|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Zloty ogólnopolskie - XV ZLOT Pytania
Perez - Pon Kwi 27, 2009 22:43 Temat postu: XV ZLOT Pytania A tak zamiescilem, bo nie znalazlem takiego tematu.
emes - Pon Kwi 27, 2009 22:45
A na jakie pytania chciałbyś uzyskać odpowiedź?
Perez - Pon Kwi 27, 2009 22:54
Ja juz znalazlem odpowiedz podczas rejestracji na zlot, ale jednoczesnie twozylem ten temat i juz tak zostal. Moze sie przyda komus, a jak nie to pojdzie do kasacji.
Remigiusz - Wto Kwi 28, 2009 07:42
Ja mam pytanie
Wiec an ten cały pobyt jak pisze w info czyli od czwartku do niedzieli kosztuje pobyt + jedzenie 306zl za osobę tak
Drugie pytanie czemu nie mogę się zalogowac moim nickiem jako sympatyk na stronie Klubu
thef - Wto Kwi 28, 2009 07:47
Remi55 napisał/a: | Wiec an ten cały pobyt jak pisze w info czyli od czwartku do niedzieli kosztuje pobyt + jedzenie 306zl za osobę tak |
Remi55 napisał/a: | Wiec an ten cały pobyt jak pisze w info czyli od czwartku do niedzieli kosztuje pobyt + jedzenie 306zl za osobę tak | No coś koło tego, zależy jaki pokój weźmiesz i "konfigurację" wyżywienia . Ale tak, cena za jedną osobę za cały zlot z pełnym wyżywieniem to nieco ponad 300 zł.
Remi55 napisał/a: | Drugie pytanie czemu nie mogę się zalogowac moim nickiem jako sympatyk na stronie Klubu | Napisz priv do MaRKa, na pewno rozwiąże Twój problem. A rejestrowałeś się w ogóle na stronie?
walkie - Wto Kwi 28, 2009 07:58
Remi55 napisał/a: | Wiec an ten cały pobyt jak pisze w info czyli od czwartku do niedzieli kosztuje pobyt + jedzenie 306zl za osobę tak |
Biorcąc najdroższą wersję, tyle to właśnie kosztuje.
seba323 - Wto Kwi 28, 2009 08:22
a ja mam pytanie Poniewaz mieszkam niedaleko otwocka to czy jezeli chce wziąć udział w zlocie to muszę wynajmować hotel czy zeby wziąć udział nie trzeba a ile kosztuje samo wzięcie udziału w tym zlocie?
walkie - Wto Kwi 28, 2009 08:40
seba323, nie musisz nocować.
Wtedy musisz brać pod uwagę koszt opłaty zlotowej - 60 PLN, gdyż widzę że nie jesteś klubowiczem oraz koszty ewentualnych posiłków.
fearless - Wto Kwi 28, 2009 09:40
I ja miałem zadać pytanie o noclegi, ale odpowiedź już mam
walkie napisał/a: | nie musisz nocować.
Wtedy musisz brać pod uwagę koszt opłaty zlotowej - 60 PLN, gdyż widzę że nie jesteś klubowiczem oraz koszty ewentualnych posiłków. |
Rozumiem, że jako klubowicz, nawet nie nocując, nie muszę opłacać żadnej opłaty zlotowej?
Żeby wziąć udział w np. grillu - muszę zaznaczyć tą opcję teraz?, czy może na miejscu dać komuś kasiorkę ?
Czy jeśli teraz się zapiszę, ale okaże się, że jeszcze coś chcę domówić, ew. dopisać ze mną jakąś osobę, to czy po wysłaniu formularza rejestracji, będę mógł jeszcze prosić o zmiany ?
To tak na szybko chyba wszystkie pytania jakie ja mam.
Hej do Zlotu
walkie - Wto Kwi 28, 2009 09:52
fearless napisał/a: | Rozumiem, że jako klubowicz, nawet nie nocując, nie muszę opłacać żadnej opłaty zlotowej? |
zgadza się.
fearless napisał/a: | Żeby wziąć udział w np. grillu - muszę zaznaczyć tą opcję teraz?, czy może na miejscu dać komuś kasiorkę ? |
najlepiej zaznaczyć teraz abyśmy mogli zarezerwować posiłek dla Ciebie. opłata za posiłki pobierana będzie na miejscu.
fearless napisał/a: | Czy jeśli teraz się zapiszę, ale okaże się, że jeszcze coś chcę domówić, ew. dopisać ze mną jakąś osobę, to czy po wysłaniu formularza rejestracji, będę mógł jeszcze prosić o zmiany ? |
Jak najbardziej. Napiszesz maila i się zmieni formularz rejestracyjny. Poza tym raport z zapisami prowadzony jest w Excelu aby potem wysłać go do hotelu więc żaden problem.
fearless - Wto Kwi 28, 2009 09:54
No to się rejestruję Hej
walkie - Wto Kwi 28, 2009 09:55
fearless napisał/a: | No to się rejestruję Hej |
Super
Remigiusz - Wto Kwi 28, 2009 10:03
thef napisał/a: | Napisz priv do MaRKa, na pewno rozwiąże Twój problem. A rejestrowałeś się w ogóle na stronie? |
No kurcze jak klikam na rejestruj się na stronie to mnie zaprowadza na forum link i tam już jestem zarejestrowany przecież
[ Dodano: Wto Kwi 28, 2009 11:04 ]
walkie napisał/a: | Biorcąc najdroższą wersję, tyle to właśnie kosztuje. |
ok
[ Dodano: Wto Kwi 28, 2009 11:06 ]
A można tez np tylko jedna noc nocować n.p z piatku na sobote
walkie - Wto Kwi 28, 2009 10:20
Remi55 napisał/a: | A można tez np tylko jedna noc nocować n.p z piatku na sobote |
można.
MaReK - Wto Kwi 28, 2009 10:21
UWAGA! Problem z logowaniem na strone www.roverki.pl należy zgłaszać bezpośrednio na PW (prywatna wiadomość) lub mailem do mnie.
Pozdrawiam,
Ps.
Śniadanie i kolacja w formie szwedzkiego stołu wydawane będzie codziennie w godzinach 6:00 – 10:00.
Czy to oznacza, ze musze na sniadaniu zbierac jedzonko na kolacje ?
zauważone przez Violla
walkie - Wto Kwi 28, 2009 10:27
MaReK napisał/a: | Czy to oznacza, ze musze na sniadaniu zbierac jedzonko na kolacje ? |
tak
a faktycznie najpierw napisałam o śniadaniu a potem Gonia mi dopowiedziała, że kolacja też będzie jako szwedzki stół i zapomniałam zmienić
popołudniu będzie poprawka
seba323 - Wto Kwi 28, 2009 11:11
a jaki jest koszt wziecia udziału w zlocie 60 zł dobrze zrozumiałem interesuje mnie najbardziej spotkanie przy grillu
walkie - Wto Kwi 28, 2009 11:13
seba323 napisał/a: | a jaki jest koszt wziecia udziału w zlocie 60 zł dobrze zrozumiałem interesuje mnie najbardziej spotkanie przy grillu |
odsyłam do lektury artykułu, umieszczonego na stronie www.roverki.pl
emes - Wto Kwi 28, 2009 16:56
seba323 napisał/a: | a jaki jest koszt wziecia udziału w zlocie 60 zł dobrze zrozumiałem interesuje mnie najbardziej spotkanie przy grillu |
Jeżeli interesuje Cię udział w zlocie + grill (zakładam, że bez noclegów i bez "pozostałego" wyżywienia), koszt w Twoim przypadku to: opłata zlotowa: 60 PLN + ognisko: 35 PLN za osobę.
Mix - Sro Kwi 29, 2009 20:38
Natomiast ja mam pytanie następujące. Czy wypełnione zgłoszenie na stronie klubowej można później edytować, czy wypełnienie jest ostateczne? Waham się jeszcze z noclegami i pokojami. Nie wiem jeszcze czy przyjadę sam czy z kimś. Więc jak to jest?
Joa - Sro Kwi 29, 2009 20:48
Mixtated:
walkie napisał/a: |
fearless napisał/a:
Czy jeśli teraz się zapiszę, ale okaże się, że jeszcze coś chcę domówić, ew. dopisać ze mną jakąś osobę, to czy po wysłaniu formularza rejestracji, będę mógł jeszcze prosić o zmiany ?
Jak najbardziej. Napiszesz maila i się zmieni formularz rejestracyjny. Poza tym raport z zapisami prowadzony jest w Excelu aby potem wysłać go do hotelu więc żaden problem. |
emes - Sro Kwi 29, 2009 21:00
Dodam tylko, że najbezpieczniej takiej "operacji" (zgłoszenia zmian do formularza) dokonać przed upływem terminu na zapisy.
Pamiętajcie o tym, że musimy mieć czas na to, aby np. kompletną listę odpowiednio wcześniej przekazać do ośrodka.
Mix - Sro Kwi 29, 2009 21:31
Ok, zapisany Czyli rozumiem, że najpóźniej do 22 maja muszę się zdeklarować co do ewentualnej ilości dodatkowych osób i wpłacić zaliczkę?
[ Dodano: Sro Kwi 29, 2009 22:32 ]
Joa, faktycznie nie doczytałem. 11 godzin w pracy to dla mnie zdecydowanie za dużo...
Brt - Sro Kwi 29, 2009 21:32
Mixtated napisał/a: | najpóźniej do 22 maja muszę się zdeklarować co do ewentualnej ilości dodatkowych osób i wpłacić zaliczkę? |
Krzysi3k - Czw Kwi 30, 2009 11:02
Z tego co wyczytałem to będzie można pośmigać w miejscu, gdzie nagrywają "Szkołę Auto".
I tu pojawia się moje pytanie: Czy będzie można pośmigać np. po tej macie poślizgowej itp? I nic nie trzeba będzie dopłacać?
Chętnie bym wpadł, ale najpierw trzeba jakoś ok. 500 PLNów wygospodarować
A poza tym jak już się ścigać to jeszcze na wkład ten do przepływomierza 300 zł trzeba
Postaram się Panowie i Panie
walkie - Czw Kwi 30, 2009 11:07
Atrakcje na ABJ sa jeszcze nie do końca ustalone. Wszystko co będzie, będzie się mieściło w podanych cenach.
Mariusz418 - Czw Kwi 30, 2009 11:09
WITAM
JAKA ZALICZKA
CZY PŁACI SIĘ OD OSUB CZY OD AUTA ?
POZDRAWIAM
Adrian - Czw Kwi 30, 2009 11:13
Mariusz,
Poczytaj tutaj: http://www.roverki.pl/article.php?sid=495
maciej - Czw Kwi 30, 2009 11:15
mariusz418 napisał/a: | JAKA ZALICZKA |
Wyliczenie przyjdzie mailem jak się zarejestrujesz.
Cytat: | CZY PŁACI SIĘ OD OSUB CZY OD AUTA ? |
Jesteś klubowiczem, więc za auto nie płacisz - płacisz tylko za noclegi i jedzenie - tyle ile zamówisz.
Krzysi3k - Czw Kwi 30, 2009 18:08
Tak się zastanawiam którego dnia będziemy pić
Bo chcę jedną noc spędzić w hotelu, a dwie u siostry w Wa-wie... powód - za mała cyferka na koncie, a tak wyjdzie mi dojazd w dwie strony koło 16 zł
Więc... jak myślicie? Pewnie pierwszej nocy, bo w sobotę rajd, a w niedzielę wyjazd.
rtworek - Czw Kwi 30, 2009 18:21
Czy za dziecka są jakieś opłaty ( 3-latek ), bo zastanawiamy sie nad przyjazdem we trójke.
Mix - Czw Kwi 30, 2009 20:04
Krzysi3k5 napisał/a: | Tak się zastanawiam którego dnia będziemy pić |
Ja myślę (przynajmniej się tak nastawiam ) , że z czwartku na piątek - w planie zlotu nazwano to "integracja" Z tymi co przyjadą później zawsze można poprawić z piątku na sobotę
Krzysi3k - Czw Kwi 30, 2009 21:00
Mixtated napisał/a: | Ja myślę (przynajmniej się tak nastawiam ) , że z czwartku na piątek - w planie zlotu nazwano to "integracja" Z tymi co przyjadą później zawsze można poprawić z piątku na sobotę |
A potem rezygnować z rajdu?
No właśnie, a co z alko?
W nożyce, papier i głaz, a przegrany jedzie do sklepu?
fearless - Sob Maj 02, 2009 10:29
rtworek napisał/a: | Czy za dziecka są jakieś opłaty ( 3-latek ), bo zastanawiamy sie nad przyjazdem we trójke. |
Też mam ten problem więc podbijam, chcemy przyjechać z 5 miesięczną córcią.
Krzysi3k5 napisał/a: | Tak się zastanawiam którego dnia będziemy pić
|
I to też mnie dręczy bo zamówiłem nocleg po grillu, wychodząc z założenia, że przy grilu najlepiej się piffkuje, ale może lepsza imprezka będzie podczas integracji dnia pierwszego....
Podbijam.
emes - Sob Maj 02, 2009 21:11
rtworek, fearless, odpowiedzi na pytania dotyczące opłat w przypadku dzieci pojawią się po długim weekendzie.
fearless napisał/a: | I to też mnie dręczy bo zamówiłem nocleg po grillu, wychodząc z założenia, że przy grilu najlepiej się piffkuje, ale może lepsza imprezka będzie podczas integracji dnia pierwszego....
|
Czy integracja będzie najlepsza w czwartek czy w piątek to już kwestia, na którą w mały sposób wpływają organizatorzy. Znaczący wpływ mają uczestnicy
Perez - Sob Maj 02, 2009 22:43
Krzysi3k5 napisał/a: | No właśnie, a co z alko? |
Jako swierzak przywioze kratke.
Ja mam natomiast inne pytanie.
Zarejestrowalem sie na zlot i nie wiem jakie opcje wykupilem. Gdzie to mozna sprawdzic?
Wiem, tylko jaki mam numer i jestem pod wrazeniem, bo przekracza 4 setki. Czy to oznacza, ze bedzie tyle osob??? Joa, Ty pewnie wiesz.
Kruchy - Sob Maj 02, 2009 22:47
4 setki
Jak na razie widze 43 osoby
Joa - Sob Maj 02, 2009 22:54
akurat nie wiem, ale zapewne jak napiszesz do Walkie to Ci wszystko wyjasni
btw. o co chodzi z tymi 4 setkami?
emes - Nie Maj 03, 2009 08:36
pereziu napisał/a: | Ja mam natomiast inne pytanie.
Zarejestrowalem sie na zlot i nie wiem jakie opcje wykupilem. Gdzie to mozna sprawdzic? |
Poszło do Ciebie PW z wszystkimi opcjami, które wybrałeś podczas rejestracji
pereziu napisał/a: | Wiem, tylko jaki mam numer i jestem pod wrazeniem, bo przekracza 4 setki. Czy to oznacza, ze bedzie tyle osob??? |
Nie, to nie oznacza, że będzie tyle osób. To tylko numer zgłoszenia, którego nie należy traktować jako liczbę osób, które przyjadą na zlot
Remigiusz - Pon Maj 04, 2009 16:10
Witam, wiec się w końcu zapisałem na mój pierwszy zlot
Mam niestety 890km do hotelu ale nic damy rade
Mam teraz jeszcze kilka pytań
Bo na tym formularzu mi wyszło ze mam zapłacić zaliczkę 230zl a w mailu pisze tylko 170zl Wiec sadze ze mam zapłacić 230zl bo jestem sympatykiem tak
Ok drugie pytanie bo jakoś nie jest to dla mnie jasno Jak dokonam wpłaty w piątek 22. maja np popołudniu w banku to wszystko będzie ok czy muszę dokonać wpłaty przed 22. maja i na koncie klubu maja być pieniądze 22.maja
A kiedy się płaci resztę Lub można tez już całość zapłacić sobie
Pozdrawiam
Brt - Pon Maj 04, 2009 16:49
do 22 powinny być u mnie na koncie .... tak najlepiej, ale za 1 2 dni spóźnienia głowy nie urwiemy
Mozna też zapłacić całośc od razu .... wtedy problem zaplaty drugiej części na Zlocie odpada
Tomi - Sro Maj 06, 2009 07:55
Krzysi3k5 napisał/a: | Z tego co wyczytałem to będzie można pośmigać w miejscu, gdzie nagrywają "Szkołę Auto".
I tu pojawia się moje pytanie: Czy będzie można pośmigać np. po tej macie poślizgowej itp? I nic nie trzeba będzie dopłacać?
Chętnie bym wpadł, ale najpierw trzeba jakoś ok. 500 PLNów wygospodarować
A poza tym jak już się ścigać to jeszcze na wkład ten do przepływomierza 300 zł trzeba
Postaram się Panowie i Panie |
W ABJ będzie przygotowany OS, który będzie przejeżdżany 2-krotnie (na czas). Zlokalizowany będzie na terenie starszego placu ABJ. Na placu tym lokalizowane są próby KJS-ów i imprez trochę mniejszej rangi niż Rajd do Mistrzostw Polski czy Pucharu PZM-ot. Z racji przepisów, próba nie może mieć więcej, niż 1000 m.
Na torze jest mata poślizgowa, jednak mam pewne obiekcje, czy trasa ma przez nią przebiegać. Ustawieniem trasy zajmują się pracownicy ABJ (mają większe doświadczenia, gdyż trochę imrez już zorganizowali). Oczywiście po konsultacji z nami
[ Dodano: Sro Maj 06, 2009 09:00 ]
Bo chcę jedną noc spędzić w hotelu, a dwie u siostry w Wa-wie... powód - za mała cyferka na koncie, a tak wyjdzie mi dojazd w dwie strony koło 16 zł
Więc... jak myślicie? Pewnie pierwszej nocy, bo w sobotę rajd, a w niedzielę wyjazd. |
Pomysł był taki, że największa integracja będzie z czwartku na piątek. Dla chętnych możemy zorganizować w piątkowe popołudnie gokarty na torze Imola (w Piasecznie).
Dlaczego integrujemy się z czwartku na piątek? Ponieważ w sobotę w godzinach przedpołudniowych rozpoczyna się rajd (ok 100 km.). Nie wyobrażam sobie, wypuścić na trasę rajdu kogoś pijanego i brać za niego jakąkolwiek odpowiedzialność.
[ Dodano: Sro Maj 06, 2009 09:03 ]
fearless napisał/a: |
|
I to też mnie dręczy bo zamówiłem nocleg po grillu, wychodząc z założenia, że przy grilu najlepiej się piffkuje, ale może lepsza imprezka będzie podczas integracji dnia pierwszego....
Podbijam. |
Doświadczenie podpowiada, że zawsze najlepsza zabawa jest pierwszego dnia... zabawa zwana "INTEGRACJĄ"
[ Dodano: Sro Maj 06, 2009 09:08 ]
Remi55 napisał/a: |
A kiedy się płaci resztę Lub można tez już całość zapłacić sobie
|
Reszte płaciś się osobiście. Dlaczego zaliczka i takiej wysokoście, gdyż zapłacą ją tylko Ci, którzy chcą przyjechać, a nie Ci którzy deklarują... a to nie zawsze idzie w parze
Dlatego też warto mieć świadomość, że w kwestii rezerwacji miejsc, będzą brani tylko Ci uczestnicy, którzy wpłacą zaliczkę.
Mariusz418 - Sro Maj 06, 2009 08:51
WITAM
JAKIEŚ NAMIARY NA WPŁATĘ NA KONTO ZALICZKI ?
MARIAN
PS NA ZLOCIE BĘDZIE MORZLIWOŚĆ PODŁĄCZENIA T4 OD KANCIAKÓW PO MG
kasjopea - Sro Maj 06, 2009 08:52
mariusz418, jak wypełnisz formularz, to dostaniesz maila z namiarami
Mariusz418 - Sro Maj 06, 2009 10:53
WITAM
JESZE NIE DOSTAŁEM NIE WSPOMNĘ O NAKLEJCE I KARCIE KLUBOWEJ
Brt - Sro Maj 06, 2009 10:56
Mariusz ... na zlot zapisujemy sie tu:
http://www.roverki.pl/zlot.php
A co do naklejki i karty klubowej, to do Skarbnika maila skrobnij
Mariusz418 - Sro Maj 06, 2009 10:59
WITAM
NA ZLOT SIE ZAPISAŁEM
CO DO NAKLEJEK BRT NAPIAŁ BYŚ MAM DO CIEBIE BROŚBĘ
Brt - Sro Maj 06, 2009 11:44
spoko ... zapytam
emes - Czw Maj 07, 2009 17:08
rtworek napisał/a: | Czy za dziecka są jakieś opłaty ( 3-latek ), bo zastanawiamy sie nad przyjazdem we trójke. |
W przypadku 3-latka opłaty obejmują jedynie wyżywienie. Odpadają opłaty za nocleg.
fearless napisał/a: |
|
W tym wypadku problem opłat chyba odpadnie zupełnie z racji takiej, że 5-miesięczne dziecko żywi się głównie "pokarmem mamy"
spider666 - Czw Maj 07, 2009 20:53
Jakieś szczegóły rajdu?
to turystyk?
walkie - Czw Maj 07, 2009 20:57
spider666 napisał/a: | Jakieś szczegóły rajdu?
to turystyk? |
w pewnym sensie
spider666 - Czw Maj 07, 2009 20:59
a troszkę szerzej...
emes - Czw Maj 07, 2009 21:09
spider666 napisał/a: | a troszkę szerzej... |
Rajd samochodowy: przejazd po opracowanej wcześniej trasie bez czasówki, z punktami kontrolnymi.
argail - Pią Maj 08, 2009 10:00
Khmmm, jak to ma być coś a'la OS to mi chyba szkoda samochodu
Bo mimo iż nie ma czasówki, to jakoś nie wyobrażam sobie, aby ludzie się nie ścigali
Kruchy - Pią Maj 08, 2009 10:16
Sciganie sie moze tylko zaszkodzic, mozna nie zauwazyc np. waznych obiektow ktore sa punktowane Czas nie jest liczony, aby poswiecic go na jak najdokladniesze obserwowanie trasy
Brt - Pią Maj 08, 2009 10:19
jedyna jazda na czas bedzie na torze a na tyle pmożna sobie pozwolić choćby w celu poznania możliwości auta A za przekraczanie prędkości na trasie są punkty karne .... ale ja nic nie mówiłem
fearless - Pią Maj 08, 2009 10:27
Brt napisał/a: | za przekraczanie prędkości na trasie są punkty karne |
Czy to oznacza, że trzeba będzie jechać całą długość rajdu zgodnie z obowiązującymi ograniczeniami prędkości Bo szczerze przyznam, że nie często mi się to zdarza....
Brt - Pią Maj 08, 2009 10:29
fearless napisał/a: | Czy to oznacza, że trzeba będzie jechać całą długość rajdu zgodnie z obowiązującymi ograniczeniami prędkości |
dokładnie tak
fearless - Pią Maj 08, 2009 10:31
emes napisał/a: | fearless napisał/a:
rtworek napisał/a:
Czy za dziecka są jakieś opłaty ( 3-latek ), bo zastanawiamy sie nad przyjazdem we trójke.
W tym wypadku problem opłat chyba odpadnie zupełnie z racji takiej, że 5-miesięczne dziecko żywi się głównie "pokarmem mamy" |
Dziękuję za odpowiedź.
Tomi napisał/a: | fearless napisał/a:
Krzysi3k5 napisał/a:
Tak się zastanawiam którego dnia będziemy pić
Podbijam.
Doświadczenie podpowiada, że zawsze najlepsza zabawa jest pierwszego dnia... zabawa zwana "INTEGRACJĄ" |
W związku z tym, chyba będę zmuszony zmienić rezerwację pokoju
walkie - Pią Maj 08, 2009 10:32
fearless, na maila poproszę
fearless - Pią Maj 08, 2009 10:33
walkie napisał/a: | fearless, na maila poproszę | Wiem, wiem, jeszcze muszę przedyskutować z małżonką, bo może trzeba będzie zabalować dłużej w hoteliku
argail - Pon Maj 11, 2009 08:13
Na stronie z zapisami są trzy opcje terminowe - czy dobrze rozumiem, że nie ma możliwości rezerwacji na okres czwarek-sobota (2 noclegi) ?
Ze zlotu do domu mam 100km, średnio opłaca się mi po sobotnich atrakcjach nocować w hotelu
walkie - Pon Maj 11, 2009 08:28
jest taka możliwość.
Pat - Pon Maj 11, 2009 08:53
argail napisał/a: | Ze zlotu do domu mam 100km, średnio opłaca się mi po sobotnich atrakcjach nocować w hotelu |
hehe ,,, argail .. mam to samo ... tylko ciekawe jak duze beda te atrakcje
Brt - Pon Maj 11, 2009 09:06
formularz nie daje możliwości zrobienia większej liczby opcji ... ale w drodze kontaktów mailowych "da się" jak napisała walkie ..... tylko przypominam, że ostatnią (lub przedostatnią ) atrakcją soboty jest obowiązkowe Walne
walkie - Pon Maj 11, 2009 09:24
I tutaj może nastąpić mała zmiana. Prawdopodobnie Walne Zgromadzenie będzie zamienione z ogniskiem.
To znaczy Walne w piątek po kolacji a w sobotę będzie grill więc zachęcam do pozostania na niedzielę.
Informację potwierdzę ASAP.
fearless - Pon Maj 11, 2009 09:43
walkie napisał/a: | Prawdopodobnie Walne Zgromadzenie będzie zamienione z ogniskiem.
To znaczy Walne w piątek po kolacji a w sobotę będzie grill więc zachęcam do pozostania na niedzielę. |
Nie no, jak tylko zmieniam rezerwację, tak zaraz zmienia się kolejność picia
walkie, w takim razie maila możesz uznać za "nie napisanego", jak już będzie dokładnie wiadomo, kiedy ma być ognisko a kiedy Walne, to napiszcie tu proszę.
Od tego zależy moje pić albo nie pić
walkie - Pon Maj 11, 2009 09:45
fearless, dobrze, napiszę
argail - Pon Maj 11, 2009 09:48
Dokładnie, ja również proszę o określenie terminu wieczoru integracyjnego - toć po nim trzeba się przespać
Markzo - Pon Maj 11, 2009 09:49
ja mam pytanko odnośnie teog rajdu, czy każdy będzie jechał sam? czy w jakiś grupkach będzie można? wiecie, w kupie raźniej
emes - Pon Maj 11, 2009 09:49
fearless, argail, wszystkie informacje pojawią się tak szybko, jak tylko będziemy mieli potwierdzone, ustalone, etc. Innymi słowy, tak szybko, jak to możliwe, informacja o zmianie / zmianach będzie podawana do publicznej wiadomości.
[ Dodano: Pon Maj 11, 2009 10:50 ]
Markzo napisał/a: | ja mam pytanko odnośnie teog rajdu, czy każdy będzie jechał sam? czy w jakiś grupkach będzie można? wiecie, w kupie raźniej |
Można w grupach, jak najbardziej Będziesz potrzebował co najmniej jednego pasażera: pilota. Na pokład możesz zabrać oczywiście więcej osób, nie jest to zabronione
fearless - Pon Maj 11, 2009 09:55
emes napisał/a: | Będziesz potrzebował co najmniej jednego pasażera: pilota. Na pokład możesz zabrać oczywiście więcej osób, nie jest to zabronione |
Jakie będzie miał obowiązki pilot, pytam, żeby wiedzieć czy damy radę wziąć udział w rajdzie, czy to nie będzie kolidowało z głównym obowiązkiem mojego pilota - opieką nad małym szkrabem
emes - Pon Maj 11, 2009 09:59
fearless napisał/a: | Jakie będzie miał obowiązki pilot, pytam, żeby wiedzieć czy damy radę wziąć udział w rajdzie, czy to nie będzie kolidowało z głównym obowiązkiem mojego pilota - opieką nad małym szkrabem |
Pilot będzie odpowiadał za "koordynację" Np. powinien Ci podawać gdzie i kiedy trzeba skręcić, gdzie jest punkt kontrolny, ew. wysiąść z samochodu i podjąć niezbędne akcje
walkie - Pon Maj 11, 2009 10:01
fearless napisał/a: | Jakie będzie miał obowiązki pilot, pytam, żeby wiedzieć czy damy radę wziąć udział w rajdzie, czy to nie będzie kolidowało z głównym obowiązkiem mojego pilota - opieką nad małym szkrabem |
Obawiam się, że maluch jest na tyle absorbujący, że może się okazać że połowy punktów kontrolnych nie zauważycie.
fearless - Pon Maj 11, 2009 10:01
emes napisał/a: | Pilot będzie odpowiadał za "koordynację" Np. powinien Ci podawać gdzie i kiedy trzeba skręcić, gdzie jest punkt kontrolny, ew. wysiąść z samochodu i podjąć niezbędne akcje |
... no i buba, czyli rajd sobie odpuszczamy , pozostaje tylko tor.
emes - Pon Maj 11, 2009 10:03
fearless napisał/a: | no i buba, czyli rajd sobie odpuszczamy , pozostaje tylko tor. |
Zawsze istnieje jeszcze taka opcja, aby "dokoptować" jeszcze jednego pasażera i dać mu robotę pilota
walkie - Pon Maj 11, 2009 10:03
fearless, ile lat ma szkrab?
fearless - Pon Maj 11, 2009 10:05
walkie napisał/a: | fearless, ile lat ma szkrab? |
No już staruszka z niej - całe 5 miesięcy będzie mieć w czerwcu
Perez - Pon Maj 11, 2009 10:09
Gdzie jest ta Akademia Kuby Bielaka, bo musze wiedziec ile przewidziec na waszke?
Brt - Pon Maj 11, 2009 10:10
eee spokojnie ... nic se nie odpuszczajcie ... najwyzej tylko conieco ominiecie ale to drobiazg ... ostatnio jechały też osoby samotnie i dały radę .... pozatym .... to nie na czas jest więc zawsze można się zatrzymać, wykonać niezbędne czynności ipojechać dalej
walkie - Pon Maj 11, 2009 10:13
fearless, to przeciez ona spać pójdzie
fearless - Pon Maj 11, 2009 10:18
walkie napisał/a: | fearless, to przeciez ona spać pójdzie |
Oj nie znasz jej, jak jest w aucie, to nie może się nacieszyć, rozgląda się na boki i się cieszy Wczoraj przez 300 km nie zmrużyła oka
Ale offtopujemy No nic, zobaczymy jak to będzie już na miejscu. Najwyżej ja będę wysiadał i robił co tam trzeba będzie robić, szczerze, nie mam żadnego wyobrażenia jak to będzie wyglądać.
Markzo - Pon Maj 11, 2009 10:19
Fearless, ja jak coś będę jechał z tatą, możemy sobie śmigać razem i bedzie łatwiej a przy okazji weselej
fearless - Pon Maj 11, 2009 10:42
Markzo napisał/a: | Fearless, ja jak coś będę jechał z tatą, możemy sobie śmigać razem i bedzie łatwiej a przy okazji weselej | Ciekawa propozycja i o ile dobrze pamiętam to Twój R pochodzi z Lubelszczyzny, czyli dwa Lubelskie R razem
Markzo - Pon Maj 11, 2009 10:51
no pochodzi....i przez to mam poważny kłopot jakiś majster tak go naprawił, że pali nieograniczone ilości oleju umówiłem się na remont/wymiane motoru z moim mechanikiem, tylko nie wiem czy zdąże do zlotu. orajt koniec OT, jak coś Fear to się 3mamy razem
argail - Pon Maj 11, 2009 11:19
A właśnie ! BTW - czy na zlot przyjedzie ktoś z T4 albo czymś podobnym ?? Pleas powiedzcie że tak
Markzo - Pon Maj 11, 2009 11:22
tak, Mariusz coś mówił, że bedzie z T4
argail - Pon Maj 11, 2009 11:38
oh boy... oh boy ... oh boy ....
walkie - Pon Maj 11, 2009 21:53
UWAGA! Mała zmiana!
Walne Zgromadzenie Zarządu Klubu ROVERki.pl odbędzie się w piątek, 12.06 o godzinie 20:00
Ognisko odbędzie się w sobotę 13.06 po powrocie ze Rajdu.
Remigiusz - Pon Maj 11, 2009 22:02
walkie napisał/a: | Ognisko odbędzie się w sobotę 13.06 po powrocie ze Rajdu. |
Dobrze ze zostaje do niedzieli czyli zapłacona kolacja z soboty przechodzi na piątek tak
A co to znaczy , sie mi tutaj konczy mój polski bo zgromadzenie to wiem
walkie - Pon Maj 11, 2009 22:03
Remi55 napisał/a: | Dobrze ze zostaje do niedzieli czyli zapłacona kolacja z soboty przechodzi na piątek tak |
Dokładnie tak. Kolejność zamieniona tylko.
Remi55 napisał/a: | sie mi tutaj konczy mój polski bo zgromadzenie to wiem |
No Walne Zgromadzenie Klubu ROVERki.pl to w skrócie takie zebranie, na ktorym podejmuje duzo waznych decyzji i wybieramy nowy zarzad. To tak bardzo w skrocie i lopatologicznie.
Remigiusz - Pon Maj 11, 2009 22:33
walkie napisał/a: | No Walne Zgromadzenie Klubu ROVERki.pl to w skrócie takie zebranie, na ktorym podejmuje duzo waznych decyzji i wybieramy nowy zarzad. To tak bardzo w skrocie i lopatologicznie. |
Aha ok rozumiem Dziękuje
am_k - Wto Maj 12, 2009 07:28
Witam.
Jest gdzieś jakaś lista zapisanych osób.
AndrewS - Wto Maj 12, 2009 07:30
am_k napisał/a: | Jest gdzieś jakaś lista zapisanych osób. |
kurde jak to pytanie piter zobaczy to sie zalamie
jasne ze mozna trzeba czasami przegladac strone klubowa
http://www.roverki.pl/zlo...gistered&zid=15
Tomi - Wto Maj 12, 2009 07:34
Markzo napisał/a: | ja mam pytanko odnośnie teog rajdu, czy każdy będzie jechał sam? czy w jakiś grupkach będzie można? wiecie, w kupie raźniej |
Będziesz musiał mieć na pokładzie conajmniej pilota... a jeszcze jedna osoba się przyda i też nie będzie bezrobotna
W kwestii jazdy "w kupie", to szczerze nie polecam, gdyż wtedy popełnia się te same błędy, co pozostali "z kupy". Ponadto zapewniem Cię, że z pewnością na trasie będziecie się spotykać.
[ Dodano: Wto Maj 12, 2009 08:37 ]
fearless napisał/a: | emes napisał/a: | Będziesz potrzebował co najmniej jednego pasażera: pilota. Na pokład możesz zabrać oczywiście więcej osób, nie jest to zabronione |
Jakie będzie miał obowiązki pilot, pytam, żeby wiedzieć czy damy radę wziąć udział w rajdzie, czy to nie będzie kolidowało z głównym obowiązkiem mojego pilota - opieką nad małym szkrabem |
Pilot niestety będzie miał trochę roboty... W ostatnim rajdzie "moja załoga składał się z 3 osób" i każdy miał co robić.
Markzo - Wto Maj 12, 2009 07:41
spokojnie, pilotem będzie mój tato geografem jest więc bedzie za nawigacje robił a co do jazdy w grupie, chodziło mi no o co takiego jak z Fearless'em, nie bardzo ma jak bo córcia "aktywna", a szkoda żeby rezygnował więc na 2 auta jechać
fearless - Wto Maj 12, 2009 08:10
Tomi napisał/a: | Pilot niestety będzie miał trochę roboty... W ostatnim rajdzie "moja załoga składał się z 3 osób" i każdy miał co robić. |
To pozostanie nam rozkoszować się (mam nadzieję) słońcem na torze w oczekiwaniu na pozostałych.
Paul - Wto Maj 12, 2009 08:22
A kto jest na 39. miejscu na liście ? Sztuczny tłok ?
walkie - Wto Maj 12, 2009 08:25
kolega am_kowalski, ktory bawi się w anonima
fearless - Wto Maj 12, 2009 08:27
Paul napisał/a: | A kto jest na 39. miejscu na liście ? Sztuczny tłok ? | to pewnie tak na zachętę dla innych
am_k - Wto Maj 12, 2009 08:36
Dlaczego anonima przecież wszystko wypełniłem.
[ Dodano: Wto Maj 12, 2009 09:44 ]
Chyba coś nie tak z moim kontem na stronie klubowej.
Rano w domu wszystko wypełniłem i było ok, teraz w pracy nic nie mogę zdziałać.
[ Dodano: Wto Maj 12, 2009 09:47 ]
Jak klikam na link w mailu to wyskakuje takie coś:
"Nie masz uprawnień, aby cokolwiek tutaj robić."
Mariusz418 - Wto Maj 12, 2009 08:57
WITAM
PIENIĄDZE WPŁACONE MAM NADZIEJE ŻE FREKFĘCJIA BĘDZIE
T4 BĘDZIE ALLE ZA SYBOLICZNĄ OPŁATĄ ,SORKI
POZDRAWIAM
am_k - Wto Maj 12, 2009 08:59
mariusz418,
Czyli? Jeśli można wiedzieć muszę się przygotować
Mariusz418 - Wto Maj 12, 2009 09:04
WITAM
OD 80 DO 120 ZŁ POZDRAWIAM PEŁNE TESTY PROGRAMOWANIE PILOTÓW I KLUCZYKÓW REGULACJIA WSTĘPNA DIAGNOZA
POZDRAWIAM
am_k - Wto Maj 12, 2009 09:18
AndrewS napisał/a: | am_k napisał/a: | Jest gdzieś jakaś lista zapisanych osób. |
kurde jak to pytanie piter zobaczy to sie zalamie
jasne ze mozna trzeba czasami przegladac strone klubowa
http://www.roverki.pl/zlo...gistered&zid=15 |
No tak wszystko jak wół napisane.
Ale wstyd.
argail - Wto Maj 12, 2009 09:32
mariusz418, za jaką symboliczną - ja cię ozłocę, obtoczę w modzie i księżycówce, a następnie napoję .. czymś
ps. zapłacić też mogę
Brt - Wto Maj 12, 2009 10:22
am_k, hmmm nie możesz się zalogować na stronie napisz do mnie PW co dokładnie jest nie tak Wywalę Twoje zgłoszenie na Zlot i jak się zalogujesz, to jeszcze raz już z konta am_k wypełnisz zgłoszenie.
am_k - Wto Maj 12, 2009 10:47
Ok brt podaj nr kom na pw to wszystko szybko wytłumacze
Brt - Wto Maj 12, 2009 11:22
Już załatwione
orson - Wto Maj 12, 2009 12:28
mariusz418 napisał/a: | WITAM
OD 80 DO 120 ZŁ POZDRAWIAM PEŁNE TESTY PROGRAMOWANIE PILOTÓW I KLUCZYKÓW REGULACJIA WSTĘPNA DIAGNOZA
POZDRAWIAM |
To ja sie chyba bede pisal bo nie zdarze podjechac do Nowego Miasta w miedzyczasie, ale mam do Ciebie Mariuszu jedno podchwytliwe pytanko (no dwa):
Czy masz moze plyte z oprogramowaniem X-Power do ZR i ZSow w Diesel'u?
A jesli masz to czy bedziesz mogl ja zabrac na zlot?
Pozdrawiam
Mariusz418 - Wto Maj 12, 2009 12:49
WITAM
MAM CAŁE MNI .100 200XW 400XW 600 800 200NEW 400NEW 25 45 75 MG ZR ZS ZT ZTT MGF I TF FULLLLLL
POZDRAWIAM
am_k - Wto Maj 12, 2009 12:59
Brt, Dzięki
argail - Wto Maj 12, 2009 13:02
mariusz418, Khmmm, czy dobrze rozumiem, że mógłbyś wgrać nową mapę wtrysków CDTi do CDT (czyli zwiększenie mocy) ...
Jeśli to prawda, to możesz powiedzieć jakie pięniądze na zlocie muszę za to przygotować (może być na PW) ...
Jugol - Sro Maj 13, 2009 22:07
Walkie- dziecko drogie , mam dość nietypowe pytanie , otóż córka moja pieworodna- Anna, która chce z nami jechać, zapytnęła mnie, tzn. ojca swego czy mogłaby zabrać ze sobą na zlot swojego pupilka ,,Puńka'' i czy przypadkiem nie sprawi to zwierzę jakowego problemu Wam jako organizatorom, właścicielom hotelu, tudzież czy nie poniesiem jakowych dodatkowych kosztów związanych z w/w.Obiecała, że wikt i godne warunki noclegowe mu sama zapewni Proszę o odpowiedź i pozdrawiam
P.S.
,,Puniek''- (Mesocricetus auratus),chomikiem potocznie zwany
walkie - Sro Maj 13, 2009 22:47
Jugol, ani ja dziecko ani drogie
A co do chomika to nie widze przeszkód aby Puniek był uczestnikiem zlotu, byleby tylko nie uciekł.
Proponuję pilnować chomika w czasie grilla
Brt - Sro Maj 13, 2009 22:49
walkie napisał/a: | Proponuję pilnować chomika w czasie grilla |
...
Jugol - Sro Maj 13, 2009 23:48
, Anka już śpi, ale jutro z rańca jej to przeczytam, pewnikiem przemyśli temat wyjazdu ,,Puńka'' na zlot
[ Dodano: Czw Maj 14, 2009 00:52 ]
Brt napisał/a: | walkie napisał/a: | Proponuję pilnować chomika w czasie grilla |
... |
Czyżby Brt, był chomikoskrytożercą , a nie wygląda, nie wygląda.Mistrz kamuflażu, jednym słowem .Pewnikiem 30.V. na paintballu będzie Sniper Elite
argail - Pią Maj 15, 2009 21:41
Jeee, zapisałem się (wraz z małżonką) kaskę wysłałem.
Kto lubi domowe alkohole (wieczorem oczywiście) ?
Senn - Pią Maj 15, 2009 21:45
argail, kazdy
Jugol - Pią Maj 15, 2009 21:45
Senn napisał/a: | argail, kazdy |
...nie każdy, jest kilku abstynentów
kasjopea - Pią Maj 15, 2009 21:46
Jugol napisał/a: | nie każdy, jest kilku abstynentów | to jakieś podejrzane typki
am_k - Pią Maj 15, 2009 21:47
Ja tam lubię
fearless - Pią Maj 15, 2009 21:49
argail napisał/a: | Kto lubi domowe alkohole (wieczorem oczywiście) ? |
Ja będę zaopatrzony w Łzy Teścia
am_k - Pią Maj 15, 2009 21:51
fearless napisał/a: | Ja będę zaopatrzony w Łzy Teścia |
A co to
Jugol - Pią Maj 15, 2009 21:51
kasjopea napisał/a: | Jugol napisał/a: | nie każdy, jest kilku abstynentów | to jakieś podejrzane typki |
... tylko nie podejrzane, tylko nie podejrzane
fearless - Pią Maj 15, 2009 21:54
am_k napisał/a: | fearless napisał/a:
Ja będę zaopatrzony w Łzy Teścia
A co to |
No jak to co.... najwytrawniejsza Whiskey na świecie domowej roboty, same witaminki ziarenka, bulwy, owoce..., i najważniejsze drożdże
am_k - Pią Maj 15, 2009 21:57
fearless napisał/a: | No jak to co.... najwytrawniejsza Whiskey na świecie domowej roboty |
Tego się domyśliłem, raczej chodziło mi o moc - że aż łzy wyciska
fearless - Pią Maj 15, 2009 21:59
am_k napisał/a: | raczej chodziło mi o moc - że aż łzy wyciska |
Echhh długo i wysoko by opowiadać.... starczy jak powiem, że się pali
am_k - Pią Maj 15, 2009 22:00
Ok, posmakujemy.
AndrewS - Pią Maj 15, 2009 22:17
kto nie pije ten donosi
sTERYD - Sob Maj 16, 2009 01:21
kelner
argail - Sob Maj 16, 2009 09:16
sTERYD napisał/a: | kelner |
Testosteron ?
am_k - Sob Maj 16, 2009 09:19
AndrewS napisał/a: | kto nie pije ten donosi |
sTERYD napisał/a: | kelner |
No kelner z zajazdu Nad Wieprzem
zetes - Sob Maj 16, 2009 13:06
argail napisał/a: | Kto lubi domowe alkohole (wieczorem oczywiście) ? |
Jestem chetny, bardzo lubie
TIGER - Sob Maj 16, 2009 13:18
No hm ja też coś ze sobą przywiozę ale raczej weselną bo będę świeżo po ślubie oczywiście jak goście weselni cos zostawią W sumie się jeszcze nie zapisałem na zlocik bo może czasami jeszcze coś wypaść ale do 22.05 zdążę
Markzo - Pon Maj 18, 2009 16:47
no to jedziemy
Irek - Wto Maj 19, 2009 20:25
sorki, jesli takie pytanie juz padlo ale mam deficyty czasowe i nie przekopalem watku...
Czy zapisy na zlot zostaly juz zblokowane? Przy wypelnianiu formularza nie mialem opcji wyboru pokoi ani posilkow... Puscilem wiec tak jak sie dalo A moze to po prostu jakis feler?
pozdr
irek
walkie - Wto Maj 19, 2009 20:27
Irku,
raczej feler.
Napisz mi na maila co bys chciał i kiedy
walkie@roverki.pl
Remigiusz - Pon Maj 25, 2009 09:56
Witam,
wiec pieniążki juz wpłaciłem tydzień temu i mam teraz takie pytanie bo nie jestem klubowiczem wiec musiałem zapłacić składkę i teraz pytanie moje kiedy dostane kartę oraz status Klubowicza
emes - Pon Maj 25, 2009 10:37
Remi55 napisał/a: | kiedy dostane kartę oraz status Klubowicza |
Na to pytanie odpowie Ci skarbnik. Zapytaj go bezpośrednio: najlepiej mail lub PW.
Brt - Pon Maj 25, 2009 10:37
Wszytsko zależy od Skarbnika .... status pewnie na dniach, a legitymacja nowa całkiem możliwe, ze na Zlocie ... (zamówienie i wykonanie + przesyłki trochę trwają)
emes - Pon Maj 25, 2009 10:40
Remi55, śledź również ten temat: http://forum.roverki.eu/v...er=asc&start=40
Tam skarbnik na bieżąco podaje status wysyłek legitymacji.
Remigiusz - Pon Maj 25, 2009 11:30
emes, Link nie dziala
Ok wysle maila do skarbnika
Brt - Pon Maj 25, 2009 12:19
Remi jak wysłałeś jednego to drugiego nie wysyłaj .... to nic nie da [poczekaj cierpliwoe po prostu
emes - Pon Maj 25, 2009 12:22
Remi55 napisał/a: | emes, Link nie dziala |
Właśnie sprawdziłem i u mnie działa. A, chyba, że go kopiowałeś i wklejałeś Do takiej "metody" lepiej użyć tego linka:
Cytat: | http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=35793&postdays=0&postorder=asc&start=40 |
Jakby i to nie pomogło, chodzi o temat:
Forum Klubu ROVERki.pl Strona Główna -> Sprawy organizacyjne i towarzyskie -> Sprawy klubowe -> Ogólne -> Informacje dla KLUBOWICZÓW - wysyłka legitymacji
Remigiusz - Pon Maj 25, 2009 16:43
Brt, hehe.. oki Przepraszam
emes, U mnie tylko to pisze :"Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie" przy tym linku http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=35793
A tego u mnie nie ma: Forum Klubu ROVERki.pl Strona Główna -> Sprawy organizacyjne i towarzyskie -> Sprawy klubowe -> Ogólne
jest tylko:
Forum Klubu ROVERki.pl Strona Główna -> Sprawy organizacyjne i towarzyskie -> Sprawy klubowe -> Forum klubowe
Forum Klubu ROVERki.pl Strona Główna -> Sprawy organizacyjne i towarzyskie -> Sprawy klubowe -> Strona klubowa
Pod forum jak ogólne nie ma i szukajka tez nic nie znajduje. Jakieś dziwne
Paul - Pon Maj 25, 2009 19:27
Remi, nie działa Ci, bo to jest w dziale dla klubowiczów
Pozostaje czekać (jak ja, na nową) na legitymację
Tomaszi - Pon Maj 25, 2009 19:38
Paul napisał/a: | Remi, nie działa Ci, bo to jest w dziale dla klubowiczów |
temat poniżej jest w dziale ogólne a sympatycy go widzą:
Forum Klubu ROVERki.pl Strona Główna » Sprawy organizacyjne i towarzyskie » Sprawy klubowe » Ogólne » UWAGA SYMPATYCY - naklejki klubowe na ramkę tablicy
i tu właśnie się tak zastanawiam, które działy sa dla klubowiczów a które dla sympatyków idzie to gdzieś jakoś sprawdzić
emes - Wto Maj 26, 2009 17:46
Remi55, nie wiedziałem, że ta sekcja nie jest widoczna dla sympatyków. Z tego też powodu, przepraszam za odsyłanie do miejsca, do którego nie masz (jeszcze ) dostępu.
Tomaszi, myślę, że najlepiej będzie zapytać MaReK'a
Remigiusz - Wto Maj 26, 2009 21:32
emes Paul, , oki dziękuje wiec będę czekał an status
walkie - Wto Maj 26, 2009 21:36
Remi55, składki będą przelane na konto klubowe. Wówczas zmieni się też Wasz status na forum.
Remigiusz - Wto Maj 26, 2009 22:00
walkie, Dziekuje
Asia - Czw Maj 28, 2009 18:57
Witam , a ja mam takie zapytanie co do zaliczki i chciałam się upewnić czy doszła , była bym wdzięczna za potwierdzenie przelewu
i mam jeszcze pytanko , czy mogla bym dostać meila z danymi które wypisałam w formularzu zgłoszeniowym na zlot tak się składa ze nie pamiętam dokładnie co ja tam zamówiłam i było by milo jak ktoś by mi to przesłał.. mam nadzieje ze to nie będzie problem
walkie - Czw Maj 28, 2009 19:09
Asia, zaksięgowana wpłata 245 PLN
mail poszedł
[ Dodano: Czw Maj 28, 2009 20:10 ]
Asia, a poza tym masz to w mailu potwierdzającym
Senn - Czw Maj 28, 2009 20:11
Zeby nie bylo Zarzad ostro dziala i dopina wszystko na ostatni guzik. Jako dowod przedstawiam fotke z terenu zlotowiska zrobiona w ostatni weekend
Remigiusz - Czw Maj 28, 2009 20:13
walkie - Czw Maj 28, 2009 20:23
padało troszeczkę
Senn, btw do grilla w końcu nie doszliśmy
Krzysi3k - Pią Maj 29, 2009 13:50
walkie napisał/a: | poza tym masz to w mailu potwierdzającym |
Ja nie dostałem widocznie takiego maila. bo w tym którym mam podana jest tylko wielkość zaliczki i harmonogram
Ja też dokładnie nie pamiętam, a potwierdzenia, że kasa doszła nie dostałem
Remigiusz - Pią Maj 29, 2009 13:56
Krzysi3k5 napisał/a: | Ja też dokładnie nie pamiętam, a potwierdzenia, że kasa doszła nie dostałem |
Tego nie wysyłali Byl tylko mail potwierdzający zamówienie.
argail - Pią Maj 29, 2009 15:31
BTW - po wpłaceniu zaliczki, rozumiem że z reszty kwoty rozliczmy się już na miejscu ?
Robert68 - Pią Maj 29, 2009 18:56
witam kolegów
mam pytanie dlaczego mam opłacać składkę sympatyka kiedy chociaż pierwszy raz chce się tam pojawić ze swoim pupilem i zabrać kogoś ze sobą wiecie to trochę odpycha , co prawda kaska nie jest duża ale to brzmi dla nowego odpychająco a szczególności kiedy chce się pojawić chociaż na kilka godzin by nawiązać znajomości jak mu się uda a dopiero o składce można pogadać
Z szacunkiem pozdrawiam
Joa - Pią Maj 29, 2009 19:07
http://www.roverki.pl/article.php?sid=298
Rozdział 3. pkt. 12
walkie - Pią Maj 29, 2009 22:24
Cytat: | Ja też dokładnie nie pamiętam, a potwierdzenia, że kasa doszła nie dostałem |
Potwierdzeniem dla Ciebie, niech będzie fakt że nie windykujemy
argail napisał/a: | BTW - po wpłaceniu zaliczki, rozumiem że z reszty kwoty rozliczmy się już na miejscu ? |
może tak być, możesz też wpłacić teraz na konto, oszczędzi to deko zamieszania
[ Dodano: Pią Maj 29, 2009 23:27 ]
Robert68, dla sympatyków, istnieje takie coś jak opłata zlotowa. Na jej podstawie stajesz się klubowiczem.
Jednak jeśli zaprzesz się nogami i rękami, że nie chcesz zapłacić tych 60 zł to ok, nie będziesz mógł wziąć tylko udziału w rajdzie i jazdach na torze.
Tomaszi - Sob Maj 30, 2009 22:59
Dodam tylko, że jeśli zapłacisz a nie masz chęci zostawać klubowiczem -masz do tego pełne prawo, nikt do tego nie zmusza.
Dlaczego o tym piszę, bo zdarzały się takie przypadki.
Mix - Pon Cze 01, 2009 08:51
Pytanie z innej beczki. Czy w pokojach jest łazienka, lodówka? Nie mogę znaleźć na stronie stosownej informacji...
walkie - Pon Cze 01, 2009 09:02
Mixtated, jest łazienka, nie ma lodówki
Mix - Pon Cze 01, 2009 10:48
Fajnie, dzięki
Adrian - Pon Cze 01, 2009 16:13
Mixtated napisał/a: | Czy w pokojach jest ...lodówka |
Martwisz się, czy będzie gdzie browarek schładzać?
Mix - Pon Cze 01, 2009 17:43
AdrianWWL, zgadza się Browarek i nie tylko Browarek ostatecznie ciepły wypiję, ale mocniejszych trunków nie Z resztą, jak jest łazienka to jest i woda, jak jest woda to jest i miska, jak nie ma miski to znajdzie się umywalka lub brodzik
rtworek - Wto Cze 02, 2009 12:19
Ciekawe, tak sobie czytam te masze posty i każdy chce się alkocholizować. Ja rozumiem że integracja jest potrzebna Tylko jestem ciekaw kto po takiej integracji wejdzie za kółko?
walkie - Wto Cze 02, 2009 12:26
rtworek, spokojnie
maciej - Wto Cze 02, 2009 13:55
rtworek, wszystko jest zaplanowane.
Myślisz, że dlaczego w piątek nie ma żadnych oficjalnych atrakcji?
Bo pierwszy dzień Zlotu (tym razem czwartek) jest zawsze najbardziej "integracyjny".
Mix - Wto Cze 02, 2009 19:14
rtworek, każdy ma rozum, by go używać Napić się spokojnie można. Chciałem tym samym zauważyć, że jest spora różnica pomiędzy "napić", a "spić"
seba323 - Wto Cze 02, 2009 20:02
ja mam pytanie obawiałem sie w maju że nie uda mi sie zebrać sumy jaka potrzebna jest na wzięciu udziału w zlocie chodiz mi tylko o dzień integracyjny jako sympatyk ile muszę zapłacić by zintegrować się z innymi:)
walkie - Wto Cze 02, 2009 21:28
seba323, to zależy co chcesz zamówić i w który dzień chcesz być.
ceny są na stronie, jakby coś było niejasne, pisz na PW albo na GG albo tutaj
Brt - Wto Cze 02, 2009 23:16
seba323, jeśli tylko integracja Cie interesuje .... to kosztem jest skrzynka browara ... a serio to po prostu to co wtedy wypijesz A jeśli chcesz wziąć aktywnie udział w sobotnim Rajdzie i próbie czasowej to koszt dla sympatyka = 60PLN (i jednocześnie zyskuje się status Klubowicza)
Remigiusz - Wto Cze 02, 2009 23:18
Chciałem podziękować tutaj Skarbnikowi za status klubowicza i się już nie mogę doczekać zlotu
zetes - Pon Cze 08, 2009 21:49
walkie napisał/a: | Mixtated, jest łazienka, nie ma lodówki |
Bedzie lodowka, bo przeciez Marcel przyjezdza
Senn - Pon Cze 08, 2009 21:53
Najgorsze ze Orson najprawdopodobniej nie bedzie mial lodowki w pokoju i nie bedzie gdzie Perły schlodzic z czego na pewno ucieszy sie walkie bo nie bedzie musiala co troche kursowac do pokoju
walkie - Pon Cze 08, 2009 22:11
Senn napisał/a: | Najgorsze ze Orson najprawdopodobniej nie bedzie mial lodowki w pokoju i nie bedzie gdzie Perły schlodzic z czego na pewno ucieszy sie walkie bo nie bedzie musiala co troche kursowac do pokoju |
co trochę to nic takiego ale te buteleczki jakieś takie mikre że ja non stop kursowałam
Firq - Wto Cze 09, 2009 09:08
Intgracja chyba sie przedłuży bo ogladałem pogode na ten tydzien i ma padać padać i padać a w piatek burze ... wiec integracja moze się przedłużyc
Wojtek88 - Wto Cze 09, 2009 10:37
Ja mam pytanie z innej beczki.. Nie mam "już" statusu klubowicza, ale chciałbym przyjechać na jeden, dwa dni (mieszkam w Wawie, więc nie muszę nocować w hotelu), żeby się "zintegrować", można wpaść?
walkie - Wto Cze 09, 2009 10:57
Wojtek88, można, zapraszamy
Wojtek88 - Wto Cze 09, 2009 12:41
Czy będzie jakiś wspólny wyjazd z Warszawy
emes - Wto Cze 09, 2009 12:43
Wojtek88 napisał/a: | Czy będzie jakiś wspólny wyjazd z Warszawy |
Na pewno będzie. Najlepiej, jak założysz nowy temat w tym kąciku
argail - Czw Cze 11, 2009 14:25
Powiedzcie mi proszę - czy na Zlocie będzie ktoś, kto podejmie się wymieny pompy sprzęgła w moim R75 ? Wczoraj mi padła ... nie wiem zresztą czy dojadę na zlot
Nie mam nawet gdzie kupić części - ani oryginału ani zamiennika - weekeend - może ktoś ma jakieś szybkie dojście i będzie w stanie dowieźć części na jutro - oczywiście w pełni odpłatnie ?
MaReK - Pią Cze 12, 2009 08:06
Wymiana pompy nie jest jakas skompliowana procedura jesli bedziesz mial oryginal.
Potrzebny srubokret, pare kluczy od 8 - 15.
Dasz rade argail - pewnie juz w drodze jestes
Pozdrawiam,
walkie - Pią Cze 12, 2009 08:07
tak jak i pompa ZTCW
|
|