|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R414] Skąd ta rdza?
bolec0000 - Sob Paź 04, 2008 19:16 Temat postu: [R414] Skąd ta rdza? Witam, przy wymianie filtra klimatyzacji zobaczyłem coś takiego, w aucie jest sucho pod schowkiem pod dywanikami tez (auto po powodzi)??
mam jeszcze jedno pytanko ,czy da sie zamontowac podswietlenie schowka pasażera bo w moim modelu brak tego udogodnienia .
Prosił bym o jakis schemat albo jakies wskazówki jak to zamontowac ,z tego co oglądałem to umnie nawet nie ma przewodów dochodzacych w poblize schowka
sTERYD - Sob Paź 04, 2008 21:21
jak widzisz to wzmocnienie nie jest niczym zabezpieczone, więc normalnie tak wygląda po co najmniej 8 latach, możesz pomalować jakąś farbą jeśli Ci to mocno przeszkadza...
bolec0000 napisał/a: | ,czy da sie zamontowac podswietlenie schowka pasażera bo w moim modelu brak tego udogodnienia |
niestety nie ma gotowych rozwiązań w tej kwestii po prostu w tym modelu taki gadżet nie występował
najlepiej chyba by było podciągnąć kabelek od podświetlenia środkowej konsoli, no ale pozostaje problem gdzie dać lampkę
PTE - Pon Paź 06, 2008 07:40
sTERYD napisał/a: | jak widzisz to wzmocnienie nie jest niczym zabezpieczone, więc normalnie tak wygląda po co najmniej 8 latach, możesz pomalować jakąś farbą jeśli Ci to mocno przeszkadza... |
Ale koledze chodzi chyba o korozję głębiej - w okolicach słupka.
|
|