|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Spot we Wrocławiu - niedziela, 13 kwietnia
emes - Sro Kwi 09, 2008 13:11 Temat postu: Spot we Wrocławiu - niedziela, 13 kwietnia Może zorganizujemy spot we Wrocławiu w niedzielę, 13 kwietnia?
tian - Sro Kwi 09, 2008 17:18
O ... ja bym się chętnie podpisał pod tym
emes - Sro Kwi 09, 2008 19:42
Jeżeli będzie ciepło to możemy pojechać na Roverkowego grilla
sir.Dariusz - Sro Kwi 09, 2008 20:21
Kurczę , akurat mam zajęcia na uczelni w ten weekend a miałem nadzieje na moją obecność na najbliższym Rover'kowym spocie
walkie - Sro Kwi 09, 2008 20:26
Ale my się spotykamy wieczorem przecież, nie w trakcie wykładów.
tian - Sro Kwi 09, 2008 20:44
Ale jakby było ciepło to możemy przecież wcześniej tak jak Emes zaproponował.
Ewentualnie można zrobić spota w Kobylej Górze (zalew, las, prawie jak w Kiełczowie ale więcej wody)! Ale to może jak będzie bardziej ciepło
tommyyogi - Sro Kwi 09, 2008 22:03
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem i moze nawet grillem w kielczowie jak bedzie pogoda
walkie - Sro Kwi 09, 2008 22:05
http://pogoda.onet.pl/0,197,38,wroclaw,miasto.html
pogoda raczej nie sprzyja grillowaniu, może poczekamy aż będzie cieplej?
teraz nawet na trawie się nie wyłożymy bo zimno w
emes - Sro Kwi 09, 2008 22:15
Jeżeli chodzi o mnie, to możemy też zrobić sobie spot w formie wycieczki
tommyyogi - Sro Kwi 09, 2008 22:17
mi to obojętne , pasuje mi tez wycieczka
walkie - Sro Kwi 09, 2008 22:17
Ja odpadam, mam psa.
tommyyogi - Sro Kwi 09, 2008 22:20
Justyś ale wycieczka dobrze zrobi pieskowi a jak nie wycieczka to normalny spot pod carefurem i tiramisu
emes - Sro Kwi 09, 2008 22:24
tommyyogi napisał/a: | ale wycieczka dobrze zrobi pieskowi |
Dokładnie tak
Luk88 - Sro Kwi 09, 2008 22:32
Czesc Wam moze niektorzy mnie pamietaja tommyogi emes spotkalismy sie w tamtym roku na tuningowisku we Wroclawiu potem Rover 400 moj zielony pozostal w rekach rodzicow a ja smigam srebrna Celina a moze jestescie zainteresowani udzialem w fajnej zabawie www.rakietowa.pl wszystko ze szczegolami jest tam opisane zapraszam goraco a swoja droga jak cos zmontujecie w niedziele to moze wyrwe rovera rodzicom i sie pojawie pod cerfurem zdaje sie jak zawsze
Pozdrawiam
P.S. dajcie znac czy wpadniecie w sobote na rakietowa
tommyyogi - Sro Kwi 09, 2008 22:40
Jasne ze Cie pamietamy , nawet mamy wspólne zdjecie roverkow. Jak cos to zapraszamy na spot a co do soboty to zobaczymy jeszcze.
Pozdrawiam
emes - Sro Kwi 09, 2008 22:40
Luk88 napisał/a: | moze niektorzy mnie pamietaja |
Ja pamiętam spotkanie na tuningowisku, nie wiem jak tommyyogi
Luk88 napisał/a: | w sobote |
Myślę że nie dam rady w sobotę. Mam do załatwienia trochę spraw prywatnych oraz klubowych.
tian - Sro Kwi 09, 2008 23:26
walkie napisał/a: | Ja odpadam, mam psa. |
Pamiętasz ja jakoś dałem radę z psiakiem
Mojej niestety już nie będzie na spocie (R.I.P.), ale może Twoja piesiunia uświetli nam czas
Jeśli (piesia) lubi kotki mam jednego w koszyku (dobrze że Fiola nie widzi co piszę )
Miejsce mi jest "swio rawo" jakoś zajade , mapę mam , nr do emes'a też :]
A Roverek nie odmówi (o ile dobrze dokręcę filtr oleju - w sobotę robię wymianę), poza tym dostał ładną naklejeczkę z żaglówką więc nawet fotoradar mu nie straszny
walkie - Czw Kwi 10, 2008 07:13
[ Dodano: Czw Kwi 10, 2008 08:13 ]
emes napisał/a: | Ja pamiętam spotkanie na tuningowisku, nie wiem jak tommyyogi |
Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Kilka postów wyżej tommy napisał, chwilę przed Tobą że go pamięta. Litości!!!!
[ Dodano: Czw Kwi 10, 2008 08:18 ]
mrd napisał/a: | Pamiętasz ja jakoś dałem radę z psiakiem
Mojej niestety już nie będzie na spocie (R.I.P.), ale może Twoja piesiunia uświetli nam czas
Jeśli (piesia) lubi kotki mam jednego w koszyku (dobrze że Fiola nie widzi co piszę ) |
Pamiętam, jechaliśmy wtedy na grilla w jedno miejsce i tak nie ma problemu.
Jedynie uważam, za bez sens wożenie psa cały dzień w aucie jakbyśmy robili objazdówkę. To dla psa jest stres, nie oszukujmy się. Pies zestresowany to się wierci jak oszalały a potem na myjni mają ocotę mnie zabić jak każę im to odkurzyć
tommyyogi napisał/a: | ustyś ale wycieczka dobrze zrobi pieskowi a jak nie wycieczka to normalny spot pod carefurem i tiramisu |
Nie zrobi dobrze, wierz mi za to możemy sobie zrobić spacer po wrocławiu z pieskiem
tommyyogi - Czw Kwi 10, 2008 09:12
Justyś ale nam chodzi o wycieczkę na nogach a nie samochodową , potocznie mowiąc spacer. Tylko zdalo by sie miejsce wybrać .
PS . Aha i jak mozesz to nie jezdzij tak po emesie.
"Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Kilka postów wyżej tommy napisał, chwilę przed Tobą że go pamięta. Litości!!!!"
Przyjrzyj sie ze mój post i emesa wysłalismy w tym samym czasie i tak sie ułożylo. wiec z kąd mogł wiedzieć ze akurat w tym samym czasie tez pisze;
Pozdrawiam
tomaszo81 - Czw Kwi 10, 2008 19:47
Witajcie
Ja bardzo chętnie się przyłącze, niestety będę we wrocku dopiero koło 19-20
Wy już pewnie będziecie po tiramisu/kiełbasce/wycieczce
Ale gdyby jednak wam się przedłużyło to może się załapię
Brt - Czw Kwi 10, 2008 20:23
tomaszo podaj komuś z Wro swój tel. zawsze łatwiej się odnaleźć wtedy Ja niestety nie przybędę.
tomaszo81 - Czw Kwi 10, 2008 21:06
Moj nr tel. ma EMES
emes - Sob Kwi 12, 2008 12:26
Co robimy ze spotem? Czy jest ktoś zainteresowany wycieczką jutro do Złotego Stoku? Jeżeli będzie fajna pogoda, to wyjedziemy około 11:00 z Wrocławia. Powrót wczesnym wieczorem
walkie - Sob Kwi 12, 2008 14:40
Ja raczej nie, jestem za wieczornym spotem.
tommyyogi - Sob Kwi 12, 2008 16:21
mnie niestety jutro od 11 nie ma, ale wieczorem postaram sie wpasc na tiramisu
Wiec ja proponuje wieczorny spot na carefurze. Kto jest za????
emes - Nie Kwi 13, 2008 09:03
Jeżeli chodzi o mnie, to możemy zrobić spot wieczorem. Za chwilę wyjeżdżam do Złotego Stoku, jeżeli robimy dzisiaj spot w Carfurze, to dajcie znać.
[ Dodano: Nie Kwi 13, 2008 11:18 ]
Proponuję o 19:00 na parkingu Carfura obok wypożyczalni Beverly Hills
Yassu - Pon Kwi 14, 2008 22:14
No ładnie...
Przyjechałem w miejsce spotkań, a tutaj widzę jeden biedny Roverek stoi
Reszty nie ma stałem do 18:50 i pojechałem do domu... Co tam tak sam będę siedział...
tommyyogi masz coś dla mnie?
Już wiem koło kogo stałem - pozdrawiam kierowniczkę
walkie - Pon Kwi 14, 2008 22:23
To czemu nie poczekałeś?
Ja buty kupowałam, na 19 się "wyrobiłam" i stałam na parkingu. Dojechał jeszcze emes, potem mieliśmy jechać do Tyńca.
Dziękuję za pozdrowienia
Yassu - Pon Kwi 14, 2008 23:10
Było minęło za 2 tyg będę miał znowu zjazd to możemy się spotkać... Chyba że coś mi wypadnie. Zobaczymy Pozdrawiam
walkie - Wto Kwi 15, 2008 07:08
Jestem za
emes - Wto Kwi 15, 2008 14:24
Yassu napisał/a: | stałem do 18:50 i pojechałem |
To musieliśmy się minąć, bo ja przyjechałem przed 19:00
tommyyogi - Wto Kwi 15, 2008 14:53
Yassu, Pamietam o Tobie;D Jutro jade po części to wezme znaczek. W niedziele mnie nie bylo na spocie bo bylem sie poscigać na cwiartce
Nastepnym razem sie spotkamy to ci dam znaczek
Pozdro
emes - Wto Kwi 15, 2008 15:27
Yassu napisał/a: | Przyjechałem w miejsce spotkań |
Później stałem dokładnie w tym miejscu, w którym zaparkowałeś
Yassu - Sro Kwi 16, 2008 13:06
emes napisał/a: | To musieliśmy się minąć, bo ja przyjechałem przed 19:00 |
Prawdopodobnie tak
tommyyogi napisał/a: | Yassu, Pamietam o Tobie;D Jutro jade po części to wezme znaczek. W niedziele mnie nie bylo na spocie bo bylem sie poscigać na cwiartce
Nastepnym razem sie spotkamy to ci dam znaczek |
Ok, tylko napisz mi info ile mam Ci oddać...
emes napisał/a: | Później stałem dokładnie w tym miejscu, w którym zaparkowałeś |
Wiedziałeś gdzie się ustawić
emes - Sro Kwi 16, 2008 13:08
Yassu napisał/a: | Wiedziałeś gdzie się ustawić |
Oczywiście
|
|