|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Podlasie po raz drugi.... :D
mcteusz - Sro Mar 26, 2008 13:33 Temat postu: Podlasie po raz drugi.... :D Dla porządku nowy wątek... Będzie czytelniej...
Święta za nami więc czas się zintegrować. Jeśli zdążylibyśmy się zebrać to fajnie by było w niedzielę 30 marca... A co do miejsca to co Wy na Białowieżę
maciej - Sro Mar 26, 2008 13:45
Hmmm... Trochę daleko, żeby wyskoczyć z Wawy i wrócić na 20 na spot do Wawy...
Poza tym nie wiem, czy moje autko wróci już od dr Mariusza, ale powinno.
mcteusz - Sro Mar 26, 2008 15:02
To faktycznie może być przy daleko... Ale jeśli się streścimy to znajdziemy jakieś fajne miejsce odpowiednie dla wszystkich...
Póki co rzucajcie pomysłami... I niech sie Lud wypowie jak im ww termin odpowiada....
Dziekan - Sro Mar 26, 2008 20:31
Taki sam termin zarzuciłem w starym wątku i myślę żę dałbym radę.
Z Łomży najpewniej wyruszą dwie załogi, ja i Marcin.
Osobiscie wolałym bliżej, daleko mi do bycia zdrowym i Białowieża zdaje mi się trochę za daleko. Można tak pojechać next time gdy będzie cieplej, tym razem zaś obstawiałbym Białystok.
Aczkolwiek jeśli chcialyby przyjechac dwie zalogi z Warszawy plus Kris, i ewentualnie nowy klubowicz ze Szczytna (o ile pamietam dobrze) to wychodziłoby bardziej na Łomżę, biorąc pod uwage geografie klubowiczów.
marcin_g - Sro Mar 26, 2008 21:09
a mi tam bez rożnicy gdzie aby wolne od pracy było moje auto jeszcze narazie stoi tagże u doktora ale do 30 napewno wyzdrowieje a może tak jechacdo woj.warmińsko mazurskiego Dziekan wspomniał o szczytnie a może z warmi wiecej osob by sie znalazło tylko ,,Mc'' zmienic temat podlasie jedzie na mazury
Thrillco - Sro Mar 26, 2008 22:35
No mi obojetne gdzie - termin pasi wiec się dostosuje...moze przy okazji ktoś coś poradzi na mój odpowietrznik wysprzeglika
marcin_g - Sro Mar 26, 2008 23:40
tak własnie mamy mało czasu tak ze pisac podlasie gdzie o ktorej i kto
mcteusz - Czw Mar 27, 2008 07:36
Moja propozycja to skoro świt... znaczy w południe... Tak żeby rano można było się wyspać, a na wieczór zdążyć jeszcze na piwko...
No i zostaje nam tylko miejsce do ustalenia... Mnie osobiście wydaje się, że z Białegostoku na mazury to znów niezły kawałek. Od Łomży Zamrów byłby chyba też lepszy. Ale najważniejsze żeby miejsce było ładne. My już siedzieliśmy nad mapą ale nic do główki nie przychodzi.
Gdyby było z 5 propozycji to może byśmy coś wybrali...
A w ogóle brakuje tu kilku głosów z Podlasia, a przynajmniej z Whitestoku...
rodi_ - Czw Mar 27, 2008 07:41
No ja niestety odpadam bo jutro wracam do Irl.
Milego spotu i zajefajnej zabawy, pozdro
marcin_g - Czw Mar 27, 2008 09:02
Białystok-Ełk -100km
łomza -Ełk-90km
Białystok-Augusyów -93km
łomża-Augustów-100km
mała rożnica w kilometrach a Ełk i Augustów to juz Warmia i prostsza droga
JA PROPONUJE EłK lub Auguwtów I ZMIENIC TEMAT PODLASIE JEDZIE NA WARMIE
i napewno warmia przyjedzie na spocik
Thrillco - Czw Mar 27, 2008 09:27
Własnie o tym myslałem - Augustów (jest gdzie przybarłozyc i na czym oko zawiesić) lub Ełk...choć te okolice to mi już zbrzydły i nadal nie wiem czy jest tam coś ciekawego.
Ale Augustów...obok zaraz Przewięź, Sejny, Suwałki (nigdy nie byłem)...no i Litwa na dowód
Brt - Czw Mar 27, 2008 09:30
Thrillco napisał/a: | Ale Augustów...obok zaraz Przewięź, Sejny, Suwałki (nigdy nie byłem) |
warto chociaż na Litwę nie dotarłem
Thrillco - Czw Mar 27, 2008 09:34
Heh...jak wszystkim się udzieli spontan to może wyladujemy...w końcu jedyna przeszkoda to koszt paliwa...ale na Litwie tańsze
marcin_g - Czw Mar 27, 2008 09:46
na litvie malo roznioca cena paliwa i niej est tak kaloryczna jak nasza kto ma samochod na benzynke i leje 95 lub 98 chyba niezaleje 80pare oktanow na litvie bywam 1 w miesiocu
Kowno,Wilno,Marianpole i az pod bialorusko granice na taki wypad za granice potrzeba ciepla no i ze 2 dni wolnego bo niewarto jechac na pare godzi nawet jak jest to rzut beretem
Thrillco - Czw Mar 27, 2008 10:17
Chyba nie chcesz Marcin powiedzieć, że na Litwie nie ma normalnego paliwa?? Bo jak tak to dlaczego u nich nowych samochodów schodzi więcej niż u nas?? To taki OT
Faktem jest, ze aby zobaczyć coś wiecej to i czasu trzeba więcej na Litwe.
Ogólnie nie tylko nad miejscem ale i nad frekfencją powinnismy poprawcować bo ta nam kuleje
Dziekan - Czw Mar 27, 2008 11:39
pomysł bardzo fajny ale my organizujemy spotkanko na kilka godzin w dosc zimnych jeszcze warunkach tymczasem to bardziej pasuje jako element zlotu z noclegiem.
Dlatego jestem za tym by tym razem nie kombinowac i spotkac sie w Białym albo w Łomży.
mcteusz - Czw Mar 27, 2008 12:12
rodi* napisał/a: | :sad: No ja niestety odpadam bo jutro wracam do Irl.
Milego spotu i zajefajnej zabawy, pozdro |
Szkoda... Ale może jeszcze trafi się okazja...
Cytat: | Dlatego jestem za tym by tym razem nie kombinowac i spotkac sie w Białym albo w Łomży. |
I chyba nawet popieram... Może w te atrakcyjniejsze turystycznie rejony wybierzemy się w lato gdy będzie cieplej...
Na Białystok oczywiście jestem chętny bo blisko mam, ale to nie priorytet... Placu tu i ówdzie też jest. Na polibude można podjechać, na Krywlany pod pomnik, galerii z parkingami nam nabudowali, między Młynową a Legionową pod Rynkiem Siennym fajny stary placyk z widokiem na tzw. Tawernę 3 Korony .
marcin_g - Czw Mar 27, 2008 20:50
czekamy na reszte czy to będzie sens narazie jest nas malo
Thrillco - Czw Mar 27, 2008 23:46
Yeah..umówmy sie pod Galerią Biała..przyjde na piechote bo szkoda diesla palic na taaaaki dystans
Tak serio..radxcie..ja sie dostosuje W końcu "młody" jestem
Gabrysia - Pią Mar 28, 2008 10:07
Witajcie!!
Jakiś spocik widze się planuje
to dobrze
Ja co prawda 30tego mam zjazd na uczelni, ale jak to mówią szkoła nie zając.......
Tak więc ja się pisze
marcin_g - Pią Mar 28, 2008 11:50
no i fajno
1.Mcteusz
2.Dziekan
3.Marcin G
4.Thrillco
5.Gabrysia
ludziska dopisywac sie na spocik na co jeszcze czekacie do niedzieli 2 dni
Primo - Pią Mar 28, 2008 11:57
Witam!
wszyscy którzy byli na pierwszym spocie pamiętają że moja żonka była w stanie błogosławionym obecnie synek ma już prawie 4 miesiące. jeśli chodzi o spocik to bardzo chętnie ale żeby to było gdzieś blisko dla mnie Łomża lub okolice jeśli coś to będę sam wiec czasu nie będę miał zbyt dużo Wpadnę przywitam sie posiedzę chwilkę i trzeba wracać do rodzinki pozdrawiam
mcteusz - Pią Mar 28, 2008 12:22
No czekamy na jakieś zdania:
Marrkus, Kris, leenaa, Debec, Violla i inni
Jak się tu sami nie odezwiecie to będę dzwonił i nękał... W końcu nas trochę jest....
marcin_g - Pią Mar 28, 2008 12:54
zostawiłem co niektórym wiadomośc na gg poczekamy co dalej dzis odbieram od lekarza swojego i musze sie karnąc obadac co mi jeszcze nie pasuje ale jak narazie jest już 6 aut aha a miejsce trzeba znależc jak najbliżej Prima
Dziekan - Pią Mar 28, 2008 16:00
Thrillco pojedziesz dluzsza droga, glupio tak na spot samochodowy bez samochodu
Moze byc Galeria Biała, co jak co, na pewno rozgrzeje mi sie auto jak dojade
moze Primo wyrwiesz sie jednak na troszke. Swoja droga spocik w Łomży na pewno, obiecuje to, nie ucieknie
ale na ostateczne roztrzygniecie miejsca poczekajmy gdy juz beda wszyscy, a gdzie Kris, halooooo?
Marrkus - Pią Mar 28, 2008 21:07
Niestety - ja na razie odpadam moje autko wygląda tak jak na zdjęciu - w końcu wziąłem się za poprawki lakiernicze (tzn nie ja a specjalista). Może uda się brata podbuntować i wpaść jego R75 ale wątpię bo mu chyba zjazd wypada - także będę z Wami myślami
marcin_g - Pią Mar 28, 2008 21:43
no no ladnie i mojemu by sie przydalo ile cala lakierka na nowo nic sie nie dotykajoc
mcteusz - Pią Mar 28, 2008 22:02
Marrkus napisał/a: | Niestety - ja na razie odpadam moje autko wygląda tak jak na zdjęciu - w końcu wziąłem się za poprawki lakiernicze (tzn nie ja a specjalista). Może uda się brata podbuntować i wpaść jego R75 ale wątpię bo mu chyba zjazd wypada - także będę z Wami myślami |
Ja tam mogę Cię zabrać ze sobą... Przecież chodzi nam o ludzi a nie tylko o samochody...
marcin_g - Pią Mar 28, 2008 22:05
ot i pomysł nikogo niemoże zabraknąc to już znowu jest nas więcej ,,mc'' nękaj reszte
Thrillco - Sob Mar 29, 2008 08:34
Dobra...niedziela za pasem a nadal nie ustalono miejsca. Mi jak pisałem obojetne - wszedzie dojadę (mam nadzieje )
Notabene...wczoraj przez Łomże do Wawy leciałem Lubię droge na Łomże
marcin_g - Sob Mar 29, 2008 08:41
ja tez lubie łomżyńsko droge no właśnie co z miejscem i godzino mało czasu zostało a tu nic Dziekan ty sie kręcisz więcej po łomży zwerbuj czarno 200 z ładnym białym tyłeczkiem
Kris - Sob Mar 29, 2008 13:57
ja w okolicach Łomży może bym się pojawił na chwilkę, bo nie mam niestety czasu na dalsze eskapady, ale nie uzależniajcie tego ode mnie bo nawet na Łomżę mogę nie mieć czasu
Dziekan - Sob Mar 29, 2008 14:08
Dzis stawilem czoła faktom. Nie bede w stanie wyleciec na trase, musze sam przed soba przyznac choc bardzo chcialem po 3 tygodniach lezenia wyrwac sie troche i poruszac -jestem jeszcze za slaby pisze sie na spota w Łomży, do Białegostoku pojade bardzo chetnie przy kazdej innej sposobnosci, ale w ta niedziele nie dam po prostu rady, nie chce powiklań
pozostaje mi zaprosic na sławną najlepsza pizze swiata do Łomży lub zyczyc udanego spociku w Białym.
mcteusz - Sob Mar 29, 2008 14:36
Dziekan napisał/a: |
pozostaje mi zaprosic na sławną najlepsza pizze swiata do Łomży lub zyczyc udanego spociku w Białym. |
Stawiasz i płacisz?? Hehe...
Trzeba tu jakąś ostateczną decyzję podjąć... Co kto na to?
marcin_g - Sob Mar 29, 2008 16:26
bleble wszyscy sie wykruszajo nawet nasz dziekan,dziekan co ci dolega jaka pizza mozna spot przecie przelozyc na nowy miesiąc niewidze żadnego problemu moze cieplej bedzie własnie dzisiejsza pogada popsuła mi zabawe quadem
Thrillco - Sob Mar 29, 2008 22:24
Pogoda sie skopała...ale jeszcze mamy sobotę.
Jakos widze mobilizacja padła - nie ma nadal miejsca a i chetnych ubywa zamiast przybywać.
Piszcie prosze konkrety bo chcialbym rano po odpaleniu kompa wiedzieć co mam robić. Łomża jest ok. jak każdy inny zakątek jak dla mnie.
marcin_g - Sob Mar 29, 2008 23:04
niema sie co szykowac trzeba będzie pewnie przełożyc spocik na kwiecień jest 23 a niema konkretów i mało ludzi tak ze ja śpie do południa aż córa mnie nie obudzi papa miłej nocki
mcteusz - Sob Mar 29, 2008 23:17
To ja myślę, że większy spocik podlaski przełożymy na kiedy indziej i nic tu na siłę nie będziemy robić... Marrkus niech skończy swoją maszynę, inni niech wrócą do zdrowia i w ogóle co tam jeszcze się da i wtedy się spotkamy...
A propozycja jest taka, że w Białymstoku 3 czy 5 Roverków jeżdżących tu na co dzień może się zjechać pod Polibudą bez większego krzyku... I zrobimy sobie taki mini spocik....
A kto ma daleko niech poczeka 2 czy 3 tygodnie i wtedy zrobimy konkretnego spota....
Jak się zapatrujecie?
marcin_g - Sob Mar 29, 2008 23:20
ok większy spocik jestem maszyna odebrana 2,5tysia nie nadarmo posłlo w błoto
Thrillco - Sob Mar 29, 2008 23:21
Jestem za..czyli co..Polibuda o....?? Albo jakiekolwiek inne miejsce w Białym..dobrze by było wiedziec z kim sie mijam, bo R jest już całkiem sporo ale jak mrugam to się tylko dziwnie patrzą
Dziekan - Sob Mar 29, 2008 23:34
MARCIN G napisał/a: | nawet nasz dziekan |
to juz moj drugi klub i na spociki zawsze bylem chetny, organizowalem tez spoty w Łomży o zasiegu 3 wojewodztw
ale tym razem kapitulacja, jutro jak dla mnie dam rade w Łomży -poza miasto nie wyjezdzam. Myslalem ze bede juz silny ale niestety przekonalem sie ze jeszcze mi daleko, a mialem polaczenie wirusowki z angina i na kolejne 16 dni goraczki zalapac sie nie mam ochoty
mcteusz - Nie Mar 30, 2008 08:31
Thrillco napisał/a: | Jestem za..czyli co..Polibuda o....?? Albo jakiekolwiek inne miejsce w Białym..dobrze by było wiedziec z kim sie mijam, bo R jest już całkiem sporo ale jak mrugam to się tylko dziwnie patrzą |
Polibuda od zawietrznej... Znaczy może od tyłu pod elektryczny podjedziemy... A jak się nam spodoba to zmienimy miejsce na inne... Proponuję 12.00- tylko pamiętajcie, że czas w nocy się przestawiało... I niech się odezwie każdy kto może....
Marcinie g fajnie, że zadowolony jesteś z roboty. Na większym spocie opowiesz co Ci tam porobili...
A Dziekan się nie przejmuj... Nikt tu pretensji do nikogo nie ma... Dzisiejszy termin to była przecież propozycja na spota, a przecież nie każdemu musi pasować... Będziemy czekać aż się uda zorganizować coś fajniejszego...
Aaaa i 2 słowa do Warszawy... Oczywiście zapraszamy jak najbardziej... Ale może uświetnicie spota swoją obecnością gdy będzie nas więcej... Chyba, że macie chęci i możliwości i na dziś i na kiedyś....
Thrillco - Nie Mar 30, 2008 08:52
heh...to na razie jest nas 2 i to w mało szczęsliwa aure i o mało szczęsliwej godzinie w dniu, kiedy nie kazdy pamiętał, ze czas trzeba przestawić...zobaczymy jak to dalej poleci. Jakby co to spoko podjade, tylko na razie sledze watek i wypada, że bede tylko ja i mcteusz...
marcin_g - Nie Mar 30, 2008 08:53
oooooo dużo trzeba by było mowic ale zapisane mam wszystko w swoim kapowniku ale cześci jak i robocizna wszystko na faktórke vat tak ze dużo sie zwroci
Thrillco - Nie Mar 30, 2008 09:00
co do spotu za 2-3 tyg. to sie moze okazać, że ja odpadne bo mam sie umawiac z Mariuszem na wymianę pompki sprzegła i przepływki (auto sie jak dla mnie fajnie zwija, a sie okazało, ze i tak przepływka jest kopnieta ). Trudno mi w tej chwili mówic kiedy to bedzie bo zalezy od tego jak ja pracuje i od tego kiedy ECC bedzie miało wolne miejsce dla mnie na taką grubsza robotę. A nie mam zamiaru jeździc z tym dłużej bo to lipa w takim aucie stawac nagle na parkingu i deske rozbierać, strzykawkami sie bawić itp. Choć nie powiem, wprawe mam taką, ze mi to już jakieś 10 minut zajmuje
marcin_g - Nie Mar 30, 2008 09:06
no ładnie ja sam sie do auta nie dotykam są ludzie co też muszą zarobic a zreszto nieznam sie na naprawach jedynie co musze zrobic to uszczelnic bagażnik bo straszno mam wilgoc
Thrillco - Nie Mar 30, 2008 09:10
Nie no marcin...nie moge sobie pozwolić az na taką ekstrawagancje, zeby mi ASO dolewało płynu do zbiorniczka pompki sprzegła Daje rade przy takich "operacjach" Prawie jak wymiana koła
Dobra ludzie - kto bedzie jeszcze pod polibudą bo normalnie się zastanawiam, czy nie lepiej mi bedzie zostac w dom i oglądać zawsze arcyciekawe MotoGP na Jerez...??
mcteusz
Thrillco
.....
.....
.....
marcin_g - Nie Mar 30, 2008 09:22
a to jak w aso to nie więcej by kosztowało niż to warto , kolka również sam wymieniam ale jeszcze mam zimowe ja bym dowas zajechał ale już sie ugadałem na szaleństwa quadami aha do was ludzi z Białego jak jest uwas sklep z quadami i crosami interesuje mnie cena crosa 125cm3 lub 250cm3 czy jak ktoś będzie przy okazji przed takim sklepem czy niemó gł by zerknoc cen a teraz juz mykam papa miłego spociku
mcteusz - Nie Mar 30, 2008 09:27
Jak na dwóch to też się zastanawiam nad słusznością... Jak się nikt więcej zaraz nie odezwie to chyba sobie darujemy... Bo ja zaraz wychodzę z domu i nawet na forum nie zerknę...
Więc ostatecznie jak ktoś się jeszcze odezwie to się spotykamy, a jak nie to podziękowali...
Thrillco - Nie Mar 30, 2008 09:34
Qrde Marcin...szkoda żeś się wczesniej nie pochwalił tymi szaleństwami quadowymi bo sam bym sie chetnie pisal na taką zabawę
Co do cen...nie wiem czy reflektujesz na nowe czy na uzwyke w dobrym stanie bo mam pewien kontakt w Bielsku, to jakby co sie zgadamy poza forum.
No cóż..to ja uwazam, że rzeba podjąć te męską decyzje i poprostu ustalić konkretny, póxniejszy i bardziej pasujacy wszystkim termin, miejsce, porę a dziś to ja wskakuje do wanny i Jerez De La Fronetrra...Rossi/Lorenzo/Pedrosa...będzie ostro.
mcteusz - Nie Mar 30, 2008 09:44
No i dobra... Dziś spota nie ma... I teraz czekamy na nowe propozycje....
marcin_g - Nie Mar 30, 2008 09:58
własnie takie mnie interesujo bezfirmowe aby poszalec moze byc używany aby dobra cena i lepiej w ratach mam zamiar kupic w maju jak juz sie cieplej zrobi a narazie jezdzi sie tym co ma
http://moto.allegro.pl/sh...?item=337179420
http://moto.allegro.pl/sh...?item=337309578
ja już gotowy na błota, góry, lasy, wody teraz tylko czekam na swojo mało 3 letnio perełke
która również posiada quada spalinowego 50cm3 dla niej wystarczający żona bedzie pilnowac na działce
Thrillco - Nie Mar 30, 2008 10:43
qrde...pogoda się zrobiła...czyli po 15tej trzeba cos wymyśleć na niedziele
Marcin...ty nie boisz się tymi zabaweczkami noname wyjeżdzac w las?? Z calym szacunkiem - nie wsiadłbym na to żeby odstawiać jakieś hocki klocki z obawy o sama jakość spawów Tu mamy raczej daleko inne podejście.
Firmówka nie musi być ale takie cos co nie daje gwarancji, ze po hopie przód nie podązy swoja wlasną droga to tez nie bardzawo.
Bede w Bielsku to się zorientuję co, jak i za ile.
marcin_g - Nie Mar 30, 2008 17:33
zero obawy spawy so dosyc mocne kumpel jezdzi juz tako 125 -2 rok a zapierdzielaka ze aż glowa boli dzis mialem awarie urwal sie przeglub i zaciognelem do mechanika ale jutro pewnie bedzie juz ok ,jak sie zorietujesz daj znac co i jak
Dziekan - Pon Mar 31, 2008 19:55
Tymczasem zaliczylismy mini spocik z Marcinem G, czyli spotkały sie dwa Marciny
niestety pora byla nie do zdjec i jedyne co mi wyszlo to to:
zeby nie bylo ze malo zdjec dorzuce inne dzisiejsze, zrobione godzine wczesniej.
Dzis zalozylem letnie oponki, jak milo
PS Narew pieknie wylewa na wiosne
marcin_g - Pon Mar 31, 2008 20:58
co ty pora super fotka super fajnie jest pogadac nie no i miejmy nadzieje ze z naszej kolorowej łomży więcej roverków do nas dołoczy narazie tylko 2 ale będzie lepiej
Thrillco - Pon Mar 31, 2008 21:17
A ja dziś sie mijałem z MCTEUSZEM...ale jechałem słuzbowym Lansowozem wiec nic nie wynikło...poza tym, że już spoko rozpoznam jego R. Pozdro MCTEUSZ
mcteusz - Wto Kwi 01, 2008 17:43
Thrillco napisał/a: | A ja dziś sie mijałem z MCTEUSZEM...ale jechałem słuzbowym Lansowozem wiec nic nie wynikło...poza tym, że już spoko rozpoznam jego R. Pozdro MCTEUSZ |
Hehehehe .....a ja Cię nie widziałem. Ale jak się już poznamy to będę baczniej patrzył na mijające mnie auta...
Thrillco - Wto Kwi 01, 2008 17:49
Mojego...cóż..niestety łatwo pomylić. Qrde..tyle się cżłek naszukał i zauwazyłem że R75 w kolorze Copperleaf Red to dość rzadkie oferty dlatego takiego mam..jade przez antoniuk i co nagle widzę...R75 w Copperleaf Red....ino bez chromu na lusterkach
ACE - Nie Kwi 20, 2008 23:34
Temat spotu widze że ogasł.
Podtrzymuję pomysł minispotu (bo można szybciej i łatwiej się zoorganizować nawet w tygodniu po robocie na przyszłym lotnisku np. ).
R w Białymstoku jeździ przecież trochę.
Jak coś będzie organizowane to dajcie znać pisze się napewno.
P.S Mi żadna 75 nie mrugała
mcteusz - Pon Kwi 21, 2008 07:59
Proponuję spotkanko Białostockie w najbliższy piątek, tj. 25.04.... Placów w Białymstoku dużo...
Thrillco - Pon Kwi 21, 2008 08:03
tylko troche popołudniu bo do 13 pracuje
Mozna nawet na dworcu PKS Bedę mial blisko z pracy No i was nie wygonią jak bedziecie ze mną
ACE - Pon Kwi 21, 2008 09:11
mcteusz napisał/a: | Proponuję spotkanko Białostockie w najbliższy piątek, tj. 25.04.... Placów w Białymstoku dużo... |
Piątek 25.04. Krywlany. 17 godz. ?
Thrillco będziesz miał też blisko - na dworcu to raczej nie za pięknie :)
Thrillco - Pon Kwi 21, 2008 10:34
mi pasi..bede na 100 mln. % O ile będzie po co
mcteusz - Pon Kwi 21, 2008 21:16
No i ja się już deklaruje...
marcin_g - Czw Kwi 24, 2008 06:17
Odpadam do 16 pracuje a potem jade do grodziska mazowieckiego
mcteusz - Czw Kwi 24, 2008 13:09
MARCIN G napisał/a: | Odpadam do 16 pracuje a potem jade do grodziska mazowieckiego |
Nie martw się. Mimo tego, że zapraszamy każdego to ten spot jest białostocki. A niedługo mam nadzieję zrobimy spota podlaskiego...
Thrillco - Czw Kwi 24, 2008 14:52
Hmm..dziś widziałem....chyba pierwsze w Białym granatowe MG ZT...moze wpadnie...mrugnąłem mu ale nie widział chyba...tym niemniej..pozdro.
Marrkus - Czw Kwi 24, 2008 19:05
I ja wpadnę - niestety sam - brat pracuje do 20.00.
Co ciekawsze ja na naszych białostockich ulicach widziałem ostatnio piękne czerwone MG TF - piękne autko.
Thrillco - Czw Kwi 24, 2008 20:34
Marrkus czy przy okazji mógłbyś mi wypalić kopie RAVE pod R75 i wziąśc ze sobą?? Plizzz
Marrkus - Czw Kwi 24, 2008 20:57
Ok. nie ma sprawy
EPC też wypalić??
Thrillco - Czw Kwi 24, 2008 21:54
Nie wiem co to EPC Ale..od przybytku głowa nie boli Wiec wypal...i napisz mi na gg co ci jestem krewny
Brt - Czw Kwi 24, 2008 21:58
Thrillco, techniczny FAQ poczytaj (pytanie nr 2)
Dziekan - Sob Kwi 26, 2008 16:04
No i jak ten spot, był?
ACE - Sob Kwi 26, 2008 18:46
Oczywiście że był.
4 Roverki stawiły się.
Zdjęcia robił Marrkus, więc mam nadzieję że coś wrzuci.
Zasadniczy wniosek ze spotkania jest taki, że takich spotów musi być więcej.
Thrillco - Nie Kwi 27, 2008 06:47
Był był..pogadali, sie pośmiali, poopowiadali, pooglądali...nie mówiłem ale stwierdziłem, że R600 jednak tez mi się podoba, szczególnie taka w wersji jak ma Marrkus...niestety jestem chyba jeszcze zbyt głupi na takie auto..heh..200KM...ojej, by sie działo.
Tak...spotów trzeba wiecej, tym bardziej, ze aura teraz bedzie łaskawsza a...i tu jestesmy "on top" miejsc na takie spoty to jednak w okolicy jest sporo i całkiem fajnych.
Czekam na foty ale...musze cholera napisac co mi się najbardziej podobało (to chyba przez zboczenie ze zlotów motocykli) - ten przelot właściwie pod sam dom w squadzie 3 innych R. Już widze ludzi którzy to oglądali z zewnątrz..o!R..o!R..o!R
MaReK - Nie Kwi 27, 2008 08:50
Thrillco ten MG ZT ktorego widziales byl na numerach BI ?
Ja w Warszawie, na zamkenietym osiedlu pod jednym z blokow uwidzialem go i szlag mnie trafil Drugi MG na tych samych 5tys. mkw to za duzo!
Pozdrawiam,
marcin_g - Nie Kwi 27, 2008 08:51
fajnie ze wam sie udalo trzeba zroic podlaskiego ale z wiekszoscio ludzi trzeba zaplanowac ze 2 tygodnie wczesnie aby wiecej roverkow sie znalazlo
Marrkus - Nie Kwi 27, 2008 10:32
Takie małe foto oddające nieco klimat tego spotkania
Reszta niebawem w galerii klubowej w dziale "Zloty"
Thrillco - Nie Kwi 27, 2008 11:38
Git fotka.
MaReK...nie pamietam czy miał BI...raczej nie.
marcin_g - Czw Maj 08, 2008 19:26
http://www.moto.pb.edu.pl/strony/in_ie.html ktosik sie wybiera
ACE - Czw Maj 08, 2008 21:54
eeeeeeeeeeee nudi.....
co roku wygrywa kolorowe Subaru i to tyle....
Mnie tam nie będzie.
|
|