|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200 8V 97] Problem ze spryskiwaczem! gdzie dostac koncowke
strala1 - Wto Paź 28, 2008 20:33 Temat postu: [R200 8V 97] Problem ze spryskiwaczem! gdzie dostac koncowke Szukam koncowki spryskiwacza szyby przedniej do mojego R200. Czy ktos z was orientuje sie gdzie takie cudo mozna dostac? chodzi o ten czarny pierdolnik na masce. Szukalem wszedzie i nie mozna tego dostac. Moze jakies linki do strony lub namiary na sklep? z gory dzieki
vanetten - Wto Paź 28, 2008 20:39
tu masz Cytat: | chodzi o ten czarny *#%#$* na masce. | Chodzi Ci o dysze spryskiwacza szyby przedniej
leszek95b - Wto Paź 28, 2008 20:59
mam taką końcówkę. wziąłem ze złomu 2 sztuki, jedną wykorzystałem a druga leży. oddam za piwko jak chcesz to daj znać na prv.
strala1 - Wto Paź 28, 2008 21:24
tak o to chodzi, tylko cena 30 zł to troche przegiecie jak dla mnie. Nie mozna dostac gdzies jakiegos zamiennika?
vanetten - Wto Paź 28, 2008 22:27
strala1 napisał/a: | tak o to chodzi, tylko cena 30 zł to troche przegiecie jak dla mnie. Nie mozna dostac gdzies jakiegos zamiennika? |
Bez komentarza
thef - Wto Paź 28, 2008 22:41
leszek95b napisał/a: | mam taką końcówkę. wziąłem ze złomu 2 sztuki, jedną wykorzystałem a druga leży. oddam za piwko jak chcesz to daj znać na prv. |
strala1 napisał/a: | tak o to chodzi, tylko cena 30 zł to troche przegiecie jak dla mnie. Nie mozna dostac gdzies jakiegos zamiennika? | Czytaj uważnie, za piwko możesz mieć . Cena jaka jest taka jest. Oryginał niestety musi kosztować. Spróbuj zamówić np. do Fabii w ASO Skody, gwarantuję, że zabulisz co najmniej tyle samo.
|
|