|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - da się wepchać do R200 3D 2 rowery :P?
memphisto - Wto Mar 03, 2009 00:16 Temat postu: da się wepchać do R200 3D 2 rowery :P? Witam, jak w temacie jak klapne tylne siedzenia i wyjmę z bagażnika półkę mam szanse wrzucić 2 rowery? próbował ktoś? jest to wykonalne w ogóle ?
zorq - Wto Mar 03, 2009 00:21
wyjmiesz przednie koła i raczej na luzie...
ja do citroena AX wstawiałem swoją kozę bez większych problemów
michone - Wto Mar 03, 2009 10:10
wczoraj wiozlem palete w r200 wiec z roverami nie powinno byc problemu
Ley - Wto Mar 03, 2009 10:40
ja woziłem 2 rowery w swojej 216tce ale wiązało sie to z położeniem kanapy i zdjeciem przedniego koła w jednym rowerze - generalnie myślę, że dałoby się bez zdejmowania ale wolałem odkręcić ciach ciach i jechać a nie bawić się w puzzle
secio - Wto Mar 03, 2009 23:52 Temat postu: Re: da się wepchać do R200 3D 2 rowery :P?
memphisto napisał/a: | Witam, jak w temacie jak klapne tylne siedzenia i wyjmę z bagażnika półkę mam szanse wrzucić 2 rowery? próbował ktoś? jest to wykonalne w ogóle ? |
A wyprobował ktoś jakiś konkretny model bagażnika rowerowego na klape w R200 ? Thule nie ma w swojej ofercie... zostają takie 'standardowe'... A jak nie na klape, to ewentualnie dachowy, sprawdzony, komplet na rowery ?
memphisto - Sro Mar 04, 2009 16:46
secio, jak pozwolisz dopiszę się do pytania
na wersje 3D nie będzie pasował żaden bagażnik dachowy - taką informację udzielono mi w byłym salonie ROVER w radzionkowie mam tam 5 min więc sie przejechałęm zorientować, także do wersji 3D nie ma bagażników dachowych a bagażnik na hak też nie zadziała bo nie wiem jak ty, ale ja nie mam haku
został bagażnik na klapę.. ma ktoś jakieś info na temat takich bagażników?
|
|