Zobacz temat - [R200 sd 98] linki hamulcowe

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200 sd 98] linki hamulcowe

Remigiusz - Czw Mar 06, 2008 00:13
Temat postu: [R200 sd 98] linki hamulcowe
Witam,

Mam wileki problem szukam juz od miesiacy linki hamulcowe do mojego Roverka sd z 1998 i nigdzie tego dostac nie mozna, maja w katalogach ale jak chce czlowiek zamowic to nagle nie ma nigdzie dostepnych :shock:

i tak sobie myslalem czy by nie podeszly linki z Hondy Accord `98 rowniez diesel.

Czy moze ktos wie gdzie mozna by je bylo dostac oproc zamowienia do accord'ki :?:

Dziekuje

Chester - Czw Mar 06, 2008 21:25

hmmm a przejedz sie na jakis szrot i zapytaj o linke z civica lub accorda jesli panu bedzie zalezalo to poszuka i moze wtedy sie dowiesz :))
Paul - Czw Mar 06, 2008 21:29

Chester napisał/a:
zapytaj o linke z civica lub accorda

Na moje koślawe oko, to z accorda mogą być przydługawe :( Civic będzie pewniejszy :D

Remigiusz - Czw Mar 06, 2008 23:02

hmm.. no ze szrota to ja nie chce miec linki bo tam juz bylem i maja ale mi chodzi o nowke :ok:

Bo uzyana to ja mam i mi w zamarza w zimie. No albo Civic mowicie, nie wiem ktos mi kiedys mowil ze ze od Accord pasuja to 200 tez rzeczy.

Paul - Czw Mar 06, 2008 23:06

Remi55 napisał/a:
Accord pasuja to 200 tez rzeczy.

To raczej do silnika :D

Jak chcesz nówkę, to rozejrzyj się za firmą, która dorabia linki - poszukaj na forum, ktoś to przerabiał już.

Remigiusz - Czw Mar 06, 2008 23:09

hehe.. tez juz jedna w mojej okolicy znalazlem ale hamy jakos nie chca dorobic prosze juz ponad miesiac czy juz zrobili i dalej nie ma, wiec szukam az gdzies znajde :evil:

Ale poszukam na forum moze jakas inna bardziej kompetenta firma sie znajdzie.

Dziekuje :ok: