|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Pozdrowienia - Lubelskie (i nie tylko) pozdrówki
Brt - Pon Kwi 27, 2009 09:43 Temat postu: Lubelskie (i nie tylko) pozdrówki 1. Dla R200 3D czarnego z felgami phoenix 7 spoke i czerwonymi zaciskami/bębnami, którego właściciel bawił sie na weselu w Firleju/Serocku w sobotę, nie udało sie namierzyć, ale autko obejrzałem
2. R45 sedan którą mijałem piechotką idąc na osiedlu domków przy podstawówce im. Mickiewicza
3. Dla srebrnej R200 którą widziałęm z okien pociagu w Wawie kawałeczek przed W-wą Wschodnią, przy jakimś "zgromadzeniu" fanów nie wiem czego, ale podejrzewam, że pojazdów samochodowych
Przy okazji podziękowania dla Paula za "parking strzeżony" i za transport na pkp i przeprosiny dla MaRkA za zawracanie w trakcie pracy
Paul - Pon Kwi 27, 2009 11:04
Brt napisał/a: | podziękowania dla Paula | Żaden problem, polecam się na zaś
Mam nadzieję, że dobrze się bawiłeś i podróż ciapągiem nie była (zbyt) męcząca ?
Brt - Pon Kwi 27, 2009 13:14
Mniej męcząca niż autem (szczególnie w IC ) i można było w końcu porządki w kompie zrobić hehe
MaReK - Pon Kwi 27, 2009 19:30
Brt napisał/a: | przeprosiny dla MaRkA za zawracanie w trakcie pracy |
Nie wyglupiaj sie, trzeba bylo dac znac wczesneij ze bedziesz to bysmy jakis dywan rozlzozyli albo co....
Pozdrowki.
AndrewS - Wto Kwi 28, 2009 16:59
Brt napisał/a: | którego właściciel bawił sie na weselu w Firleju/Serocku |
kurde firlej
był calkiem blisko i felg mi nie zabral
MaReK - Wto Kwi 28, 2009 17:12
AndrewS napisał/a: |
kurde firlej
był calkiem blisko i felg mi nie zabral |
Pociagiem ?
AndrewS - Wto Kwi 28, 2009 17:17
MaReK napisał/a: | Pociagiem ? |
to byl zart
a tak na serio, to chociaz jedna mogl zabrac
Brt - Wto Kwi 28, 2009 19:20
AndrewS napisał/a: | chociaz jedna mogl zabrac |
tak ... smaka bym narobił i po resztę byś sam przyjechał .... powiem więcej ... przez Puławy też jechałem ... i nawet stałem 2x 1 minuta
przez chwilę był plan, żeby się toczyć R ... ale jednak pkp ostatecznie zwyciężyła
AndrewS - Wto Kwi 28, 2009 20:38
Brt napisał/a: | przez chwilę był plan, żeby się toczyć R ... ale jednak pkp ostatecznie zwyciężyła |
a widzisz zrobiles blad
zafundowałbym paliwo w jedna strone
tylko nie mógłbyś tyle pić
Brt - Wto Kwi 28, 2009 20:42
eee kasa to najmniejszy problem .... po 8 h jazdy to byłbym zgon totalny i na weselu o północy spałbym po stołem Ale nic nie bój coś wymyslimy, żebyś na Zlocie mógł zrobić lansik
AndrewS - Wto Kwi 28, 2009 20:50
Brt napisał/a: | Ale nic nie bój coś wymyslimy, żebyś na Zlocie mógł zrobić lansik |
he he he
jak nie zdążę zalozyc opon( ktorych nawet jeszcze nie mam), to postawie go na samych felgach
|
|