Zobacz temat - [R400] Nie odpala

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R400] Nie odpala

leszczu79 - Wto Paź 21, 2008 17:38
Temat postu: [R400] Nie odpala
Czesc mam problem z 400-setka 1.6 benzyna odpalilem auto przejechalem doslownie 20 m i zgasl teraz nie moge go odpalic i alarm albo immo szaleje.Dzien wczesniej bylo ok czerwona lampka dszialala i przy otwarciu czy zamknieciu kierunki mrugaly dzisiaj juz mrugaja tylko przy zamknieciu pilot dziala bo zamyka i otwiera drzwi jezeli zamkne go z kluczyka i otworze czerwona koltrolka sie pali az do przekrecenia kluczyka a silnik kreci ale nie odpala cos jest z tym alarmem badz z immo jakies pomysly??
polakpolak29 - Sro Paź 22, 2008 15:07

Moze to cos pomoze http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=31746
leszczu79 - Czw Paź 23, 2008 08:18

juz wiem co sie stalo moze to byc smieszne przyczyna czemu swiatla nie mrygaly przy zamknieciu i immo nie dzialal mialem rozladowany aku wiec go zaczolem ladowac maska byla otwarta i dlatego immo nie dzialal a kierunki przy zamykanie nie dzialy,nie odpalal bo w kopulce ulamal sie ten weglowy olec co dotyka do palca rozdzielacza
giewu - Czw Paź 23, 2008 08:24

leszczu79 napisał/a:
juz wiem co sie stalo moze to byc smieszne przyczyna czemu swiatla nie mrygaly przy zamknieciu i immo nie dzialal mialem rozladowany aku wiec go zaczolem ladowac maska byla otwarta i dlatego immo nie dzialal a kierunki przy zamykanie nie dzialy,nie odpalal bo w kopulce ulamal sie ten weglowy olec co dotyka do palca rozdzielacza

na przyszłość takie rzeczy to dopisuj podczas opisywania usterki :mrgreen: