|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Streetwise z Zielonej Góry
String - Czw Sie 21, 2008 18:52 Temat postu: Streetwise z Zielonej Góry Witam,
Własnie przed chwilą u mnie był sąsiad który ma srebrnego Streetwise'a i pytał się o to gdzie może spotkać komputer do Rovera, bo ma klienta z Opola który się napalił na auto i chce koniecznie na kompa
chyba to ta aukcja http://moto.allegro.pl/it...streetwise.html
Czy to ktoś z naszych forumowiczów ?
roboo - Czw Sie 21, 2008 19:05
to nie ja
O takim mogę tylko pomarzyć
Brt - Czw Sie 21, 2008 22:42
raczej nie nasz klubowicz. A jesli to rzeczywiście sąsiada, to powiedz mu, że ma zła moc wpisaną w ogłoszeniu
każdy dobry tester diagnstyczny da radę odczytać komp silnika
String - Pią Sie 22, 2008 07:12
Z tą mocą to mogę mu tłumaczyć - podobnie jak kilka innych rzeczy
Co do kompa - ten klient to już szaleje do tego stopnia, że chce gdzieś do ASO go wieźć, żeby sprawdzić jego historię. Niby zrozumiałe - ale nie dla mojego sąsiada Zwłaszcza że chce tego Streetwise'a puścić za trochę mniejsze pieniądze niż to jest w ogłoszeniu (chce się pozbyć R bo go nie lubi )
Pozdrówka
xROnx - Pią Sie 22, 2008 07:29
A Skiba coś kiedyś nie wspominał że można podpiąć R W ZG? Bo coś mi dzwoni ale nie wiem w ktorym kościele...
tom214Si - Pią Sie 22, 2008 11:37
String napisał/a: | chce się pozbyć R bo go nie lubi |
jak byś mógł, to "wyciągnij" z tego sąsiada uzasadnienie tego nielubienia, bo trochę mnie to interesi
String - Pią Sie 22, 2008 13:52
tom214Si napisał/a: | jak byś mógł, to "wyciągnij" z tego sąsiada uzasadnienie tego nielubienia, bo trochę mnie to interesi |
Parę rzeczy wiem lub podejrzewam - ale nie będę tego pisał na ogólnym
Viniu - Pią Sie 22, 2008 20:01
String, dawno Cię nie było więc zapytam trochę OffTopowo: jak Cytrynka Dałeś się skusić
Pozdrawiam
String - Sob Sie 23, 2008 09:36
Viniu napisał/a: | jak Cytrynka Dałeś się skusić |
Nadal walczę w głowie Ale chyba jednak zostanie Rover.
xROnx - Sob Sie 23, 2008 11:07
String napisał/a: | Ale chyba jednak zostanie Rover. |
Eddek - Sob Sie 23, 2008 12:11
Wczoraj widzialem tego streetwise na miescie z kartka w szybach. Fajnie sie nawet prezentuje. Prawie jak SUV
|
|