|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Mój Rover 620Di
Szyman - Sro Wrz 26, 2007 14:44 Temat postu: Mój Rover 620Di Witam,
Kilka dni temu stałem sie właścicielem Rover'a 620Di, rocznik '96, przebieg 180k. Długo polowałem na ten samochód i w końcu się udało!
Oto kilka fotek jeszcze od poprzedniego właściciela:
I jedno zdjęcie ode mnie:
Pozdrawiam!
Viniu - Sro Wrz 26, 2007 14:50
Witamy na forum Oczywiście zapraszamy do klubu a przede wszystkim na ogólnopolski zlot do Szumiradu (jeśli jeszcze oczywioście można się zapisywać). Jeśli mieszkasz w Otmęcie tym w Krapkowicach, to masz niedaleko
Ps. W Krapkowicach, a konkretnie w Otmęcie właśnie mam rodzinkę Najpierw mieszkali pod nr 69, a teraz pod 15 Sorki za Off-Topa
Szyman - Sro Wrz 26, 2007 14:56
Viniu napisał/a: | Jeśli mieszkasz w Otmęcie tym w Krapkowicach, to masz niedaleko
Ps. W Krapkowicach, a konkretnie w Otmęcie właśnie mam rodzinkę Najpierw mieszkali pod nr 69, a teraz pod 15 Sorki za Off-Topa |
Tak, to ten Otmęt
emes - Sro Wrz 26, 2007 16:34
Witamy na forum
giewu - Sro Wrz 26, 2007 16:39
witaj na forum Szyman ... całkiem, całkiem ta Twoja sześcseta
Szyman - Sro Wrz 26, 2007 17:09
Dzięki, też mi się tak wydaje
cz58y - Sro Wrz 26, 2007 22:07
Witam następnego właściciela 600 z opolskiego.
Tomaszi - Sro Wrz 26, 2007 23:20
Szyman napisał/a: | Tak, to ten Otmęt |
Również witam kolejnego użytkownika R w opolskiem
... zaraz się okaże, że połowa z nas ma rodzinkę w Krapkowicach, też mam, na os.XXXlecia
Viniu napisał/a: | zapraszamy do klubu a przede wszystkim na ogólnopolski zlot do Szumiradu (jeśli jeszcze oczywiście można się zapisywać) |
zapisy na Zlot Jesienny jeszcze trwają Jak najbardziej zapraszamy
Viniu - Czw Wrz 27, 2007 07:11
Tomaszi napisał/a: | zaraz się okaże, że połowa z nas ma rodzinkę w Krapkowicach, też mam, na os.XXXlecia | a na dodatek w Kędzierzynie mam hmm... jak by tu powiedzieć... bardzo dobrą koleżankę ze studiów Już kończe to off'a sorki
Szyman - Czw Wrz 27, 2007 20:28
cz58y napisał/a: | Witam następnego właściciela 600 z opolskiego. |
Tomaszi napisał/a: | Również witam kolejnego użytkownika R w opolskiem |
Witam również! Dużo nas!
Viniu napisał/a: | a na dodatek w Kędzierzynie mam hmm... jak by tu powiedzieć... bardzo dobrą koleżankę ze studiów |
Dobry powód, żeby robić 'wycieczki roverowe' do opolskiego...
Valander_wwa - Czw Wrz 27, 2007 22:25
Wiatmy
|
|