|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Co wlać? Zbiorniczek do wspomagania .....
andrzejziom - Pon Gru 08, 2008 18:42 Temat postu: [R620] Co wlać? Zbiorniczek do wspomagania ..... Witam Jak w temacie zauważyłem że w zbiorniczku do wspomagania mam an minimum płynu tylko nie wiem co mogę tam dolać Dot4 pasuje ....
TARADAJA - Pon Gru 08, 2008 18:57
DOT-4 to płyn hamulcowy Broń Boże Do układu wspomagania wlej ATF220 z Mobila. Przy okazji wymontuj zbiorniczek wymyj go porządnie w środku i zalej nowym olejem.
Powodzenia
andrzejziom - Pon Gru 08, 2008 18:58
dzięki wielkie jak będzie czas to wymontuje i wymyje go jak nie to doleje ...
konradp - Pon Gru 08, 2008 19:05
no co ty dot 4 to nie do tego zbiorniczka.poszukaj gdzies na forum ostatnio ktos pisal jaki jest zalecany do wspomagania ja dolewalem mobila
andrzejziom - Pon Gru 08, 2008 19:08
konradp napisał/a: | no co ty dot 4 to nie do tego zbiorniczka.poszukaj gdzies na forum ostatnio ktos pisal jaki jest zalecany do wspomagania ja dolewalem mobila |
wiem wiem ATF220 Mobila będzie dobry tak jak mówił kolega TARADAJA, zgooglałem temat już
cov_666 - Pią Mar 06, 2009 23:07
ja juz kiedys dolałem Dot4 do tego zbiorniczka szczescie ze cos nie tkneło i pojechałem do sklepu zapytac sie czy dobrze dolałem o tam gdzie trzeba, bo nei pamietałem która butelka gdzie i kisiel powoli mi sie zacza robic w tym zbiorniczku mechanik powiedziałze ze jak bym tak jeździł to bym miał do wymiane pompy
|
|