|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
![](images/print.gif) |
Offtopic - Co za typ !!!
Nilbul - Sro Lip 16, 2008 21:10 Temat postu: Co za typ !!! W moim nowym R200 przy zakupie wyszło że jest jedna lampa popsuta (niby) świecić świeciła ale jakoś dziwnie. Bałem się że jest UK ale nie. No i po kolejnym obniżeniu ceny na lampę dziś wszystko wyszło. A ja już nową znalazłem i siłownik bo nie reagowała ma elektryczne ustawienia 0,1,2,3. Jakiś typ wwalił żarówkę H4 odwrotnie (nie tym wycięciem co trzeba do góry ) po czym lampa mu świeciła za nisko i podciągną na siłowniku ma MAX, tak że już nie reagowało. A długie i tak świeciło krócej niż drogowe - tylko mocniej. Do tego kostka podłączeniowa siłą rzeczy była odwrotnie i jakoś te kable tak wystawały że dodatkowo blokowały ten siłownik.
Po drobnych poprawkach wszystko Ok i światełka SUPER - siłownik działa. (Dobrze że lampy nie zamówiłem)
Ale że tak się da zrobić to nawet nie przypuszczałem.
Powodzenia i uważajcie ma żarówki
emes - Sro Lip 16, 2008 22:31
Nilbul napisał/a: | A długie i tak świeciło krócej niż drogowe - tylko mocniej |
No a światła długie i drogowe to nie są te same przypadkiem? Pewnie chodziło Ci o porównanie świateł długich i mijania
Nilbul - Czw Lip 17, 2008 06:39
O i tu masz rację
Mój błąd.
Viniu - Czw Lip 17, 2008 07:24
Nilbul napisał/a: | Po drobnych poprawkach wszystko Ok i światełka SUPER - siłownik działa | To najważniejsze..
|
|