|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [R200] Lakierowanie listw bocznych i zaślepek halogenów
jasiu87 - Sro Mar 05, 2008 20:57 Temat postu: [R200] Lakierowanie listw bocznych i zaślepek halogenów Co myślicie i malowaniu w kolor nadwozie list bocznych, zaślepek halogenów, i lusterek, przeglądałem zdjęcia i nigdzie tego u nikogo nie widziałem
michone - Sro Mar 05, 2008 21:04
przeczytaj pare tematow nizej... temat poruszany byl...
azor77 - Sro Mar 05, 2008 21:34 Temat postu: Re: [R200] Lakierowanie listw bocznych i zaślepek halogenów
jasiu87 napisał/a: | Co myślicie i malowaniu w kolor nadwozie list bocznych, zaślepek halogenów, i lusterek, przeglądałem zdjęcia i nigdzie tego u nikogo nie widziałem |
Ostatnio znalazłem takiego z pomalowanymi listwami ,lusterkami i nie wiem czy to jest oryginał malunek jak uważacie klik
jasiu87 - Sro Mar 05, 2008 22:27
azor77 napisał/a: | Ostatnio znalazłem takiego z pomalowanymi listwami ,lusterkami i nie wiem czy to jest oryginał malunek jak uważacie klik |
Całkiem nieźle to wygląda te pomalowane lusterka i listwy, wydaje mi się, że to nie jest oryginalnie lakierowane, pewnie ktoś miał coś malowane to i machnęli te listwy i lusterka
michone - Sro Mar 05, 2008 23:26
dodam ze lakierowanie plastiku nie jest takie proste... najpierw podklad z plastyfikatorem, nastepnie baza, nastepnie lakier bezbarwny z plastyfikatorem. W przeciwnym wypadku lakier popeka i zacznie sie luszczyc..
|
|