|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Dyskusja na temat BWR Podolscy
maciej - Pon Paź 22, 2007 19:59
piter34 napisał/a: | Skoro sprawdziłeś, to konkrety pod tytułem "adresy, telefony" masz już opanowane. Nic, tylko dzwonić |
No nie piterku, nie do końca - BWR Podolscy zostali na własną prośbę przesunięi do kategorii "nie ASO" - przysłali nam kiedyś maila w tej sprawie, więc ich przesunęliśmy, więc sprawdzanie ASO w Małopolsce daje pustą stronę.
[ Dodano: Pon Paź 22, 2007 21:01 ]
piter34 napisał/a: | niby co zostaje z tego T1? |
No przecież było - trolley!!!
piter34 - Pon Paź 22, 2007 20:48
maciej napisał/a: | No przecież było - trolley!!! |
A właśnie, że nie, bo jego się też "converting"
maciej napisał/a: | No nie piterku, nie do końca - BWR Podolscy zostali na własną prośbę przesunięi do kategorii "nie ASO" - przysłali nam kiedyś maila w tej sprawie, więc ich przesunęliśmy, więc sprawdzanie ASO w Małopolsce daje pustą stronę. |
Masz rację. Oni potem weszli w Alfę Romeo.
maciej - Pon Paź 22, 2007 20:53
piter34 napisał/a: | Masz rację. Oni potem weszli w Alfę Romeo. |
Oni wcześniej byli Fiat/Alfa i cały czas są, a Roverek był drugi, ale potem się wysypał.
piter34 - Pon Paź 22, 2007 21:08
maciej napisał/a: | Oni wcześniej byli Fiat/Alfa i cały czas są, a Roverek był drugi, ale potem się wysypał. |
Nie.
Jak ja kupiłem ROVERka (rok 2003) to oni byli Iveco/Piaggio/ROVER (pamiętam jak dziś ten wierszyk z nagrania w ich centralce telefonicznej), a potem ROVERka zamienili na Alfę.
maciej - Pon Paź 22, 2007 21:12
piter34 napisał/a: | Jak ja kupiłem ROVERka (rok 2003) to oni byli Iveco/Piaggio/ROVER (pamiętam jak dziś ten wierszyk z nagrania w ich centralce telefonicznej), |
Pól na pół - wcześniej byli dealerem Fiata (od 1991), a później Alfy (od 2005) - źródło: http://www.podolscy.pl/main.php?id=81
piter34 - Pon Paź 22, 2007 21:37
Jak tam jeździłem przed 2005 to na 100000% dealerem Fiata nie byli.
maciej - Pon Paź 22, 2007 21:43
piter34 napisał/a: | Jak tam jeździłem przed 2005 to na 100000% dealerem Fiata nie byli. |
ZTCP rozmowy z panem Motelskim z PolMotu, to oni mieli dwie lokalizacje, więc może nie widziałeś Fiatów, a jak widać w ich historii Fiata sprzedawali od 1991 roku.
No chyba, że należą do układu i to wszystko co piszą na stronie to nie prawda!!!
piter34 - Wto Paź 23, 2007 11:45
maciej napisał/a: | ZTCP rozmowy z panem Motelskim z PolMotu, to oni mieli dwie lokalizacje, więc może nie widziałeś Fiatów, |
No tak... Jak odnoszę się do lokalizacji na al. 29 Listopada 170.
Viamot, którego jak się teraz okazuje są "partnerem", to bardzo duży dealer Fiata w Krakowie. Nie wiedziałem, że oni mają ze sobą coś wspólnego ze sobą, bo u Podolskich nigdy bannera Viamotu nie widziałem.
|
|