Zobacz temat - Dyskusja na temat BWR Podolscy

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Dyskusja na temat BWR Podolscy

maciej - Pon Paź 22, 2007 19:59

piter34 napisał/a:
Skoro sprawdziłeś, to konkrety pod tytułem "adresy, telefony" masz już opanowane. Nic, tylko dzwonić

No nie piterku, nie do końca - BWR Podolscy zostali na własną prośbę przesunięi do kategorii "nie ASO" - przysłali nam kiedyś maila w tej sprawie, więc ich przesunęliśmy, więc sprawdzanie ASO w Małopolsce daje pustą stronę.

[ Dodano: Pon Paź 22, 2007 21:01 ]
piter34 napisał/a:
niby co zostaje z tego T1?

No przecież było - trolley!!! ;)

piter34 - Pon Paź 22, 2007 20:48

maciej napisał/a:
No przecież było - trolley!!! ;)

A właśnie, że nie, bo jego się też "converting" :)

maciej napisał/a:
No nie piterku, nie do końca - BWR Podolscy zostali na własną prośbę przesunięi do kategorii "nie ASO" - przysłali nam kiedyś maila w tej sprawie, więc ich przesunęliśmy, więc sprawdzanie ASO w Małopolsce daje pustą stronę.

Masz rację. Oni potem weszli w Alfę Romeo.

maciej - Pon Paź 22, 2007 20:53

piter34 napisał/a:
Masz rację. Oni potem weszli w Alfę Romeo.

Oni wcześniej byli Fiat/Alfa i cały czas są, a Roverek był drugi, ale potem się wysypał. :(

piter34 - Pon Paź 22, 2007 21:08

maciej napisał/a:
Oni wcześniej byli Fiat/Alfa i cały czas są, a Roverek był drugi, ale potem się wysypał. :(

Nie. :)
Jak ja kupiłem ROVERka (rok 2003) to oni byli Iveco/Piaggio/ROVER (pamiętam jak dziś ten wierszyk z nagrania w ich centralce telefonicznej), a potem ROVERka zamienili na Alfę. ;-)

maciej - Pon Paź 22, 2007 21:12

piter34 napisał/a:
Jak ja kupiłem ROVERka (rok 2003) to oni byli Iveco/Piaggio/ROVER (pamiętam jak dziś ten wierszyk z nagrania w ich centralce telefonicznej),

Pól na pół - wcześniej byli dealerem Fiata (od 1991), a później Alfy (od 2005) - źródło: http://www.podolscy.pl/main.php?id=81

piter34 - Pon Paź 22, 2007 21:37

maciej napisał/a:
Pól na pół - wcześniej byli dealerem Fiata (od 1991), a później Alfy (od 2005) - źródło: http://www.podolscy.pl/main.php?id=81

Jak tam jeździłem przed 2005 to na 100000% dealerem Fiata nie byli. :cool:

maciej - Pon Paź 22, 2007 21:43

piter34 napisał/a:
Jak tam jeździłem przed 2005 to na 100000% dealerem Fiata nie byli.

ZTCP rozmowy z panem Motelskim z PolMotu, to oni mieli dwie lokalizacje, więc może nie widziałeś Fiatów, a jak widać w ich historii Fiata sprzedawali od 1991 roku.
No chyba, że należą do układu i to wszystko co piszą na stronie to nie prawda!!! ;)

piter34 - Wto Paź 23, 2007 11:45

maciej napisał/a:
ZTCP rozmowy z panem Motelskim z PolMotu, to oni mieli dwie lokalizacje, więc może nie widziałeś Fiatów,

No tak... Jak odnoszę się do lokalizacji na al. 29 Listopada 170.
Viamot, którego jak się teraz okazuje są "partnerem", to bardzo duży dealer Fiata w Krakowie. Nie wiedziałem, że oni mają ze sobą coś wspólnego ze sobą, bo u Podolskich nigdy bannera Viamotu nie widziałem. ;-)