|   | 
								Forum Klubu ROVERki.pl
  | 
								  | 

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R214Si 97r] Prośba o pomoc !! jak ustawic rozrząd 

agathas - Sob Maj 24, 2008 13:02 Temat postu: [R214Si 97r] Prośba o pomoc !! jak ustawic rozrząd witam 

Mam problem a dokładnie mój mąż z ustawieniem rozrządu gdzie mogę znaleźć opis i rysunki jak ustawić rozrząd. Za wszystkie info z góry dziękuję
												 pawel23456 - Sob Maj 24, 2008 13:51
  witaj po pierwsze za rozrząd lepiej sie nie brać jak sie niema o tym pojęcia! 

I radze autko  zaprowadzić do mechanika. A Jak już mąż chce sam sie bawić to musi wszystkie kola ostawić na znakach potem ostrożnie założyć pasek i go uciągnąć ale nie za mocno z czuciem  najlepiej żeby lekko dał sie obrócić tak gdzieś  do połowy na sam koniec najlepiej zrobić parę obrotów wałem żeby sprawdzić czy znaki sie pokrywają oczywiście ręcznie kręcić a nie rozrusznikiem instrukcja i rysunki powinny znajdować sie w RAVE znajdziesz to na stronie klubowej. pozdrawiam i życzę powodzenia
												 giewu - Sob Maj 24, 2008 15:08

| agathas napisał/a: | 	 		  | gdzie mogę znaleźć opis i rysunki jak ustawić rozrząd | 	  

pewnie na naszej stronie głównej    ... KLIK

to pisałem ja ... ten straszny    

| 

|