|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [220SD] CZy w EPC sa zdjecia?
misiu26 - Sro Sie 29, 2007 21:26 Temat postu: [220SD] CZy w EPC sa zdjecia? zainstalowale dzial mi EPC ale nie mam podgladu zdjeć.Co trzeba zrobić?prosze o pomoc
thef - Sro Sie 29, 2007 21:33
misiu26 napisał/a: | zainstalowale dzial mi EPC ale nie mam podgladu zdjeć.Co trzeba zrobić?prosze o pomoc |
Po primo - czy Ty jesteś facet czy dziewczyna, popraw profil,
Po secundo - o co come on, bo ciężko zrozumieć.
EPC, najlepiej nagraj obraz płyty i zastartuj z datą poniżej 05.2005, powinno pomóc, hasło : admin
giewu - Sro Sie 29, 2007 21:35 Temat postu: Re: [220SD] CZy w EPC sa zdjecia?
misiu26 napisał/a: | zainstalowale dzial mi EPC ale nie mam podgladu zdjeć.Co trzeba zrobić?prosze o pomoc | przede wszystkim sprawdź sobie w start> panel sterowania> dodaj usuń programy czy zainstalowało Ci się podczas wgrywania EPC takie coś: ITEDO IsoView ActiveX Control 4.0. Jest to kontrolka odpowiadająca za wyświetlanie obrazków
sTERYD - Czw Sie 30, 2007 07:46
jeśli masz ie 6.0 lub nowszy, to instalacja kontrolek wymaga potwierdzenia (łatwo to przeoczyć pojawia się pasek pod paskiem adresu z zapytaniem
a potem jeszcze kilka komunikatów czy aby napewno chcesz?, czy jesteś pewny?....
Dzonys - Czw Sie 30, 2007 12:12
Czy działa on także pod Xp czy tylko '98 systemem ??
Bo u mnie po zainstalowaniu był tylko ten ITEDO i po odpaleniu puste okienko.:(
sTERYD - Czw Sie 30, 2007 12:39
ja mam xp i nigdy nie miałem z tym problemów
musisz sprawdzić czy nie masz przypadkiem za wysoko ustawionych zabezpieczeń w ie
Dzonys - Czw Sie 30, 2007 14:05
A w jakim oknie odpalacie ten programik,czy przypadkiem coś może nie zainstalowało mi się??hmm.
sTERYD - Czw Sie 30, 2007 16:50
powinno się samo odpalić w oknie explodera
giewu - Czw Sie 30, 2007 17:12
Dzonys napisał/a: | Czy działa on także pod Xp czy tylko '98 systemem ??
Bo u mnie po zainstalowaniu był tylko ten ITEDO i po odpaleniu puste okienko.:( | działa bez problemu pod XP nawet z SP2 ...
weź zainstaluj ponownie program (nawet bez odinstalowywania) zwracając uwagę na wszystkie komunikaty podczas instalki ... miałem identyczną sytuację jak u Ciebie, a ponowne, uważne wgranie programu skasowało "białe okienka"
|
|