Zobacz temat - [R214i 97'] Czujknik temperatury płynu chłodzącego

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R214i 97'] Czujknik temperatury płynu chłodzącego

Foczes - Nie Lis 04, 2007 15:57
Temat postu: [R214i 97'] Czujknik temperatury płynu chłodzącego
Witam.
Nie wiem gdzie moge kupić czujnik temperatury płynu chłodzącego który jest połączony ze wskaźnikiem temperatury na desce rozdzielczej. :cry: kupiłem już jeden ale okazało sie ze gwint jest za mały a drugi z gwintem takim jak potrzebuje to był czujnik załączania wentylatora chłodnicy :/ pytałem we wszystkich sklepach motoryzacyjnych w Kaliszu i nic...=/ widziałem na tomateam.pl ze jest taki czujnik (chyba nawet dwa rodzaje) ale nie ma podanych charakterystyk, wysłałem e-mail'a ale niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Może któryś z forumowiczów/ek mi pomoże ?
Z góry bardzo dziękuje i Pozdrawiam

przemo285 - Nie Lis 04, 2007 17:24

Odezwij się jutro, powinienem mieć taki czujnik nowy ale dla pewności muszę sprawdzić
maco - Czw Lis 08, 2007 14:11

Chodzi Ci o czarny czy brązowy czujnik ? miałem podobny problem ze zdobyciem, napisz sprawdze u siebie może mam taki na zbyciu
Foczes - Pią Lis 09, 2007 22:21

Czujnik Czarny...z ząbkiem centralnie na środku,gwint M12 .
maco - Pią Lis 16, 2007 20:56

Sory za zwłoke z odp. nie miałem dostępu do kompa. Niestety nie mam, to znaczy mam ale jest walnięty. też go wymieniałem bardzo cieżko go zdobyć poszukaj w ogłoszeniach od rozbitków albo kup nowy z tomateam.
przemo285 - Pią Lis 16, 2007 23:13

Mam takie nowe czujniki na miejscu