|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Spot w Krakowie
misiek_KR - Sro Gru 12, 2007 20:36 Temat postu: Spot w Krakowie Ja w sumie tu świerzy ale może byśmy co zorganizowali chętnie bym pomęczył klubowiczów w sprawach technicznych w sprawie mojego roverka bo sie jeszcze musze o nim dużooo nauczyć
Nie wiem jak wcześniej coś organozowaliście więc na ten temat może ja sie nie wypowiem, ja bym proponował parking wielopoziomowy Geant bo różnie może być z pogodą.
walkie - Sro Gru 12, 2007 20:48
Spóźniłeś się dwa tygodnie. Trochę ludków się zjechało z małopolski a także z Warszawy, Wrocławia i Głogowa a nawet z Zabrza i Katowic.
emes - Sro Gru 12, 2007 21:17
walkie napisał/a: | Trochę ludków się zjechało z małopolski a także z Warszawy, Wrocławia i Głogowa |
Lepiej dopisz, że ze Śląska też, bo znowu podpadniesz, tym razem marcelowi
walkie - Sro Gru 12, 2007 21:18
emes napisał/a: | Lepiej dopisz, że ze Śląska też, bo znowu podpadniesz, tym razem marcelowi |
Co Ty cytujesz, przecież jak byk jest o Zabrzu i Katowicach.
emes - Sro Gru 12, 2007 21:25
walkie napisał/a: | przecież jak byk jest o Zabrzu i Katowicach |
Oczywiście, tylko zapomniałaś napisać, że teraz już jest
walkie - Sro Gru 12, 2007 21:28
emes napisał/a: | Oczywiście, tylko zapomniałaś napisać, że teraz już jest |
Ty mi coś wmawiasz!
emes - Sro Gru 12, 2007 21:45
walkie napisał/a: | Ty mi coś wmawiasz |
Ja bym się nie odważył
walkie - Sro Gru 12, 2007 22:25
Zamilcz
misiek_KR - Czw Gru 13, 2007 15:23
to że było coś to nie znaczy żeby coś nie zorganizować, złożyć życzenia świąteczne itd
piter34 - Czw Gru 13, 2007 15:36
Ja jestem bardzo niedyspozycyjny i na 99% nie uda mi się dotrzeć na żadne spotkanie.
misiek_KR - Pon Sty 14, 2008 11:06
no to odświeżam temat pisze sie ktoś?
piter34 - Pon Sty 14, 2008 11:31
U mnie sytuacja sie nie zmieniła.
Czyżby żaden inny Krakowiak nie miał ochoty na spota?
misiek_KR - Pon Sty 14, 2008 17:08
No właśnie nie wiem co jest grane, takie duże miasto i żadnych chętnych. Wszyscy zapracowani?
Chyba sie przejade do innego miasta na spota :jezor:
MaReK - Pon Sty 14, 2008 21:38
Bierz przyklad z nas
Violla, Michaelp, Maciej, Ja
misiek_KR - Wto Sty 15, 2008 09:31
no ja bym chętnie brał ale co? sam sie bede spotował?
walkie - Wto Sty 15, 2008 09:56
Przyjedż do WRO.
Ja będę w KRK w lutym, można się spotkać
yoonior - Wto Sty 15, 2008 11:26
piter34 napisał/a: | Czyżby żaden inny Krakowiak nie miał ochoty na spota? |
Ja jestem nieśmiały i nigdy nie byłem jeszcze na spocie.
Dodatkowo zwykle w weekendy wyjeżdżam gdzieś w góry wiec ciężko mi trafić w termin...
Ale pozdrawiam wszystkich z Krakowa - szczególnie, że ostatnio coraz więcej Roverków widuje na ulicach naszego miasta
mbombka - Wto Sty 15, 2008 18:23
Ja bym się chętnie przeszedł, ale cholera czasu brak, ostatnio jak był spot coś wyskoczyło mi nagle to teraz jeszcze gorzej jest się przełamać... Ale pozdrowienia dla świeżych Roverkowiczów
szogu - Sro Sty 16, 2008 03:37
Ty sie nie łam, na spotach nie gryzą. A poza tym musi byc ten pierwszy raz...
Piter34 ja rozumiem, że masz "nowe" maleństwo i chciałbyś pomagać żonce i w ogóle. Ale jak dojdzie co do czego, to sie jednak zerwiesz, he? Przecie spocik jest raz na pół roku...
piter34 - Sro Sty 16, 2008 10:15
Cytat: | Piter34 ja rozumiem, że masz "nowe" maleństwo i chciałbyś pomagać żonce i w ogóle. |
Nie chce mi się pisać co i jak, ale ja mam teraz na głowie znacznie więcej spraw niż tylko nowe maleństwo i w ogóle.
pluto - Sob Sty 26, 2008 14:59
do krakowa mam 130 km i myśle, że może warto by się zobaczyc. pooglądac nasze maleństwa (Rovery). Nigdy jeszcze nie bylem... PISZE SIĘ następnym razem
GG - Pią Lut 01, 2008 09:30
Ja bym się chętnie wybrał na spota w Krakowie
pluto - Pią Lut 01, 2008 19:16
mam trochę ograniczony czas(miesiąc jestem w polsce, miesiąc nie i tak na zmianę w koło)ale może się uda, że będę w domu, a do krakowa często wyjeżdżam...
BarniLee - Sob Lut 02, 2008 23:25
Jesli bylo by cos organizowane i wieksza ilosc ludzi to moze i ja bym sie pisal:)tylko kwestia kiedy.Chetnie bym poogladal innych Roverki oraz zobaczyl jak jest na takich zlotach.
piter34 - Sob Lut 02, 2008 23:44
Koledzy, zaproponujcie po prostu jakiś konkretny termin, bo w przeciwnym wypadku to ten temat będzie wyglądał tak jak powyższy post, czyli "jakby coś, gdzieś, kiedyś było, to dajcie znać" i tak w kółko.
Brt - Nie Lut 03, 2008 23:07
ja proponuje zapoznac sięze spotem dot Katowic i 3 stawów z Krk daleko nie macie
tunka - Wto Mar 11, 2008 22:00
Jestem tu pierwszy raz więc wypadałoby się przywitać, tak więc witam Wszystkich
Takie małe pytanie, czy doszło już do jakiegoś spotkania w Krakowie?
Bo jeśli nie to hmm... mamy jeszcze jeden weekend przed świętami, co Wy na to?
A wiem że w Kraku jest nie jeden roverek więc?
thef - Wto Mar 11, 2008 22:07
tuńka napisał/a: | Jestem tu pierwszy raz więc wypadałoby się przywitać, tak więc witam Wszystkich | Witam serdecznie
tuńka napisał/a: | Takie małe pytanie, czy doszło już do jakiegoś spotkania w Krakowie? | W zeszłym roku były dwa spotkania dwudniowe, można poczytać w tym dziale
tuńka napisał/a: | Bo jeśli nie to hmm... mamy jeszcze jeden weekend przed świętami, co Wy na to?
A wiem że w Kraku jest nie jeden roverek więc? | To już raczej lokalnie będzie , bo czasu niewiele. Krakusy, do dzieła
tunka - Wto Mar 11, 2008 22:12
Wiesz ja jak najbardziej miałam na myśli lokalne spotkanie, przyznam że nigdy nie byłam, a wiem że po Krakowie tyle rover-ków jeździ, więc pomyślałam, że miło by było się jakoś spotkać na początek może nie byłoby to zbyt wielkie grono ale zawsze coś, a potem na pewno by się powiększyło
thef - Wto Mar 11, 2008 22:16
tuńka napisał/a: | Wiesz ja jak najbardziej miałam na myśli lokalne spotkanie, przyznam że nigdy nie byłam, a wiem że po Krakowie tyle rover-ków jeździ, więc pomyślałam, że miło by było się jakoś spotkać na początek może nie byłoby to zbyt wielkie grono ale zawsze coś, a potem na pewno by się powiększyło | No to próbuj rozruszać Krakusów, załóż nowy temat w dziale "spoty lokalne" i działajcie .
misiek_KR - Sro Mar 12, 2008 09:08
No to ja jako pierwszy pisze sie na spotkanko nieważne gdzie i kiedy bo będe
|
|