|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - Trójkąt Roverowski
niuton - Sro Maj 06, 2009 23:54 Temat postu: Trójkąt Roverowski Niewiedziałem gdzie zalożyc ten temat. Chodzi o to, czy macie trójkąty drogowe w swoich autach a jak tak to czy ma ktos na forum orginalny? Można zdjęcie? Ja nie mam i dopiero po roku użytkowania zorientowałem sie ze pod zamkiem klapy bagażnika są takie widełki i że sa pewnie włąsnie na trójkąt. Dlatego chciałbym kupi orginalny który pasowałby do tych widełek nic by nie strzelało i nie tłukło sie. Znalażłem an na ebayu takie cos:
http://cgi.ebay.co.uk/GEN...%3A1%7C294%3A50
Nibu orginalny, i w ogole fajny zestaw nie tylko trojkat ale czy to włąsnie ten bedzie pasował?
Krzysi3k - Czw Maj 07, 2009 08:03
Namiko ma oryginalny trójkąt
Napisz do niej
namiko - Czw Maj 07, 2009 19:43
Ten z ebay'u jest bardzo fajny! Mój nie ma pokrowca - chyba w pokrowcu nie wszedłby w te widełki w bagażniku - tam idealnie wchodzi ten czerwony futerał. Ale Ty masz R25 więc może tam te widełki są szersze albo są w innym miejscu? U mnie one są tuż pod dolną częścią zamka klapy.
Nie mam też rękawiczek.
Fajny zestaw tylko... że to licytacja a do końca jeszcze 8 dni, a tu już 8 funtów. Ja za mój dałam 25 zł. Razem z roverkową apteczką (z wyposażeniem - nie tylko samo oryginalne pudełko!) i przesyłką wyszło mi 60 zł. Kupione przez allegro.
Jutro wrzucę fotki mojego.
niuton - Czw Maj 07, 2009 21:03
Ale znalazłem takeigo kup teraz, aukcja na 16 dni jeszcze, w niedziele mój człowiek ( ) z wysp mi go kupuje w takim razie. A taka orginalna apteczka tez ma swoje miejsce? Fajne sa orginały bo nie lataja po bagazniku, a przy moim charakterze to wazne- bagaznik pusty bo nie lubie jak cos tam jest, chyba ze bagaz ułozony, hehe...
artystyczne zdjecie:
super rzecz, jedzie lanserka - te znaczki na pokrowcu i rekawiczkach:), nie lata poo bagazniku trzyma sie na rzepie podłoża i w tym rogu i tak nic nie dochodzi bo kanapa jest pod kątem.
M I O D Z I O
|
|