Zobacz temat - śląsk spot 12-13.04

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - śląsk spot 12-13.04

zouza - Sob Kwi 05, 2008 11:54
Temat postu: śląsk spot 12-13.04
Nie zrażając się ostatnim zamieszaniem spotowym myślę, że trzeba by powtórzyć. :mrgreen:
Uwaga propozycje :P
Data: 12 czy 13 kwietnia?
Miejsce:
- stestowaliśmy, że Silesiia do :dupa:
- 3 Stawy niekoniecznie, ale jest tam parking podziemny więc mimo, że nie lubię mogłabym się poświęcić :roll:
- lotnisko w Gliwicach... chyba jeszcze nie ta pogoda
- całkiem fajny jest parking przy M1 w Zabrzu (mój ulubiony na spoty :mrgreen: )

Ponieważ nie mam manii prześladowczej w pierwszym poście spotowym napiszę swój nr telefonu i wtedy chyba największa sierota sobie poradzi :P

663 941 899 majka (mimo, że niektórych to dziwi nie mam w dowodzie zouza :P )

Pisać, deklarować się, proponować i mówić czy mam machnąć jakąś ankietę abo cuś.

:całuski:

Maska - Sob Kwi 05, 2008 12:21

Ikea Katowice: Bo na górnym parkingu jest zawsze miejsce (albo prawie zawsze).
(Tu zouza nie wjedzie :P )
Parking Lidl Katowice: Duzo miejsca jest (zaraz obok Praktikera).
:D

zouza - Sob Kwi 05, 2008 12:24

Maska napisał/a:
Ikea Katowice: Bo na górnym parkingu jest zawsze miejsce (albo prawie zawsze).
(Tu zouza nie wjedzie :P )
Parking Lidl Katowice: Duzo miejsca jest (zaraz obok Praktikera).
:D

Ej no tylko na jednym zjeździe się wieszam, drugim daje radę ;)
Ja jestem zgodna i łatwa może być i IKEA (chociaż nie bardzo lubię tamten parking), pójdziemy na hod dogi i kupię wreszcie torbę na kocie żarcie ;)

kwadrat - Sob Kwi 05, 2008 15:13

ikea OK ale tam nie ma nic do roboty poza barem szweckim :???: ale przynajmniej sie znajdziemy a potem moze gdzies jechac :)
zouza - Sob Kwi 05, 2008 15:14

kwadrat napisał/a:
ikea OK ale tam nie ma nic do roboty poza barem szweckim :???: ale przynajmniej sie znajdziemy a potem moze gdzies jechac :)

No dlatego ja proponuje tradycyjnie 3 Stawy, tam awaryjnie jest jeszcze parking podziemny (hmm pod ikeą w zasadzie też). Znaleźć się znajdziemy tylko sobie telefon od razu zapisz :P

kwadrat - Sob Kwi 05, 2008 15:17

to jakby co to ten jest moj

509 015 302

:) :razz:

DawidNB - Sob Kwi 05, 2008 20:19

no ja się ewentualnie na spota piszę, jak nie będę miał ciekawszych zajęć :P

a tak na serio. to bardzo chętnie lepiej w sobotę ;-)

cige - Sob Kwi 05, 2008 20:27

no ja bym też się chętnie pisał ale w sobotę a na marginesie wybiera się jutro ktoś na spotkanie do Krakowa bo ja jadę :lol:
bula21 - Sob Kwi 05, 2008 22:18

a ja bym proponowal Zabrze :D czemu nie M1 kolo norauto :D ?? Sobota ??
DawidNB - Nie Kwi 06, 2008 08:46

bula21, mi pasuje ;-)
bula21 - Nie Kwi 06, 2008 10:26

DawidNB napisał/a:
bula21, mi pasuje ;-)

oo :D mysl ze Zouza i Marcel_n tez beda zadwoleni ;P

Prezes89 - Nie Kwi 06, 2008 10:29

Witam wszystkich :) Oto mój pierwszy pościk na tym forum :razz:
Ja bym się pisał na 50% :razz: Może nie koniecznie na parkingu przy jakimś hipermarkecie ?? Ja bym proponował nad trzema stawami (nie chodzi mi o centrum handlowe) tylko ten park taki . Jest tam fajny parking i wogule fajne miejsce (wiem bo byłem tam raz na spocie WV) :wink:
Więc co o tym myślicie ?? :mrgreen:

zouza - Nie Kwi 06, 2008 10:30

bula21 napisał/a:
DawidNB napisał/a:
bula21, mi pasuje ;-)

oo :D mysl ze Zouza i Marcel_n tez beda zadwoleni ;P

Będą :P ale np na 3 Stawy przejadę się autostradą :mrgreen: więc ja zgodna jestem.
Zrobić ankietę?

IKEA
3 Stawy
M1
tak?

bula21 - Nie Kwi 06, 2008 13:39

Nie orientuje sie ktos czy na M1 dalej sa organizowane zloty w niedziele o21 z paleniem gumy i wyscigami w gliwicach ;) ??

ja jestem za M1 :P Sobota mi odpowiada ;)

ralfi83 - Nie Kwi 06, 2008 15:12

ja jestem za 3 stawami, a co do dnia wolal bym niedziele bo w sobote jestem w pracy do 15
DawidNB - Nie Kwi 06, 2008 15:19

zouza napisał/a:

Będą :P ale np na 3 Stawy przejadę się autostradą :mrgreen: więc ja zgodna jestem.
Zrobić ankietę?

IKEA
3 Stawy
M1
tak?

obojętnie mi jest wszędzie blisko ;)

ziomek - Nie Kwi 06, 2008 17:55

Dokładnie ralfi sobota odpada! niestety robota..... najlepiej niedziela i 3stawy parking podziemny jest tam zawsze duzo miejsca przynajmniej ustawimy sie wszyscy razem i jakies foty sie postrzela.....
bula21 - Nie Kwi 06, 2008 18:24

no to ja odpadam w niedziele napewno nie dam rady innym razem ;)
zouza - Nie Kwi 06, 2008 18:27

Was to dusić i kopać po tyłkach :P
Katowicka ekipa może by mogła po pracy w sobotę tak na 16-17 co ;) w ramach kompromisu zaznaczę wtedy tylko 3 Stawy u siebie :hahaha:
Nie da sie 2 ankiet to robie listę.
Kto, kiedy i gdzie :P

1. zouza - sob., niedz., 3 Stawy, M1 (ja to zgodna dziewczyna jestem :mrgreen: )

DawidNB - Nie Kwi 06, 2008 18:29

dawid (sobota, miejsce nie ważne)
bula21 - Nie Kwi 06, 2008 21:31

Sobota :D heh na 3 stwy dojade ale chcialbym na zabrzu :D wiem ze zawsze jest w KTC i sie dopasuje ;) ale czemu dla odmiany nie cos nowego :P ??
zouza - Nie Kwi 06, 2008 21:38

bula21 napisał/a:
Sobota :D heh na 3 stwy dojade ale chcialbym na zabrzu :D wiem ze zawsze jest w KTC i sie dopasuje ;) ale czemu dla odmiany nie cos nowego :P ??

Hmm wg mnie jest tak: ty nie możesz w niedziele, chłopaki z Katowic w sobotę. Kompromisem będzie sobota na 3 stawach bo tam maja bliżej żeby dojechać po pracy :P

:nonono: nieładnie chciałbyś mieć i dzień i miejsce :hahaha:

A tak na serio w sumie Zabrze mi lepiej, bo mam pod nosem, ale jak znowu będzie lało to będzie tak jak ostatnio, może jednak lepiej gdzieś gdzie jest podziemny awaryjnie.
Ja tam nie wiem zresztą :roll:
Co ja sie przejmuje, se ustalajcie ja się dostosuje, mi w ten weekend pasuje wszystko :cool:

bula21 - Nie Kwi 06, 2008 22:58

spoko to tylko propozycja ;) a ja tez pracuje do 14 ;) na strzybnicy w Tarnowskich Górach :D zobaczcie ile ja musze jechac heh :D
Prezes89 - Pon Kwi 07, 2008 05:44

A co ja mam powiedzieć ?? Do Katowic mam 95 km :wink:
zouza - Pon Kwi 07, 2008 05:48

Prezes89 napisał/a:

Znowu OT ale Prezes nie byłeś może w tamtym tyg. w Zabrzu pod Lidlem? Zostawiłam karteczkę zielonemu... o przepraszam BRG r200 z tablicami SCI

Prezes89 - Pon Kwi 07, 2008 15:38

zouza napisał/a:
Prezes89 napisał/a:

Znowu OT ale Prezes nie byłeś może w tamtym tyg. w Zabrzu pod Lidlem? Zostawiłam karteczkę zielonemu... o przepraszam BRG r200 z tablicami SCI

Niestety to nie byłem ja :wink:

DawidNB - Wto Kwi 08, 2008 08:27

oby pogoda tylko dopisała ;)

bo jak nie to chyba trzeba będzie szukac parnikgu z dachem ;)

Prezes89 - Wto Kwi 08, 2008 18:47

To co robimy spota w niedziele?? :mrgreen: Bo w sobote praca itd itp :cry:
I podobno w sobote ma padać ,a w niedziele nie :)

DawidNB - Wto Kwi 08, 2008 19:01

ja bym się jednak upierał na sobotę, bo ewentualne bro by się mogło zdarzyć ;)

no a w niedzielę to mam cały dzień uczelnie ;/

Prezes89 - Wto Kwi 08, 2008 19:12

DawidNB napisał/a:

Nie widzę problemu :mrgreen: Załatwimy zwolnienie jakieś :twisted:

zouza - Wto Kwi 08, 2008 19:14

Prezes89 napisał/a:
DawidNB napisał/a:

Nie widzę problemu :mrgreen: Załatwimy zwolnienie jakieś :twisted:

Prezes89 większości chyba pasuje sobota, poza tym jak ktos jest z dalej może przekimać na śląsku a w niedzielę ciężko. Jak nas trochę będzie, a o dziwo sie zapowiada pewnie trochę posiedzimy, weź czyjś numer tel. i przyjedź po pracy :mrgreen:

Prezes89 - Wto Kwi 08, 2008 19:20

Po pracy to wstawiam do furki wzmacniacz i głośniki :neutral:
Więc niestety :???:

zouza - Wto Kwi 08, 2008 19:21

Prezes89 napisał/a:
Po pracy to wstawiam do furki wzmacniacz i głośniki :neutral:
Więc niestety :???:

Eeeeej to może poczekać, chyba my jesteśmy ważniejsi :mrgreen:

marcel_n - Czw Kwi 10, 2008 07:45

No i temat zdechł? Nam pasuje sobota, chętnie się spotkamy z Wami. Może być Zabrze, Katowice, Gliwice, Mikołów, Ruda Śląskie i inne miasta górnego śląska.
zouza - Czw Kwi 10, 2008 08:00

To ja podnoszę temat :mrgreen:
Żeby nie robić zamieszania....
Sobota 3 Stawy, myślę, że tak od 16 żeby pracujący popracowali ;)
Jak nie będzie padało koło GO Sportu jak zawsze jak będzie dolny parking, jakby było pełno pod GO Sportem to hmmm... może najlepiej dzwonić do mnie, bo postaram sie być rzeczywiście od 16, zresztą żadna filozofia przejechać się po parkingu i popatrzeć za roverkami ;)
Jeszcze raz namiar na mnie 663 941 899

Znowu będziecie na mnie krzyczeć, ale ja bym machnęła listę :oops: . Efekt psychologiczny jak się widzi, że sporo osób będzie to się bardziej chce przyjechać :rotfl:
Anyway...

1. Ja znaczy się zouza i moje maleństwo, najpiękniejszy r25 na świecie :mrgreen:
2. Dawid i srebrny emerytenwagen r 200 :hahaha:
3. Marcel i Marta i lodówka r 600

.... inni niech się sami wpiszą, bo nie będę się aż tak spoufalała ;)

bula21 - Czw Kwi 10, 2008 11:03

ja pracuje :D ale przyjade mam nadzieje ze tym razem nie przyjade i nikogo nie bedzie ;P .. aa tak na marginesie to nawet nie wiem jak tam dojechac :P
zouza - Czw Kwi 10, 2008 14:32

bula21 napisał/a:
ja pracuje :D ale przyjade mam nadzieje ze tym razem nie przyjade i nikogo nie bedzie ;P .. aa tak na marginesie to nawet nie wiem jak tam dojechac :P

ciocia majka ci napisze PW jak chcesz. A ostatnim razem sterczałam na parkingu od jakieś 17.25 do 17.40 specjalnie dla ciebie ;P i mam na to świadków ;)

DawidNB - Czw Kwi 10, 2008 16:02

ktoś mnie wpisał na listę no ale wiadomo że będę na pewno ;)
kwadrat - Czw Kwi 10, 2008 16:48

łooo hoho człowieka nie było 3 dni po jezdzil na desce a tu tak sie post rozrosl..... :D spoko Sobota 3 stawy sa OK, mam nadzieje ze poznam wiecej niz jedna osobe tak jak zeszlym razem :) lol :grin:
bula21 - Czw Kwi 10, 2008 21:55

zouza napisał/a:
bula21 napisał/a:

ciocia majka ci napisze PW jak chcesz. A ostatnim razem sterczałam na parkingu od jakieś 17.25 do 17.40 specjalnie dla ciebie ;P i mam na to świadków ;)

:D no ja bylem cos kolo 18 ;D mam paragon z Silesi :D hhe :D napisz PW jak mam jechac wiem ze cos jak a4 jade na KRk gdzies to tam jest ;> ??

kwadrat - Pią Kwi 11, 2008 10:31

to zależy od której strony będziecie jechać, w każdym bądź razie uwarzajcie bo jak sie jedzie powiedzmy od strony Krakowa to jest spory zamieszania bo jest remont przed 3stawami, natomiast jak się jedzie od Gliwic to za. :D GPS nie pomogą uwierzcie mi lol :) :jezor:
DawidNB - Pią Kwi 11, 2008 14:53

ja już jestem prawie że gotowy auto umyte ;)
zostaje środek tylko ;)

ralfi83 - Pią Kwi 11, 2008 19:11

Ja i ziomek bedziemy na bank, jesli bedziemy was szukac to bede dzwonil do zouzy. Mam problem z moim Roverkiem :cry: i mysle ze koledzy pomoga sprecyzowac moj problem.

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.

zouza - Pią Kwi 11, 2008 20:00

Ja się postaram być o czasie zwłaszcza, że moje kochanie dzisiaj wypucowałam. Pod Go sportem, mam nadzieję, że będzie miejsce.
Jak was coś oślepi na parkingu to będzie mój R :mrgreen:
Mój numer telefonu ma już pół świata więc jak ktoś chce trafić to ciężko będzie nas nie znaleźć.

DawidNB - Sob Kwi 12, 2008 09:02

1. zouza i jej maleństwo, najpiękniejszy r25 na świecie :mrgreen: (bo je wczoraj polerowałem ) :hahaha:
2. Dawid i srebrny emerytenwagen - lanscar = r 200 :twisted:
4. bula,
5. kwadrat
6 ralfi
7. ziomek

ktoś jeszcze??

zouza - Sob Kwi 12, 2008 09:06

DawidNB napisał/a:
1. zouza i jej maleństwo, najpiękniejszy r25 na świecie :mrgreen: (bo je wczoraj polerowałem ) :hahaha:
2. Dawid i srebrny emerytenwagen - lanscar = r 200 :twisted:
4. bula,
5. kwadrat
6 ralfi
7. ziomek

ktoś jeszcze??

8. Maska jak sie nie mylę
9. thef ;)

Maska - Sob Kwi 12, 2008 10:02

Taa, dzieki Zouza... przydomek 'jak sie nie mylę' :P
Będę.

8. Maska i Maskowóz!

DawidNB - Sob Kwi 12, 2008 10:39

dla ludzi jadących na spota autostradą od strony Wrocławia ;)

Zouza, Marcel, i ja spotykamy się na MOPie przed Katowicami ok 320 km autostrady ;)
o 15:40

thef - Sob Kwi 12, 2008 11:03

OK, ja potwierdzam przybycie ;) .
bula21 - Sob Kwi 12, 2008 11:06

ludzie jak ja mam tam dojechac ;P wjade na A4 na krk w Katowicach ;P a co pozniej ;P ? zjazd tam gdzie MC D. ??

bede ok 17-18 ;) ale dlugo nie zabawie bo jedziemy na urodziny do znajomego ;)

kwadrat - Sob Kwi 12, 2008 11:38

to na czym stanelo??

18h, 3 stawy???

ps - jak wytrzezwieje to dojade:)

:rotfl:

marcel_n - Sob Kwi 12, 2008 11:43

bula21 napisał/a:
wjade na A4 na krk w Katowicach a co pozniej ? zjazd tam gdzie MC D.

Dokładnie bula21.
Zjedź z A4 tam gdzie MC Donalds i jedź wzdłóż autostrady aż pod byłego Geanta (aktualnie real) Wjedź na parking reala i zobaczysz Go Sport. Wtedy już nas znajdziesz bez problemu.

[ Dodano: Sob Kwi 12, 2008 12:44 ]
kwadrat napisał/a:
to na czym stanelo??

18h, 3 stawy???

16:00 3 Stawy :)

thef - Sob Kwi 12, 2008 11:44

Trzy Stawy, godzina 16.00 pod GO Sport.
bula21 - Sob Kwi 12, 2008 12:49

marcel_n napisał/a:
bula21 napisał/a:
wjade na A4 na krk w Katowicach a co pozniej ? zjazd tam gdzie MC D.

Dokładnie bula21.
Zjedź z A4 tam gdzie MC Donalds i jedź wzdłóż autostrady aż pod byłego Geanta (aktualnie real) Wjedź na parking reala i zobaczysz Go Sport. Wtedy już nas znajdziesz bez problemu.

[/quote]

no to chyba trafie ;) bede z moja druga polowica ;P

zouza - Sob Kwi 12, 2008 12:59

Proponuję od razu parking podziemny. Przed chwilą wróciłam z dworu, strasznie wieje i zimno :(
secio - Sob Kwi 12, 2008 20:36

Intuicja mi mowi, ze mijalem Roverkowicza zmierzajacego na spot na przejezdzie kolejowym obok Huty Pokoj. Wygladalo to na kierowce zadowolonego ze swojego zglebionego R200 (albo drugiej polowki na siedzeniu obok ;-D ) Dobrze dedukuje ? :grin:

Pozdrawiam,
Mariusz

Brt - Sob Kwi 12, 2008 20:37

stawiam, ze to był Bula21 :lol: ;)
DawidNB - Sob Kwi 12, 2008 20:49

tak to najprawdopodobniej Bula21 ;]
Prezes89 - Sob Kwi 12, 2008 21:13

Czekamy na fotki ze spotu :wink:
tunka - Sob Kwi 12, 2008 23:05

Pawel_W obiecał że jutro z rana coś wrzuci, wiec czekamy cierpliwie :-)
Pawel_W - Nie Kwi 13, 2008 01:24

tuńka napisał/a:
Pawel_W obiecał że jutro z rana coś wrzuci, wiec czekamy cierpliwie :-)

Na początek chciałbym wszystkim przybyłym podziękować za spot a w szczególności Zouzie za trud włożony w organizację. Załączam tez link do zdjęć: http://www.wegrzyniak.cba.pl/Spot_Katowice_080412/
niestety technicznie słabo wyszły, kolejną razą sie bardziej postaram

pozdrawiam
Pawel

DawidNB - Nie Kwi 13, 2008 06:26

fajnie fotki tak samo jak cały spot ;) dzięki wszystkim za miłe popołudnie i wieczór ;)
zouza - Nie Kwi 13, 2008 08:40

Fajnie było jak zawsze.
Jak na Katowice było całkiem sporo roverków.
Miło było poznać ekipę krakowską :mrgreen:
Doszliśmy z Bula do kompromisu w sprawie czyje auto niższe.
Paweł dzięki za zdjęcia, szczególnie jedno śliczne ujęcie mojego kochanie :mrgreen:
Ja mam tylko parę, tutaj:
http://picasaweb.google.pl/zouza27/3Stawy120408
Wszystkie autorstwa Dawida.
I ten... do następnego razu, może uda się jakiegoś grilla albo co, różne niecne plany już są :cool:

DawidNB - Nie Kwi 13, 2008 09:05

podpis do zdjęcia:
http://picasaweb.google.p...629333115688322

ekipa trzymająca władzę :hahaha:

bula21 - Nie Kwi 13, 2008 10:15

secio napisał/a:
Intuicja mi mowi, ze mijalem Roverkowicza zmierzajacego na spot na przejezdzie kolejowym obok Huty Pokoj. Wygladalo to na kierowce zadowolonego ze swojego zglebionego R200 (albo drugiej polowki na siedzeniu obok ;-D ) Dobrze dedukuje ? :grin:

Pozdrawiam,
Mariusz

Dzieki ;) rowniez pozdrawiam ;) aa zadowolony to bardziej chyba bylem z drugiej polowki ;D ona na pierwszym miejscu ;) ps.. ten przejazd jest przekichany jedna wielka dziura nie mowiac o A4 obok AWF'u gdzie wycieli pas i nie wyrownali tylko jest taki solidny uskok ;/ ;P ..

maciej - Nie Kwi 13, 2008 10:37

A może tak na stronę byście to wrzucili, co? ;)
Brt - Nie Kwi 13, 2008 12:24

jakby co, to galeria jest stworzona :)
http://www.roverki.pl/mod...howgall&gid=841

(przypominam, że max 800pix szerokosci i 200kB ;) )
PS. to jest hit :mrgreen:
http://picasaweb.google.p...628955158566194

DawidNB - Nie Kwi 13, 2008 18:32

brt mój roverek robił za słup informacyjny ;) jak na 1 spot fajna fucha
bizkid - Wto Kwi 22, 2008 13:35

Witam. Zakupilem niedawno roverka 220 sdi jestem ze slaska. Będe sie pisal na kolejny na spot na slasku.
Pozdro Silesia

areek - Pią Maj 02, 2008 20:11

bizkid napisał/a:
Witam. Zakupilem niedawno roverka 220 sdi jestem ze slaska. Będe sie pisal na kolejny na spot na slasku.
Pozdro Silesia

hi
ja tez

zouza - Sob Maj 03, 2008 10:19

Zaproponujcie coś :twisted:
Ciufa - Pią Maj 09, 2008 08:48

ma ktoś pomysł ? :P pościgał bym sie gdzieś z kimś (oczywiście na zamknietym torze a nie na ulicy)
bula21 - Sob Maj 10, 2008 15:33

Ciufcia napisał/a:
ma ktoś pomysł ? :P pościgał bym sie gdzieś z kimś (oczywiście na zamknietym torze a nie na ulicy)

Proponuje Gliwice Strefe bywam tam i scigalem sie obiekt moze nie zamkniety ale w miare bezpieczny no i nielegalny co daje wiekszy poziom adrenaliny :D .. jest fajnie duzo ludzi chetnych z roznymi silniczkami mysle ze kazdy znajdzie cos w swojej kategori ;) mam maly filmik ale nie wiem jak go umiescic na necie ;) pozdrawiam ps.. Strefa jest co niedziele ok.. 21-30 oo 20 zjezdzamy sie na M1 w Zabrzu i ruszamy na Strefe ;)

hawczyn - Sob Maj 10, 2008 18:44

Wszystko fajnie ale... mało ludzi i mało atrakcji:) ja też jestem za jakimiś sprawnościówkami, sprintem itp. napewno sie pojawie:)
Ciufa - Sob Maj 10, 2008 19:34

bula21, bula nastepnym razem jak pojedziesz to daj znac tez bym sie wybral tylko nigdy nie mam z kim (kumple sie tlumacza ze maja za slabe auta)
jak siedze w robocie to zawsze w niedziele slysze jak sie chlopcy scigają:)

bula21 - Sob Maj 10, 2008 19:54

Ciufcia napisał/a:
bula21, bula nastepnym razem jak pojedziesz to daj znac tez bym sie wybral tylko nigdy nie mam z kim (kumple sie tlumacza ze maja za slabe auta)
jak siedze w robocie to zawsze w niedziele slysze jak sie chlopcy scigają:)

moze pojade jutro a co do slabych silnikow ja mam 1,4 8v :D ach ta moc :D heh gdzie mozna dac filmik pokazowy :D ??

hawczyn - Nie Maj 11, 2008 07:50

mam pomysł... jako że mamy przedni napęd możemy zrobić super rzecz :lol:
na tylnie koła można założyć obrotowe kółeczka takie jak w wózku w supermarkecie (wiadomo że większe) i bedzie super zabawa połączona z nauką., przyda sie sprawdzenie w takich warunkach. (slalom) Jesli podoba sie wam pomysł to moge takie coś zrobić na następny zlot na śląsku.

secio - Nie Maj 11, 2008 07:54

hawczyn napisał/a:
na tylnie koła można założyć obrotowe kółeczka takie jak w wózku w supermarkecie (wiadomo że większe) i bedzie super zabawa połączona z nauką., przyda sie sprawdzenie w takich warunkach. (slalom) Jesli podoba sie wam pomysł to moge takie coś zrobić na następny zlot na śląsku.

Świetny pomysł ;) .

Mariusz

hawczyn - Nie Maj 11, 2008 09:12

secio, ciesze sie że sie podoba ciekawe co na to reszta grupy :wink:
DawidNB - Nie Maj 11, 2008 09:45

hawczyn napisał/a:

jak ktoś ma troleje w domu to czemu nie ;)

super jazda no i nauczyć się czegoś pożytecznego można ;) , jak po ostatnim razie wracałem z takiej imprezki to na DTS mandat zarobiłem :hahaha: ale to tak zupełnie BTW

hawczyn - Nie Maj 11, 2008 19:45

DawidNB, dobrze że miałeś z tym kontakt... to jest przykręcane zamiast koła na te 4 śruby ale jak to jest że to sie nie kręci? czy auto musi mieć zaciągniety ręczny? jak pamiętasz to opisz dokładnie jak to sie montuje i jak wygląda. napewno da sie to zrobić
DawidNB - Nie Maj 11, 2008 19:49

ja jeździłem z czymś takin na parkingu pod SSC w zeszłym roku. było to założone na aucie szkoły jazdy.

ale przykręca się to normalnie zamiast felgi no i trzeba ręczny zaciągnąć żeby to działało. wiem że są zestawy z 2ma kółeczkami na oś i z 4roma.

jak jest tu jakiś fachowy spawacz to ja mogę rysunki techniczne przygotować. kółka można kupić za paręnaście złotych

secio - Nie Maj 11, 2008 20:05

DawidNB napisał/a:

jak jest tu jakiś fachowy spawacz to ja mogę rysunki techniczne przygotować. kółka można kupić za paręnaście złotych

To nie wiesz ze hawczyn to fachowy spawacz ? ;) .

Pzdr,
Mariusz

hawczyn - Nie Maj 11, 2008 20:05

DawidNB, 2 kółka na oś czyli czyli malutkie kółeczko zamiast dużego?:) taką wizje właśnie miałem. jutro zobacze w pracy bo jakieś kółka maja ale zobacze jakiej średnicy. jakby ktoś miał stare tarcze to można je obciąć i już bedzie idealne mocowanie do piasty:) to tego wystarczy wspawać konkretny wspornik i przykręcić kółeczko:) możesz rysunek wykonać i przesłać mi na e mail. ten element tarczy bedzie fajny bo dużo roboty sie zaoszczędzi.

[ Dodano: Nie Maj 11, 2008 21:07 ]
secio, chyba sie nie naśmiewasz :razz:

DawidNB - Nie Maj 11, 2008 20:19

tak tylko że są fajniejsze zestawy na

coś w tym stylu http://sklepn.prawojazdy.com.pl/go/_info/?id=32

hawczyn - Nie Maj 11, 2008 20:24

no ok to bedzie nawet lepsze bo ręcznego chyba nie trzeba zaciągać bo to sie już nie obruci:) takie kółka będę miał i blachy też wiec czekam na rysunek techniczny
secio - Nie Maj 11, 2008 20:31

hawczyn napisał/a:

[ Dodano: Nie Maj 11, 2008 21:07 ]
secio, chyba sie nie naśmiewasz :razz:

Nie. Tylko zwrocilem uwage, ze DawidNB nieuwaznie przeglada forum ;) . Tak, zeby sie bardziej przykladal ;-P.

Mariusz

hawczyn - Nie Maj 11, 2008 20:53

secio, ok :wink:
bula21 - Nie Maj 11, 2008 23:17

wy tutaj gadu gadu a dzisiaj kolejny udany spot na Gliwicach Strefa :D 4 wyscigi z tego tlko raz dostalem w dupsko od Civic 1,6 :D :cool: Ibiza 1,4 golf 1,6 i Escort 1,6 :D zostaly w tyle na 2 biegu :D
DawidNB - Pon Maj 12, 2008 19:01

bula21 napisał/a:
wy tutaj gadu gadu a dzisiaj kolejny udany spot na Gliwicach Strefa :D 4 wyscigi z tego tlko raz dostalem w dupsko od Civic 1,6 :D :cool: Ibiza 1,4 golf 1,6 i Escort 1,6 :D zostaly w tyle na 2 biegu :D

ty masz nadal 8v czy już się zeswapowałeś jak tu takie rezultaty ;)

zouza - Pon Maj 12, 2008 19:06

bula21 napisał/a:

8v?? Aż się boję co bym moim maleństwem narobiła :hahaha:

hawczyn - Pon Maj 12, 2008 20:23

DawidNB, czekam na rysunek :razz:
DawidNB - Pon Maj 12, 2008 20:38

póki co rysuje ciągle jakieś koncepcje form do wytopu stopów amorficznych ;/ masakra,

a takie pytanko do jakiej blachy masz dostęp, może być na prv, grubość, i gatunek by mnie interesował ;)

bula21 - Pon Maj 12, 2008 22:15

DawidNB napisał/a:
bula21 napisał/a:

ty masz nadal 8v czy już się zeswapowałeś jak tu takie rezultaty ;)

no ale duzo zalezy od tego jaki masz refleks ;) mam filmik z Fiesta v6 jak sie scigam ;P ruszylem pierwszzy na 1 i 2 mialem go ale pozniej ja mialem 100 a on juz chyba duzooo wiecej :D

zouza napisał/a:
bula21 napisał/a:

chetnie sprawdze :D ?

Ciufa - Wto Maj 13, 2008 07:25

bula21 napisał/a:
chetnie sprawdze

ja wygrasz ze zouzom to ja sie z toba zmierze :)

zouza - Wto Maj 13, 2008 13:28

bula21 napisał/a:

zouza napisał/a:
bula21 napisał/a:

chetnie sprawdze :D ?

Nie ma sprawy ;)

bula21 - Wto Maj 13, 2008 22:54

teraz w niedziele wyjezdzam ;) ale w przyszla na Strefie mozemy sie zmierzyc ;P

bedzie ktos na strefie bo ja wrocilem wczesniej moze sie pojawie ;)