Zobacz temat - Jak w Żaganiu uczą jeździć

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Jak w Żaganiu uczą jeździć

Viniu - Pią Mar 13, 2009 11:12
Temat postu: Jak w Żaganiu uczą jeździć
Witam.

Kolejny tydzień i niestety kolejna bulwersująca sprawa z "mojego" podwórka. Tym razem chodzi o metody nauczania i filmik nagrany przez kursanta w jednej z naszych miejscowych szkół jazdy. Komentarza chyba nie wymaga :( Skanu artykułu z Gazety Regionalnej, która sprawę nagłośniła nie daję, ale daję link do filmiku... bo dopiero on obrazuje jakimi metodami posługuje się pan P. (niestety znany mi osobiście) chcąc nauczyć kogoś jeździć autem.

http://www.youtube.com/watch?v=8hybhPmqibw

b0b3k - Pią Mar 13, 2009 11:20

dziwei sie uczniowi ze sie tak dawał i nie wysiadł powiedzieć ze ma go w dupie i konczy z nim biznes a jeszcze go zgłosi gdzies
Viniu - Pią Mar 13, 2009 11:22

Sprawa zajęło się już Starostwo Powiatowe jako organ nadzorujący szkoły jazdy. Dzwoniłem do kolegi, który się tym zajmuje i konsekwencje będą ponoć bolesne...
Brt - Pią Mar 13, 2009 11:31

nom nauka jazdy nie jest życiowym powołaniem tego gościa :|
TomC - Pią Mar 13, 2009 19:31

Wideo usunięte.
Jakiś inny link może??

Wojtek88 - Sob Mar 14, 2009 11:54

TomC napisał/a:
Wideo usunięte.
Jakiś inny link może??

Właśnie :)

Viniu - Pon Mar 16, 2009 08:27

http://www.youtube.com/watch?v=7PJ3_YKp0QM jest link...
Joa - Pon Mar 16, 2009 08:53

smutne to jest..
ale coz, wiele osob wykonujacych zawod nauczyciela (czy to w takiej, czy ktorejkolwiek innej dziedzinie) niestety powolania do tego nie ma. :neutral:

funfel - Pon Mar 16, 2009 09:07

jak by mi tak koles gadal(co dopiero uderzyl) to bym nie wytrzymal, albo specjalnie spowodowal kolizje ;]
Przemek87 - Pon Mar 16, 2009 09:41

też bym nie wytrzymał.... wysiadł bym i wrzucił kluczyki do studzienki kanalizacyjnej :D ;)
Thrillco - Pon Mar 16, 2009 16:55

Hmm...no ja to chyba bardziej restrykcyjnie bym podszedł:
1.Naruszenie nietykalności i pare innych...
2.Wniosek o odebranie uprawnień - NAUKA JAZDY - jak nazwa wskazuje mam prawo przyjśc nie wiedzac nawet z której strony jest kierownica i mam się od tego instruktora tego dowiedzeć, potem nauczyć jej używac tak samo jak poszczególnych urzadzen sterujących, czyli gazu, sprzegła, hamulca, wszelkich właczinków, przełączników itp.

mpg - Pon Mar 16, 2009 17:41

Eeee, no nie przesadzajcie. Takich krzykaczy to jest pełno. Ten jest trochę bardziej hardkorowy, ale przecież nikt nie ma obowiązku z nim jeździć jak się nie podoba...

Jak ja robiłem prawko, to było u mnie tak, że było 4 nauczycieli i można było jeździć z każdym zależnie od tego, z kim się udało umówić na konkretną godzinę. I właśnie jeden z nich lubił soczyście pokrzyczeć jak powtarzałem wciąż błędy, ale mimo to najbardziej go lubiłem, bo był spoko gościu i najwięcej mnie nauczył, i wybił mi z głowy pewne złe nawyki, których już zdążyłem był się nabawić podczas lekcji z innymi, bo przymykali oko albo za cicho zwracali mi uwagę. :) Po zdanym egzaminie z przyjemnością zadzwoniłem do niego mu podziękować.

Thrillco - Pon Mar 16, 2009 17:52

ciekawe ilu nauczył cię innych złych nawyków i jakie były te wcześniejsze :)
Raptile - Pon Mar 16, 2009 18:03

koleś ma szczęście że mnie nie uczył bo okularów to by w pupie szukał ;] ogólnie uczeń jakiś taki łosiowaty (bez obrazy dla łosi) :wink:
-IKS- - Pon Mar 16, 2009 19:33

a ja właśnie miałam ochotę zapisać się na kurs....
muszę to jeszcze przemyśleć, bo jakbym miała trafić na takiego palanta to już wolę być zależna od Tomasziego... ;)

Viniu - Wto Mar 17, 2009 08:18

-IKS- napisał/a:
a ja właśnie miałam ochotę zapisać się na kurs....
-IKS-, teraz na prawko ?? W tym stanie ?? Teraz to Ty powinnaś jak hrabianka na tylnej kanapie jeździć.. !! :mrgreen:
Raptile - Sro Mar 18, 2009 08:25

Viniu napisał/a:
\ Teraz to Ty powinnaś jak hrabianka na tylnej kanapie jeździć.. !! :mrgreen:

:rotfl:

secio - Nie Mar 22, 2009 21:17

Kontynuacja sprawy z tematu : http://www.tvn24.pl/-1,15...,wiadomosc.html
Viniu - Nie Mar 22, 2009 22:47

O proszę... nawet do TVN24 to trafiło... Ale wolałbym inną promocję "mojego" miasta :/