|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - [Roverki] Roverki niekomercyjne?
chyn - Nie Gru 07, 2008 19:05 Temat postu: [Roverki] Roverki niekomercyjne? Dlaczego w zadnych czasopismach motoryzacyjnych oraz programach typu zakup kontrolowany(tvn turbo) nie mozna sie natknac na recenzje Roverkow? Moze warto wyslac kilka listow do redakcji, aby Nas zauwazyli
sTERYD - Nie Gru 07, 2008 19:09
gdzie tu problem techniczny
MaReK - Pon Gru 08, 2008 01:20
Dlaczego uwazasz, ze nei mozna?
W trzecim sezonie zakupu byl Rover 75.
Poza tym, marka ta jest jeszcze na tyle malopopularna, ze nie pokazuja jej w programach.
Ciesze sie z tego powodu akurat bo i tak juz bez tego przybywa w zacnym gronie roverkowiczow ludzi pasujacych do zupelnie innego auta
Brt - Pon Gru 08, 2008 09:14
W jednym z sezonów był też R200 i trochę bzdur o nim naopowiadali (silnik hondy 90KM i takie tam) wiec... lepiej niech chcący kupić zajrzą na forum
piter34 - Pon Gru 08, 2008 12:00
sTERYD napisał/a: | gdzie tu problem techniczny |
Przesunąłeś wątek założony przez sympatyka do kącika, do którego dostęp mają tylko klubowicze. Przenoszę do offtopicu
[ Dodano: Pon Gru 08, 2008 12:02 ]
Brt napisał/a: | W jednym z sezonów był też R200 i trochę bzdur o nim naopowiadali (silnik hondy 90KM i takie tam) wiec... |
To był R25
zetes - Pon Gru 08, 2008 12:24
Obserwuj tvn turbo dokladniej. We wrzesniu br byl R 45
sTERYD - Pon Gru 08, 2008 13:47
piter34 napisał/a: | Przesunąłeś wątek założony przez sympatyka do kącika, do którego dostęp mają tylko klubowicze. Przenoszę do offtopicu |
nie wiedziałem, że sprawy klubowe są widoczne tylko dla klubowiczów
Rowan - Pon Gru 08, 2008 16:26
MaReK napisał/a: | W trzecim sezonie zakupu byl Rover 75. |
Sam o to poprosiłem, aby pokazali to auto
Serio pisałem do redakcji, odpowiedzieli, że pokażą. A potem, kiedy emitowali ten odcinek nie oglądałem. Dopiero powtórkę obejrzałem.
chyn - Nie Gru 21, 2008 10:49
ja widzialem raz jak pokazali roverka ale kupujacy nie zdecydowal sie na jazde bo Anglika to on nie chcie...
pioneer_SRT - Nie Gru 21, 2008 11:19
Rowan - Nie Gru 21, 2008 21:12
chyn, no to właśnie ten odcinek. Jakiś niedorobiony ten bohater tamtego odcinka był.
kalisz - Nie Gru 21, 2008 22:03
Rowan napisał/a: | chyn, no to właśnie ten odcinek. Jakiś niedorobiony ten bohater tamtego odcinka był. |
Na ROVERka 75 koleś kręcił nosem, bo to "anglik" . Adam zachęcał go do przejażdżki, ale się nie zdecydował . Ostatecznie podjarał się i kupił mega "gołego" (zero wyposażenia) golfa V
thef - Nie Gru 21, 2008 22:12
wrc_fan_ napisał/a: | Na ROVERka 75 koleś kręcił nosem, bo to "anglik" . Adam zachęcał go do przejażdżki, ale się nie zdecydował . Ostatecznie podjarał się i kupił mega "gołego" (zero wyposażenia) golfa V | Mi się kojarzy, że kupił Focusa, ale to akurat nie ważne . Facet był strasznie irytujący, potrafił odpowiadać Kornackiemu na każde pytanie tylko w stylu: "no", "taa" i temu podobne. Podczas całego odcinka zdobył się może na dwa zdania złożone
kalisz - Pon Gru 22, 2008 00:16
thef napisał/a: | Mi się kojarzy, że kupił Focusa, ale to akurat nie ważne . Facet był strasznie irytujący, potrafił odpowiadać Kornackiemu na każde pytanie tylko w stylu: "no", "taa" i temu podobne. Podczas całego odcinka zdobył się może na dwa zdania złożone |
thef, masz rację nie ważne, ja sobie też ręki nie dam uciąć
Dla mnie i tak najlepszy był taki starszy facet w innym odcinku, który oglądając volvo s40 ze skórzaną tapicerką, stwierdził, że jest bardzo zadbana i żeby jej nie zniszczyć "możnaby położyć na nią jakieś pokrowce"
Zdarzają się różni ludzie i dlatego podziwiam czasami redaktora Kornackiego za cierpliwość do nich
Brt - Pon Gru 22, 2008 09:55
Cytat: | Dla mnie i tak najlepszy był taki starszy facet w innym odcinku, który oglądając volvo s40 ze skórzaną tapicerką, stwierdził, że jest bardzo zadbana i żeby jej nie zniszczyć "możnaby położyć na nią jakieś pokrowce" |
masakra a w ogóle ... pokrowce to zuooooooo
maciej - Pon Gru 22, 2008 10:03
Brt napisał/a: | pokrowce to zuooooooo |
Chyba, że masz psa i welur.
Wtedy pokrowce to zuooooo KONIECZNE!!!
Brt - Pon Gru 22, 2008 10:25
maciej napisał/a: | Chyba, że masz psa i welur. |
To tylko wyjątek potwierdzający regułę i popieram widziałem taki specjalny pokrowiec na tylną kanapę, z zawieszkami na przednie zagłówki A chyba najlepszą opcją jest kombiak z kratką duzo miejsca i bezpiecznie
pioneer_SRT - Pon Gru 22, 2008 13:16
Dziekan - Pon Gru 22, 2008 15:41
było niedawno jeszcze bardzo fajne pismo "Auto Po Gwarancji" (niewiem czy jeszcze jest ostatnio nie widzialem) i przelecieli tam praktycznie cala game nowszych roverow a byla chyba nawet 800 -bardzo duzo konkretow i normalne podejscie do auta, w duzej mierze dzieki ich duzemu reviewowi R200 kupilem ten samochod. Bardzo profesjonalne podejscie i zero mitologii, jesli to pismo padlo to ubolewam bo bylo dobrym wyjatkiem wsrod innych coraz bardziej tandetnych pisemek no i jak sama nazwa wskazuje trafialo w duza liczbe odbiorcow a w przypadku Rovera wrecz we wszystkich
sTERYD - Pon Gru 22, 2008 18:22
pioneer_SRT, chciałbyś coś dodać od siebie
pioneer_SRT - Pon Gru 22, 2008 18:47
poprostu w Gazetach najlepsza marke jaka jest rover pokazuje i tak reklamuje by sie przydala nalepa klubowa jeszcze
Marrkus - Pon Gru 22, 2008 19:53
Dziekan napisał/a: | było niedawno jeszcze bardzo fajne pismo "Auto Po Gwarancji" (nie wiem czy jeszcze jest ostatnio nie widziałem) | niestety z tego co kojarzę to pismo to upadło dobrych kilka lat temu (tak około 2005 roku nie można już było go nigdzie odnaleźć) .. ale było super fajne - jeśli masz gdzieś jakiekolwiek egzemplarze to chętnie kiedyś pożyczę do przejrzenia.
Dziekan - Wto Gru 23, 2008 01:11
mam tego ladnych kilka sztuk a ze dwa egz. podwojnie wiec moge i dac na wieczne oddaj Jak pamietam mam numery zarowno z r200 jak i r400 oraz z r800 a nawet chyba z r600 Oni tam mieli super podejscie a jak sie patrzy na ten shit ktory czasami teraz prezentuje sie w gazetach to... koles pisze o furze o ktorej ktos tam w niemczech napisal wczesniej i w sumie rownie dobrze ja nie widzac auta naoczy moglbym napisac rownie wiele
thef - Wto Gru 23, 2008 01:24
Dziekan, a może będziesz tak wspaniałomyślny i zrobisz skana artykułów dla forum?
Dziekan - Wto Gru 23, 2008 01:38
a nie ma sprawy poszukam i poskanuje, myslalem ze mamy
maniekott - Sro Gru 24, 2008 18:21
spotkal sie ktos moze w gazecie "motor" na artykul o roverku 400 , i jesli ktos wie czy na necie go mozna przeczytac do dajcie znac
mcjg - Sro Gru 24, 2008 19:22
maniekott napisał/a: | spotkal sie ktos moze w gazecie "motor" na artykul o roverku 400 , i jesli ktos wie czy na necie go mozna przeczytac do dajcie znac | było tu o tym niedawno.
|
|