Zobacz temat - Warszawa 26.04.2008, godz 20. CH BEMOWO

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Warszawa 26.04.2008, godz 20. CH BEMOWO

kruszon - Sob Kwi 25, 2009 08:29
Temat postu: Warszawa 26.04.2008, godz 20. CH BEMOWO
Witam!

Ktos sie wybiera? Ja nie wiem zy dotre bo Czarna Panterka na HGF zachorowala i doktor Marian działa :)

Pozdrawiam

maniaq - Sob Kwi 25, 2009 09:36

no to jak doktor dziala, to powiniens dotrzec ;)

ja podjade bandziorem na letnim kole :D :D :D

Valander_wwa - Sob Kwi 25, 2009 10:23

ja moze dotocze sie nowym nabytkiem :)
maciej - Sob Kwi 25, 2009 10:28

Ja się postaram, ale jeszcze na 100% nie wiem...
kruszon - Sob Kwi 25, 2009 11:49

maniaq napisał/a:
no to jak doktor dziala, to powiniens dotrzec

Niby tak, ale nie chce go poganiac. Ponoc silnik juz byl odpalany w czwartek, ale jeszcze chcialem zeby Mariusz posprawdzal i przejzal wszystko dokladnie...

Poza tym jest ciagle temat taki ze nie za bardzo ostatnio mam jak sie wyrwac w niedziele wieczorem :/

Pozdrawiam

[ Dodano: Sob Kwi 25, 2009 13:00 ]
Jesli dam rade sie wyrwac a nie bedzie jeszcze Panterki to przyjade 600tka..... marki Fiat ;)

Michal - Sob Kwi 25, 2009 15:26

Witam, ja się pojawię.

Pzdr.

konrad2104 - Sob Kwi 25, 2009 20:50

I ja będę ale tym razem już R :)))) )))))))))))))))))))) (ale i tak będziecie się mnie czepiać o coś...) ale o co to zobaczycie na spocie... :(
hubosza87 - Nie Kwi 26, 2009 01:10

mnie nie zabraknie ;P
gnusman - Nie Kwi 26, 2009 09:46

ja i Karolinka tez pewnie bedziemy :)
llygas - Nie Kwi 26, 2009 10:46

Moze i ja sie pojawie ale nie R. Dzis odstawiam mojego R na warsztat :(
kruszon - Nie Kwi 26, 2009 14:08

llygas napisał/a:
Moze i ja sie pojawie ale nie R. Dzis odstawiam mojego R na warsztat :(

Co sie stalo?
Ja swojego odebralem wczoraj od doktora Mariana wiec jesli sie pojawie to juz Panterka :) A tak chwalilem komis w ktorym kupowalem R ;) Okazalo sie ze przed sprzedaza byla robiona uszczelka - bardzo nie fachowo. Ehh, co zrobic. Teraz juz powinno byc dobrze. Zostalo mi zrobienie audio w autku i po ponad roku wyjdzie na ludzi ;)

Pozdrawiam

hubosza87 - Nie Kwi 26, 2009 14:26

kruszon, żeby tylko nie wjeżdżało w ludzi ;)
kruszon - Nie Kwi 26, 2009 15:08

Oj hubosza87, nie kracz proszę.

Pozdrawiam

NEOSSS - Nie Kwi 26, 2009 15:12

Bede...
MaReK - Pon Kwi 27, 2009 00:19

Ha ;D
Coz za spot... coz za emocje.

Nie obeszlo sie bez przygod:

1. diagnoza - amortyzator sie wylał ;)
2. zatrzymanie do kontroli - moj brak pasow z tylu u kolegi Konrada... - pouczenie ;D

maniaq - Pon Kwi 27, 2009 09:16

w drodze powrotnej z cargo was zatrzymali ?
MaReK - Pon Kwi 27, 2009 11:00

nie. pojechalismy skrecic z cabrio jeszcze pare ujec Golfa i niestety pech chcial, ze usiadlem z tylu, nie zapialem pasow i krecilem kolege ;) Katem oka zobaczylem radiowoz i poinformowalem Konrada o tym fakcie... nie zdazylem sie zapiac w pasy bo jechalismy b. grzecznie i powoli jednak kamera ich zaintrygowala i... zatrzymali nas z pytaniem dlaczego to ja nie uzywam pasow w pojezdzie ktory jest w nie wyposazony.
Mielismy dostac po mandacie ja i kierowca za niedopilnowanie, ale skonczylo sie na upomnieniu ;)

I kolejny raz zdarzylo mi sie, ze grzecznie i kulturalnie rozmawiajac z funkcjonariuszem mozna cos ugrac. Pewnie inaczej by sie miala akcja, gdyby rozpoczal od glupiej dyskusji.

konrad2104 - Pon Kwi 27, 2009 13:08

MaReK napisał/a:
nie. pojechalismy skrecic z cabrio jeszcze pare ujec Golfa i niestety pech chcial, ze usiadlem z tylu, nie zapialem pasow i krecilem kolege ;) Katem oka zobaczylem radiowoz i poinformowalem Konrada o tym fakcie... nie zdazylem sie zapiac w pasy bo jechalismy b. grzecznie i powoli jednak kamera ich zaintrygowala i... zatrzymali nas z pytaniem dlaczego to ja nie uzywam pasow w pojezdzie ktory jest w nie wyposazony.
Mielismy dostac po mandacie ja i kierowca za niedopilnowanie, ale skonczylo sie na upomnieniu ;)

I kolejny raz zdarzylo mi sie, ze grzecznie i kulturalnie rozmawiajac z funkcjonariuszem mozna cos ugrac. Pewnie inaczej by sie miala akcja, gdyby rozpoczal od glupiej dyskusji.

Ale co jak co MaReK przyciąga kłopoty jak mało kto :P W sumie było by oryginalnie jak bym dostał pierwszy w życiu mandat i to z winy pasażera... Ale w sumie lepiej że nas zatrzymał za pasy niż za kolege Darka który wywijał przed nami samochodem jakieś ewolucje...

Jeszcze dodatkowo przyczepili się do mojej naklejki na przednią szybę którą to, zamiast na szybie mam... w teczce w domu :)

MaReK - Pon Kwi 27, 2009 19:29

konrad2104 napisał/a:
Ale co jak co MaReK przyciąga kłopoty jak mało kto :P

No wlasnie nie bardzo rozumiem o co chodzi... jakie klopoty? To raczej przynosze szczescie, ze tego mandatu nie dostales, a skonczylo sie jeno na upomnieniu ;D

Perez - Pon Kwi 27, 2009 22:21

Widzialem ten radiowoz z naprzeciwka zaraz jak Was wyprzedzilem. Jeszcze Paulina powiedziala: o trzeci radiowoz.....