|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [MG ZS] Rozrząd oraz paski wieloklinowe
BoloSr - Sro Lut 25, 2009 19:34 Temat postu: [MG ZS] Rozrząd oraz paski wieloklinowe Jako ze autu stukło 60 tys i 6 latek wymieniony zostal rozrzad kpl plus do tego hample z przodu (tarcze i klocki) oraz wszystkie filtry i olej silnikowy za cala operacje zapłaciłem 250 zeta
tylko pojawił się jeden problem gdyż paski Contitecha nie pasowały od napedzani klimy i wspomagania jeden byl za kroki a drugi za dlugi ten pierwszy mial koncowke nr 750 a ten trugi 1200 dobrane byly wedlug katalogu i nie wiem na jakie teraz to zamienic
oprawca_1978 - Sro Lut 25, 2009 20:34 Temat postu: Re: [MG ZS 120 03'] Rozrzad oraz paski wieloklinowe
BoloSr napisał/a: | Jako ze autu stukło 60 tys i 6 latek wymieniony zostal rozrzad kpl plus do tego hample z przodu (tarcze i klocki) oraz wszystkie filtry i olej silnikowy za cala operacje zapłaciłem 250 zeta
tylko pojawił się jeden problem gdyż paski Contitecha nie pasowały od napedzani klimy i wspomagania jeden byl za kroki a drugi za dlugi ten pierwszy mial koncowke nr 750 a ten trugi 1200 dobrane byly wedlug katalogu i nie wiem na jakie teraz to zamienic |
250 PLN za CAŁOŚĆ Mi za tyle to chcieli tylko sam rozrząd wymienić. Cosik mi tu nie pasuje, to zupełnie za mała kwota za ww. usługi.
BoloSr - Sro Lut 25, 2009 20:44 Temat postu: Re: [MG ZS 120 03'] Rozrzad oraz paski wieloklinowe
oprawca_1978 napisał/a: | BoloSr napisał/a: | Jako ze autu stukło 60 tys i 6 latek wymieniony zostal rozrzad kpl plus do tego hample z przodu (tarcze i klocki) oraz wszystkie filtry i olej silnikowy za cala operacje zapłaciłem 250 zeta
tylko pojawił się jeden problem gdyż paski Contitecha nie pasowały od napedzani klimy i wspomagania jeden byl za kroki a drugi za dlugi ten pierwszy mial koncowke nr 750 a ten trugi 1200 dobrane byly wedlug katalogu i nie wiem na jakie teraz to zamienic |
250 PLN za CAŁOŚĆ Mi za tyle to chcieli tylko sam rozrząd wymienić. Cosik mi tu nie pasuje, to zupełnie za mała kwota za ww. usługi. |
chcesz telefon do mechaniora
poprostu robie juz u niego i nikogo innego i mam dobre ceny dla mnie a robota pierwsza klasa wiem ze za tyle nikt nieche robic bo obdzwonilem innych to chcieli prawie 300 bo moj mechanior sie rozlozyl w pewnej chwili ale poczekalem i zrobil
|
|