|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Wszystkie (Wszystkie modele marki Rover i MG) - [i]Sklepy internetowe ?
PawelP1977 - Pon Wrz 08, 2008 16:55 Temat postu: [i]Sklepy internetowe ? Witam chciałbym kupić kilka rzeczy do mojej ślicznotki ale w dobrym sklepie motoryzacyjnym nie mają ... żarówki (podświetlenie wnętrza i podświetlenie tablicy) Jeśli możecie napiszcie jakie tam wchodzą. Szkło prawego lusterka (bez sterowania bez podgrzewania) 1997 . I cześć listwy chromowanej ale to ciężko dorwać ...
Byłbym wdzięczny za podanie stronek.
Pozdrawiam serdecznie
thef - Pon Wrz 08, 2008 17:03
Proszę przeczytać zasady kącika i poprawić temat.
PawelP1977 napisał/a: | w dobrym sklepie motoryzacyjnym nie mają ... żarówki (podświetlenie wnętrza i podświetlenie tablicy) Jeśli możecie napiszcie jakie tam wchodzą | Zejdź do samochodu, zobacz jakie masz tam żarówki, ewentualnie wymontuj sobie i weź na wzór. Gwarantuję, dobierzesz w każdym sklepie motoryzacyjnym. To są standardowe żarówki przecież. No chyba, że chodzi Ci o tablicę rozdzielczą, to może być większy problem, ale na pewno dostaniesz takie żarówki w sklepie elektronicznym. Jeżeli poszukasz na forum to znajdziesz tematy, gdzie zostały podane typy żarówek do poszczególnych części wnętrza. PawelP1977 napisał/a: | Szkło prawego lusterka (bez sterowania bez podgrzewania) 1997 . I cześć listwy chromowanej ale to ciężko dorwać ... | Wejdź np. na Allegro i szukaj w aukcjach. Szkła lusterek na pewno kupisz nowe bez problemu. Możesz też poszukać na aukcjach ludzi handlujących częściami do 600tek i dzwonić lub pisać maile z zapytaniem.
etimark - Pon Wrz 08, 2008 17:22
W Krakowie jest producent wkładów do lusterek samochodowych, jak nie znajdziesz w sklepach to daj znać poszukam namiarów na niego. Kupowałem u niego do mojego Roverka.
Deamian - Pon Wrz 08, 2008 19:07
Co do żarówek przeczytaj to
http://forum.roverki.eu/v...pod%B6wietlenie
tu masz prawie wszystko opisane
PawelP1977 - Pon Wrz 08, 2008 19:26
Witam dzięki wielkie za odpowiedzi.
Ale nie wiem jeszcze jakie żarówki znajdują się w lampce kabiny podsufitki .
Pozdrawiam
piter34 - Pon Wrz 08, 2008 19:34
PawelP1977 napisał/a: | Ale nie wiem jeszcze jakie żarówki znajdują się w lampce kabiny podsufitki . |
Ja też nie wiem. Gdybym chciał się dowiedzieć, to bym wymontował tę co mam. Zrób właśnie tak.
Deamian - Pon Wrz 08, 2008 20:54
PawelP1977 napisał/a: |
Ale nie wiem jeszcze jakie żarówki znajdują się w lampce kabiny podsufitki . |
kolega NEOSSS pisał że rurkowe chyba 36mm
|
|