|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200 98r] wymiana kratek od nawiewu
ywis - Sob Paź 11, 2008 12:39 Temat postu: [R200 98r] wymiana kratek od nawiewu kto mi powie jak wyciągnąć kratki nawiewu ponieważ muszę wymienić jedną od strony kierowcy oraz centralną, tą największą, ponieważ są połamane, a w centralnej kratce mam jakiś biały osad zaschnięty który w ogóle nie chce zejść
teusz - Sob Paź 11, 2008 14:13
po prostu musisz je podwazyc i i po problemie... tylko najlepiej wziac noz owinac szmatka i podwazyc z kazdej strony...
ywis - Sob Paź 11, 2008 20:03
teusz napisał/a: | po prostu musisz je podwazyc i i po problemie... tylko najlepiej wziac noz owinac szmatka i podwazyc z kazdej strony... |
Sprawdzwona rzecz?
Brt - Sob Paź 11, 2008 20:32
tak u mne ite kratki wychodzą dość lekko.
teusz - Sob Paź 11, 2008 20:37
tak ja u siebie tez wyjmowalem bo chcialem dokladnie wyczyscic...
ywis - Sob Paź 11, 2008 20:56
W takim razie dzięki za informację Panowie, więc w pon. jadę pokratki do Ostrówka, które już na mnie czekają i wymieniam
Brt, dmuchawa już śmiga, tak jak mówiłeś, należało przeczyścić. Śmiga jak nowa
p.s. Wiecie może gdzie dostać chromowane listwy te co są podleflektorami i na tylnim zderzaku?
Brt - Nie Paź 12, 2008 00:13
Cytat: | p.s. Wiecie może gdzie dostać chromowane listwy te co są podleflektorami i na tylnim zderzaku? |
nowe u Tomiego używki ba szrotach roverkowych. Pozatym paul oklejał swoje jakąś alutaśmą z allegro i efekt jest
ywis - Nie Paź 12, 2008 07:23
Brt napisał/a: | nowe u Tomiego |
Są tylko przednie, niestety tylniej dorwać nigdzie nie można, a szrotór Roverkowych w mojej okolicy nie ma, jedynie Ostrówek, ale niestety tam też nie ma...
Brt - Nie Paź 12, 2008 12:49
spróbuj z opcją Paula - moze wrzuci fotki jak to wygląda
ywis - Nie Paź 12, 2008 18:48
Brt, widziałem na Allegro tą taśmę, ale zbyt trwała, to raczej ona nie jest, a bądź co bądź listwa, a taśma jednak będą się od siebie różniły
|
|