|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [Honda Accord] Jaka skrzynia biegów
lukasz8784 - Sro Sty 07, 2009 22:43 Temat postu: [Honda Accord] Jaka skrzynia biegów witam. mam pytanie. jaka jest skrzynia biegow w accordzie 2.0 tdi i czy pasuje tez jakas skrzynka od rowera. i jeszcze jedno pytanko bo rozlecialo mi sie lozysko w skrzyni te na lewej polosce. skrzynie rozebralem lozyska wymienilem obydwa na nowe i po zlozeniu skrzynia wyje podczas jazdy na biegu ale tylko wtedy jak zdejme noge z gazu. wie moze ktos dlaczego tak sie dzieje?
Brt - Sro Sty 07, 2009 23:18
a jakie łozysko założyłeś 6208 jeśli tak, to pewnie skrzynia PG1 i bedzie pasować od R620SDi co do wycia to nie wiem
komandos203 - Czw Sty 08, 2009 11:50
no racja skrzynia z 620sdi podejdzie są takie same a co do wycia to gdyby to byly lozyska to wyly by raczej caly czas w trakcie jazdy... a tak opcja zlego zlozenia tez raczej w gre nie wchodzi jak wszystkie biegi chulaja....
crasul - Czw Mar 01, 2012 18:00
Czy skrzynie i poduszki w Accordach "V" i "VI" się czymś różniły?
EE9 - Czw Mar 01, 2012 22:29 Temat postu: Re: [Honda Accord] Jaka skrzynia biegów
lukasz8784 napisał/a: | witam. mam pytanie. jaka jest skrzynia biegow w accordzie 2.0 tdi i czy pasuje tez jakas skrzynka od rowera. i jeszcze jedno pytanko bo rozlecialo mi sie lozysko w skrzyni te na lewej polosce. skrzynie rozebralem lozyska wymienilem obydwa na nowe i po zlozeniu skrzynia wyje podczas jazdy na biegu ale tylko wtedy jak zdejme noge z gazu. wie moze ktos dlaczego tak sie dzieje? |
Polecam temat o skrzyni http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=49864 w temacie jest wiele odnośników do linków PL jak i UK w których jest bardzo dużo informacji.
Jeżeli chodzi o to wycie dziwna sprawa... może odzywa się inne łożysko?
|
|