|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [ Rover 200 1.4 16v ] rocznik 98 , spojler
blads - Sob Sty 31, 2009 00:33 Temat postu: [ Rover 200 1.4 16v ] rocznik 98 , spojler Witam. Chciałbym zasięgnąć porady troszke bardziej rozeznanej forumowej braci co do spojlera który znalazłem na allegro. Zawsze go chciałem wmontować do swojego roverka czy on będzie pasował ? http://www.allegro.pl/sho...2+wys%C5%82any.
Będę wdzięczny za opinie niby pisze że pasuje do 25 a z tego co widziałem to ona ma troszeczke inny tył jak ta moja dwusetka
W sumie jak już tu jestem to zasięgne jeszcze porady odnośnie progów. Znalazłem jakieś na allegro kiedyś do rovera 200 ale już ich nie ma czy te z 400 będą pasowały nie znam sie i nie wiem czy jest dłuższe to auto:(
http://www.allegro.pl/ite...is.html#gallery
Właściwie to chodzi mi o coś takiego o taką malutką lotke jak tutaj http://cgi.ebay.pl/Rover-...oQQcmdZViewItem z tym że to z angli i trochę sie boje czy mnie nie potraktują tak po swojemu angole Gdyby było w polsce to bym kupił ale szukałem chyba wszędzie cały interenet i znaleźć niemoge
MarioNH - Sob Sty 31, 2009 18:54
Ta lotka jak najbardziej bedzie pasowala, ta w 1 linku i 3 to to samo co do progow to mozna napisac do goscia bo ja nie wiem jak jest z dlugoscia auta 400 a 200, TUTAJ masz progi uniwersalne jezeli Ci sie podobaja, osobiscie to polecalbym progi od MG ZR to chyba najladniejsze rozwiazanie
blads - Sob Sty 31, 2009 22:05
MarioNH napisał/a: | Ta lotka jak najbardziej bedzie pasowala, ta w 1 linku i 3 to to samo co do progow to mozna napisac do goscia bo ja nie wiem jak jest z dlugoscia auta 400 a 200, TUTAJ masz progi uniwersalne jezeli Ci sie podobaja, osobiscie to polecalbym progi od MG ZR to chyba najladniejsze rozwiazanie |
No zamówiłem ale nie te niebieską bo jest zbyt wybujana znalazłem taką od mg będzie u mnie we wtorek co do progów to własnie szukałem tych co mówisz ale nie mogłem znaleźć. Te uniwersalne są chyba zbyt wybajerowane jednak poszukam dalej
MarioNH - Sob Sty 31, 2009 23:37
powodzenia w poszukiwaniach i oczywiscie po zalozeniu lotki jakies foto na forum
blads - Nie Lut 01, 2009 12:16
MarioNH napisał/a: | powodzenia w poszukiwaniach i oczywiscie po zalozeniu lotki jakies foto na forum |
Będzie jak zrobie tak jak trzeba w nim wszystko czyli lotke i progi bo zderzaki narazie odpuszczam problem mam jeszcze z jednym może mi pomożesz znasz się na car audio?
marcin8c - Nie Lut 01, 2009 13:59
zalezy co chcesz pozmieniac, dodac... jezeli tylko glosniki, jakis wzmacniacz lub dwa czy "tube" lub skrzynie (zabudowe) to praktycznie wszystko masz opisane w dziale car audio. jezeli chcesz cos bardziej wydumanego jak przerabianie konsoli srodkowej lub dodawanie nowych glosnikow itp to zakladaj nowy temat a moze ktos sie znajdzie
co do spoilera to ciekawe jak to bedzie wygladalo bez zdezakow od zr-a. z ciekawoscia czekam na fotki bo moze sam sobie cos takiego zaimplementuje
MarioNH - Nie Lut 01, 2009 18:39
Tak jak kolega marcin8c napisal musisz sie okreslic co dokladnie chcesz zrobic w tym car audio bo inaczej to nie pomozemy
blads - Nie Lut 01, 2009 19:01
marcin8c napisał/a: | zalezy co chcesz pozmieniac, dodac... jezeli tylko glosniki, jakis wzmacniacz lub dwa czy "tube" lub skrzynie (zabudowe) to praktycznie wszystko masz opisane w dziale car audio. jezeli chcesz cos bardziej wydumanego jak przerabianie konsoli srodkowej lub dodawanie nowych glosnikow itp to zakladaj nowy temat a moze ktos sie znajdzie
co do spoilera to ciekawe jak to bedzie wygladalo bez zdezakow od zr-a. z ciekawoscia czekam na fotki bo moze sam sobie cos takiego zaimplementuje |
musi wyglądać dobrze to tylko loteczka w dodatku nie jest jakas wybujana chodziło mi o coś takiego delikatnego własnie bo mi brakowało coś w tym aucie. Foty zrobie jak założe czyli wczesną wiosną
[ Dodano: Nie Lut 01, 2009 19:01 ]
marcin8c napisał/a: | zalezy co chcesz pozmieniac, dodac... jezeli tylko glosniki, jakis wzmacniacz lub dwa czy "tube" lub skrzynie (zabudowe) to praktycznie wszystko masz opisane w dziale car audio. jezeli chcesz cos bardziej wydumanego jak przerabianie konsoli srodkowej lub dodawanie nowych glosnikow itp to zakladaj nowy temat a moze ktos sie znajdzie
co do spoilera to ciekawe jak to bedzie wygladalo bez zdezakow od zr-a. z ciekawoscia czekam na fotki bo moze sam sobie cos takiego zaimplementuje |
musi wyglądać dobrze to tylko loteczka w dodatku nie jest jakas wybujana chodziło mi o coś takiego delikatnego własnie bo mi brakowało coś w tym aucie. Foty zrobie jak założe czyli wczesną wiosną
[ Dodano: Nie Lut 01, 2009 19:01 ]
|
|