Zobacz temat - [R200 98r] wymiana kratek od nawiewu

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200 98r] wymiana kratek od nawiewu

ywis - Sob Paź 11, 2008 12:39
Temat postu: [R200 98r] wymiana kratek od nawiewu
kto mi powie jak wyciągnąć kratki nawiewu ponieważ muszę wymienić jedną od strony kierowcy oraz centralną, tą największą, ponieważ są połamane, a w centralnej kratce mam jakiś biały osad zaschnięty który w ogóle nie chce zejść
teusz - Sob Paź 11, 2008 14:13

po prostu musisz je podwazyc i i po problemie... tylko najlepiej wziac noz owinac szmatka i podwazyc z kazdej strony...
ywis - Sob Paź 11, 2008 20:03

teusz napisał/a:
po prostu musisz je podwazyc i i po problemie... tylko najlepiej wziac noz owinac szmatka i podwazyc z kazdej strony...

Sprawdzwona rzecz?

Brt - Sob Paź 11, 2008 20:32

tak ;) u mne ite kratki wychodzą dość lekko.
teusz - Sob Paź 11, 2008 20:37

tak ja u siebie tez wyjmowalem bo chcialem dokladnie wyczyscic...
ywis - Sob Paź 11, 2008 20:56

W takim razie dzięki za informację Panowie, więc w pon. jadę pokratki do Ostrówka, które już na mnie czekają i wymieniam :)

Brt, dmuchawa już śmiga, tak jak mówiłeś, należało przeczyścić. Śmiga jak nowa :)

p.s. Wiecie może gdzie dostać chromowane listwy te co są podleflektorami i na tylnim zderzaku?

Brt - Nie Paź 12, 2008 00:13

Cytat:
p.s. Wiecie może gdzie dostać chromowane listwy te co są podleflektorami i na tylnim zderzaku?

nowe u Tomiego ;) używki ba szrotach roverkowych. Pozatym paul oklejał swoje jakąś alutaśmą z allegro i efekt jest :ok: ;)

ywis - Nie Paź 12, 2008 07:23

Brt napisał/a:
nowe u Tomiego

Są tylko przednie, niestety tylniej dorwać nigdzie nie można, a szrotór Roverkowych w mojej okolicy nie ma, jedynie Ostrówek, ale niestety tam też nie ma...

Brt - Nie Paź 12, 2008 12:49

spróbuj z opcją Paula - moze wrzuci fotki jak to wygląda ;)
ywis - Nie Paź 12, 2008 18:48

Brt, widziałem na Allegro tą taśmę, ale zbyt trwała, to raczej ona nie jest, a bądź co bądź listwa, a taśma jednak będą się od siebie różniły :)