|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45] Kontrolka płatku śniegu?
trusiekeu - Pon Lut 09, 2009 21:29 Temat postu: [R45] Kontrolka płatku śniegu? witam mam takie problem chodzi mi o kontrolke platku sniegu na moim zegarze poniewaz nigdy sie ona nie swieci moze mi ktos napisze do czego ona sluzy czy jest wylaczona jak sie ja wlacza kiedy ona sie wogole pojawia bo ani razy nie widzialem i tak samo jest z kontrolka od pasow bezp bo chyba mam takie cos w aucie dodam ze auto dopiero obczajam bo mam je od niedawna z gory wwielkie dzieki
Paul - Pon Lut 09, 2009 21:32
ZTCW to jest ostrzeżenie o możliwości gołoledzi i u Ciebie nie ma tej opcji , podobnie, jak kontrolki pasów.
trusiekeu - Pon Lut 09, 2009 22:16
dzieki wielkie a pewnie nie ma mozliwosic zamontowania czegos takiego u mnie prawda?? a jak juz to wiaze sie to z kosztami??
Paul - Pon Lut 09, 2009 22:30
trusiekeu napisał/a: | a jak juz to wiaze sie to z kosztami | Termometr można założyć - koszt od 15 do ..... PLN + 0,5-1,0 rbh
sTERYD - Pon Lut 09, 2009 23:19
to nie ostrzeżenie ostrzeżenie o oblodzeniu to jest przy automatach, jest tam taka opcja jak snow mode, który się włącza ręcznie przy ruszaniu na lodzie- auto rusza z dwójki, żeby zmniejszyć ryzyko poślizgu
truten23 - Wto Lut 10, 2009 11:54
dobre
sTERYD - Wto Lut 10, 2009 12:09
chyba większosć nowszych automatów coś takiego posiada (o ile nie mają kontroli trakcji)
a w ogóle to www.przedużyciamzapoznajsięzinstrukcją.com
trusiekeu - Wto Lut 10, 2009 19:29
hehehe www.nie_posiadam_takiego_...sam_nie_mial.ru jestem zdany na forumowiczow roverkow bo sam mam niewielkie pojecie o autach
a ta opcja bardzo mi sie spodobala
Brt - Wto Lut 10, 2009 20:10
http://www.roverki.pl/dow...wdownload&cid=9
Co prawda w języku ojczystym roverków ale ..... są obrazki
|
|