|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - [214 Si 1997] Proszę o opinie
Lukaszn2006 - Pon Lut 18, 2008 21:24 Temat postu: [214 Si 1997] Proszę o opinie Witam, ludzie dużo potrafią ze zdjęć wywnioskować, ciekaw jestem co o tym roverku sądzicie...
Nie ma nigdzie ogłoszenia, bo nie jest na żadnej aukcji wystawiony. Poprostu chciałem zaczerpnąć opini szanownych kolegów z góry dziękuję:)
przemciooo - Pon Lut 18, 2008 21:27
Nie mam zielonego pojęcia Niestety, aż takim znawcą nie jestem. Wszystko w swoim czasie :jezor:
przemciooo - Pon Lut 18, 2008 21:44
Każdy chce wiedzieć co myślą o jego aucie Klubowicze. Nie masz za co przepraszać. Jesteś ciekawski i tyle Normalna sprawa :jezor:
Lukaszn2006 - Pon Lut 18, 2008 21:53
Chodzi mi tylko o opinie na jego temat, w życiu go nie sprzedam, bo po pierwsze to przypomina mi najpiekniejsze chwile życia, po drugie włożyłem w niego sporo pracy (sam uporałem się z przepaskudna rysą, sam również zmieniłem nieco wystrój wnętrza (boczki np). Tak więc nie jest i nie będzie na sprzedaż... Tylko o opinie mi chodzi, co jeszcze mmógłbym zrobić, aby wyglądał lepiej
przemciooo - Pon Lut 18, 2008 21:55
Założyć śliczne alu 17'stki
16'stki też mogą być :jezor:
MaReK - Pon Lut 18, 2008 22:01
Zastanawialem sie czemu auto jest w offtopicu.
Dla mnie auto jest prawie golasem, prawie bo ma el. szyby (chyba ze zmieniajac wyglad wnetrza, zalozyesz boczki bez korb ). Brakuje mu reg. reflektorow, halogenow, klimy, el. lusterek, poduszki pow. pasazera. Cale szczescie, ze ma te 103KM
Pasowanie zderzaka, refelektorow i maski ujdzie, ale to nie to co roverki lubia najbardziej
Co wnetrza, na pewno kosztowalo Cie to sporo pracy. Jesli chodzi o moj gust, to nie bardzo mi sie podoba to czerwone do srebrnej karoserii... ale to tylko moj gust. Zdjecia sa troche male i byc moze one tez powoduja moje negatywne odczucia.
Pozdrawiam,
thef - Pon Lut 18, 2008 22:03
MaReK napisał/a: | Zastanawialem sie czemu auto jest w offtopicu. | Jak Ty niewiele wiesz
piter34 - Wto Lut 19, 2008 13:08
- znaczek na prawym tylnym błotniku jest w złym miejscu przyklejony
- nie podoba mi się ta czerwień we wnętrzu
- nie podoba mi się czerwony silikon pod pokrywą wałków
- korek od zbiorniczka z płynem chłodniczym jest jakiś niefabryczny
[ Dodano: Wto Lut 19, 2008 13:08 ]
brak fotek "od tyłu"
|
|