|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R400] Czy ta obudowa jest potrzebna?
AndrzejekA8 - Pią Mar 06, 2009 13:42 Temat postu: [R400] Czy ta obudowa jest potrzebna? Mam takie pytanko czy ta obudowa która jest przy tym sterowniku od przedniej szyby kierowcy musi być założona? Do czego ona służy? Żeby woda się tam nie dostała czy do czegoś innego?
Moja obudowa uległa dosyć poważnemu zniekształceniu i niestety nie mam jak jej przykręcić
Jak podgrzewałem maty obudowa leżała dalej i nie miałem pojęcia że może się z daleka tak nagrzać i skurczyć
sTERYD - Pią Mar 06, 2009 13:58
u mnie czegoś takiego nie ma
polakpolak29 - Pią Mar 06, 2009 14:00
U mnie również brak
sTERYD - Pią Mar 06, 2009 14:00
aha i jeszcze:
Dodaj w temacie jakieś nawiązanie do treści pytania
fearless - Pią Mar 06, 2009 14:01
A ja to po prostu powyrzucałem z drzwi (jak wygłuszałem) - są w każdych - przód i tył, ale raczej żadnej ważnej funkcji nie spełniają - choć mogę się mylić
AndrzejekA8 - Pią Mar 06, 2009 14:02
sTERYD napisał/a: | u mnie czegoś takiego nie ma |
a miałeś kiedyś może jakieś problemy z przednią szybą?
sTERYD - Pią Mar 06, 2009 14:07
ale w sensie jakie problemy??
brudzi się czasem muszę przyznać
a jeśli chodzi o otwieranie i zamykanie to żadnych... no moze czasem zdarzało mi się zapomnieć przy wysiadaniu...
AndrzejekA8 - Pią Mar 06, 2009 14:15
fearless napisał/a: | A ja to po prostu powyrzucałem z drzwi (jak wygłuszałem) - są w każdych - przód i tył, ale raczej żadnej ważnej funkcji nie spełniają - choć mogę się mylić |
Jak powyrzucałeś te obudowy z tylnych drzwi to te plastiki co są na boczku też odkręciłeś czy jakoś inaczej to zrobiłeś?
fearless - Pią Mar 06, 2009 14:50
AndrzejekA8 napisał/a: |
Jak powyrzucałeś te obudowy z tylnych drzwi to te plastiki co są na boczku też odkręciłeś czy jakoś inaczej to zrobiłeś? |
Plastiki zostawiłem, do środka wsadziłem gąbkę akustyczną a pod nimi okleiłem taśmą z TESCO (niby jakaś bitumiczna 50X500 mm), tak w razie czego, żeby nie było niepożądanych dźwięków.
|
|