|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [Rover 200 '98] Trzask w desce-kokpicie - jak zlikwidowac?
kris1980 - Czw Lut 28, 2008 10:30 Temat postu: [Rover 200 '98] Trzask w desce-kokpicie - jak zlikwidowac? Witam! Jestem już od roku szczęśliwym posiadaczem 200-tki z '98. Auto nie sprawia problemow eksploatacyjnych. Ale od jakiegos czasu mam jeden problem; mianowicie dochodzxa jakby to nazwac z deski rozdzielczej piszczenie.. cos na stylu rezonansu-dudnienia (piszczacy metal o metal lub plastik - poprostu trzeszczy). Jest to troszke denerwojace. Prosze o pomoc jak moge to zlikwidowac, czy moze ktos natknal sie juz na ten problem?
PS jakis czas temy przestal mi swiecic zegara na srodu kokpitu - co moze byc jego przyczyna?
Z góry dzieki za cenne odpowiedzi!
Pozdrawiam!
Kris1980 <wlkp>
dominikgr - Czw Lut 28, 2008 11:49
Cytat: | deski rozdzielczej piszczenie |
Pewnie jakaś śrubka mocująca kokpit Ci się odkręciła. Ogólnie to się troszkę trzeba namęczyć żeby się dostać do wszystkich.
Co do : Cytat: | jakis czas temy przestal mi swiecic zegara na srodu kokpitu - co moze byc jego przyczyna |
to przepaliła Ci się pewnie żarówka. Do zegara to łatwo się dostać. Zamiast żarówek możesz wstawić diody to nie będziesz się musiał nigdy nimi martwić
|
|