochę jest daleko, i mimo że auto kupiłem BAAAAAAAARDZO okazyjnie to i tak było to zrujnowanie moich zasobów (nie tylko moich) zatem głupio się przyznawać ale muszę się zacząć odkuwać teraz i taki wyjazd niestety ale nie wchodzi w grę

maciej - Sro Wrz 05, 2007 11:50

Kris napisał/a:
taki wyjazd niestety ale nie wchodzi w grę

Szkoda, ale może kiedyś wybierzesz się na jakiś spot warszawski, co? ;)

Kris - Sro Wrz 05, 2007 11:53

maciej napisał/a:
Kris napisał/a:
taki wyjazd niestety ale nie wchodzi w grę

Szkoda, ale może kiedyś wybierzesz się na jakiś spot warszawski, co? ;)

całkiem prawdopodobne, do mariusza bym z ECC przy okazji wstąpil na kompa :) o ile tam jeszcze pracuje bo nawet nie wiem...

Irek - Sro Wrz 05, 2007 12:05

Kris napisał/a:
do mariusza bym z ECC przy okazji wstąpil na kompa :) o ile tam jeszcze pracuje bo nawet nie wiem...

pracuje i nawet szefuje serwisem...

pozdr
irek

Kris - Sro Wrz 05, 2007 12:18

Irek napisał/a:
Kris napisał/a:
do mariusza bym z ECC przy okazji wstąpil na kompa :) o ile tam jeszcze pracuje bo nawet nie wiem...

pracuje i nawet szefuje serwisem...

pozdr
irek

oooooooooo cóż za mile zaskoczenie, a jeszcze niedawno mi skrzynię w swoim garażu uwalony po pachy wymienial a teraz proszę jaki awans, irek jak bys mi na pw albo wizytówkę na telefon podesłał do niego... solidny kolo a kurczę gdzieś mi zaginąl numer :P

Rowan - Czw Wrz 06, 2007 14:31

http://www.allegro.pl/ite...ja_obslugi.html

Ja mam taką. jeśli ma ktoś ochotę może sobie kupić, a może zarząd klubu? :wink: :razz:

Irek - Czw Wrz 06, 2007 14:43

Rowan napisał/a:
http://www.allegro.pl/item239581011_rover_75_instrukcja_obslugi.html

Ja mam taką. jeśli ma ktoś ochotę może sobie kupić, a może zarząd klubu? :wink: :razz:

i to mnie wlasnie wkurza. Zrobic ksero, oprawic i sciagnac z ludzi 150 pln...

to jest tylko i wylacznie problem naszego jezyka, po po angielsku instrukcje sobie wisza u producentow na www i sa do pobrania... i tak byc powinno wlasnie

pozdr
irek

Kris - Czw Wrz 06, 2007 14:58

Irek napisał/a:
Rowan napisał/a:
http://www.allegro.pl/item239581011_rover_75_instrukcja_obslugi.html

i to mnie wlasnie wkurza. Zrobic ksero, oprawic i sciagnac z ludzi 150 pln...

to jest tylko i wylacznie problem naszego jezyka, po po angielsku instrukcje sobie wisza u producentow na www i sa do pobrania... i tak byc powinno wlasnie

pozdr
irek

Spokojnie spokojnie iruś, kris ma skaner scsi z podajnikiem, także chwilę niech tylko znajdę, i rozczłonkuję instrukcje na strony, co nie jest skomplikowane bo sama się rozpada i polecimy do pdf aż miło, take it easy

henryk - Czw Wrz 06, 2007 15:03

zrobić ksero i oprawić dla siebie to jedno a taka sprzedaż narusza prawa autorskie. Gdyby Allegro o tym wiedziało, to raczej aukcję zamknie - o ile znam zasady.
Irek - Czw Wrz 06, 2007 15:19

henryk_w napisał/a:
zrobić ksero i oprawić dla siebie to jedno a taka sprzedaż narusza prawa autorskie. Gdyby Allegro o tym wiedziało, to raczej aukcję zamknie - o ile znam zasady.

zglosilem juz naruszenie zasad... innym proponuje zrobic podobnie

KRis - dzieki :)

pozdr
irek

Kris - Pon Wrz 10, 2007 09:54

Wiecie co... tak w końcu chwilę popatrzyłem do tej instrukcji od R75 po Polsku, i stwierdzam że chyba szkoda zachodu na skanowanie dwustu paru stron, z czego jedna trzecia to obsługa i programowania audio, a reszta nie zawiera niczego co nie byłoby dostepne na stronie, forum czy tez w zdrowo myślącej głowie... no sam nie wiem, może niech sie jeszcze wypowiedzą Ci co ów literacki majstersztyk czytali...
maciej - Pon Wrz 10, 2007 10:12

Zeskanuj - myślę, że wielu osobom te instrukcje programowania radia i nawigacji też się przydadzą, poza tym łatwiej zajrzeć do instrukcji niż pytać/szukać na forum.