Zobacz temat - Łapy połamię

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Łapy połamię

mcjg - Sro Lip 30, 2008 05:58
Temat postu: Łapy połamię
Jak tylko zobaczę jak ktoś komuś demoluje znaczki na aucie to połamię łapy :evil: . Wczoraj straciłem połowę znaczka z napisem :beczy:
kasjopea - Sro Lip 30, 2008 08:06

współczuję :głaszcze:
Tomaszi - Sro Lip 30, 2008 13:04

eyyy to lepiej teraz takie rzeczy w garażu robić, bo gdyby mnie się zachciało dłubać coś przy moim znaczku to co ;)
nie jesteś pierwszą i ostatnią ofiarą złodzieji (kolekcjonerów) znaczków samochodowych... :wnerw:
kasjopea głaskała ciebie to ja pogłaskam twoje R :głaszcze: :cool:

mcjg - Sro Lip 30, 2008 16:54

Mam nadzieję, że jednak w porę się zorientuję że nie okładam właściciela. :mrgreen:
zouza - Czw Lip 31, 2008 12:11

mcjg, e tam od razu demoluje, chciał sobie ukraść, ale się złamało... ta angielska tandeta :hahaha:
Kozik - Czw Lip 31, 2008 16:16

zouza napisał/a:
mcjg, e tam od razu demoluje, chciał sobie ukraść, ale się złamało... ta angielska tandeta

Dzisiaj w nocy ukradli z pod bloku Vento za nim stał mój Rover - nie chcieli angielskiej tandety kradzieje woleli Vagena :shock:

kolin - Czw Lip 31, 2008 16:28

Kozik napisał/a:

Dzisiaj w nocy ukradli z pod bloku Vento za nim stał mój Rover - nie chcieli angielskiej tandety kradzieje woleli Vagena :shock:

Bo Szmylcwagena dało się szybciej otowrzyć :lol:

mcjg - Czw Lip 31, 2008 20:40

Kozik napisał/a:
Dzisiaj w nocy ukradli z pod bloku Vento za nim stał mój Rover - nie chcieli angielskiej tandety kradzieje woleli Vagena
no masz przynajmniej ładniejsze widoki
Kozik - Czw Lip 31, 2008 22:30

kolin napisał/a:
Bo Szmylcwagena dało się szybciej otowrzyć

pewnie poszedł na części :( biedny sąsiad codziennie z rana go odpalał, siedział w nim 15 minut i szedł do pracy, samochód bardzo mało jeździł i był w dobrym stanie :(

Cytat:
no masz przynajmniej ładniejsze widoki

W sumie to nie przeszkadzało bo na ulicy stał centralnie na przeciwko klatki sąsiada a mój roverek na przeciwko mojej klatki ;) także VW nie zasłaniał

kasjopea - Czw Lip 31, 2008 22:39

Kozik napisał/a:
biedny sąsiad codziennie z rana go odpalał, siedział w nim 15 minut i szedł do pracy

czyli generalnie go nie potrzebował :razz: