Zobacz temat - [R200] Dokładka centralnego

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200] Dokładka centralnego

LeoComp - Sob Wrz 06, 2008 07:55
Temat postu: [R200] Dokładka centralnego
Witam czy przerabiał ktoś montaż centralnego do Rovera 200
tak żeby działało z pilotem od immo.

Lukaszn2006 - Sob Wrz 06, 2008 11:57

Hmmmm.... jeśli dobrze Cie rozumiem chodzi Ci o to, żeby przy otwieraniu centralnego zamka wyłączał się również immo? Ogólnie to z tego co mi się wydaje, to fabrycznie jest to własnie zintegrowane :idea:
LeoComp - Sob Wrz 06, 2008 12:42

Tyle że mój Roverek nie ma fabrycznego centralnego zamka i chciałbym go dołożyć.
Ukasz - Sob Wrz 06, 2008 14:24

Każdy rover miał centralny, poprawcie mnie jeśli się mylę.
Sprawdź czy nie masz odłączonych siłowników.

PHJOWI - Sob Wrz 06, 2008 16:52

nie każdy miał centralny , sam kiedyś miałem model z bundesamtu niemieckiego totalnie gołego.
R-200 - Sob Wrz 06, 2008 17:54

Jeśli masz pilota do immo to również będzie sterował centralem, napewno masz doprowadzone przewody do drzwi i tylnej klapy, należy tylko dołożyć w wiązki drzwiowe. Spotkałem też wersję że miał doprowadzony tylko przewód do złącza tylnej klapy. Należalo tylko rozprowadzić na pozostałe. :roll:
czort - Sob Wrz 06, 2008 20:04

Umnie tez nie było centralnego zamka teraz mam i dziala z oryginalnym pilotem.
Przewody powinienes miec doprowadzone do przednich dzwi ale do kostki w złaczce na gumie i tylnej klapy.
kolor pomaranczowy i rozowy
Zwykły Zestaw centralnego zamka. do tylnej klapy tez wystarczy normalny siłownik.
doprowadziem tylko kable do tylnych dzwi i podpiąlem je pod oryginalne kable pomaranczowy i rózowy. gdzies pod kable przy centralce ktora jest pod kolumna kierownicza czarna puszka z szeroka kostka Wszystko dziala pilot tez.