|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - [Strzyżów] Ktoś chętny na mały spocik?
Lukaszn2006 - Pon Maj 18, 2009 19:45 Temat postu: [Strzyżów] Ktoś chętny na mały spocik? Witam, czy byłby ktoś chętny na mały spocik strzyżowski? Kiedy? Proponuje którąś sobotę lub niedziele koło Biedronki koło godziny 18? Piszcie, czy ktokolwiek byłby chętny W sumie nie pamiętam, żeby w nasze okolicy odbyłs ię jakikolwiek spot, więc można by było zmienić to wkońcu Przecież tyle Roverków w okolicy
Remigiusz - Pon Maj 18, 2009 20:02
Lukaszn2006 napisał/a: | Przecież tyle Roverków w okolicy |
Roverow jest teraz jak dawniej Maluchów Nawet Mg Zt raz widziałem na rynku
Phuu w sobotę lub niedziele to raczej nie bardzo W wtorek jade znow do Strzyżowa weic mam raczej czas do Piątku Tylko ze internetu nie mam tam
[ Dodano: Pon Maj 18, 2009 21:04 ]
Przejechał bym się chętnie raz taka 214, jak to benzyniaki jada Jedziesz moze na zlot kolo Warszawy?
Lukaszn2006 - Pon Maj 18, 2009 20:41
Nie, do Warszawy niestety jchac nie mogę Z kilku powodów po pierwsze 15 mam egzamin, po drugie 13 mam wesele Aczkolwiek chciałbym na taki ogólnopolski spot pojechać, może jeszcze bedzie okazja kiedyś Kurcze, mi by najbardziej weekend pasował, no ale i w inny dzień, jak bede miał wolne to moge przyjechać
Remigiusz - Pon Maj 18, 2009 20:51
Ja się pierwszy raz wybieram na zlot i sie doczekać nie mogę, No to kurcze nie fajnie jak egzamin sie ma oraz wesele
Ja swojego Roverka jeszcze nie dokończyłem na zlot przygotować
Szkoda ze mało osób z Strzyżowa jest na forum aktywnych
Lukaszn2006 - Pon Maj 18, 2009 21:10
No, szkoda, szkoda Ale sam musisz przyznać, że Roverków u nas z roku na rok coraz więcej Kilka osób z okolic napewno jest zarejestrowanych na forum, ale faktycznie, mało piszą, a szkoda Jak będziesz jechał do Warszawy, to możesz tam pozdrowić wszystkich w moim imieniu
Pozdrawiam serdecznie ROVERzyste z moich okolic
Remigiusz - Pon Maj 18, 2009 21:33
Się pozdrowi
No jest więcej Roverkow ale mało Diesli
Pamiętam jak ja kupiłem swojego to byl do jedyny 220 w Strzyżowie bo nie widziałem w tedy ani jednego. A ostatnio stałem kolo Biedronki to az 4 można było zliczyć oraz jeden Tomcat W wszystkie RSR XXXX, nawet jeden były Kasier dawnego Plusa ma Roverka takiego zielonego
Ale tak to inne Roverki przeważnie kobiety prowadza
Lukaszn2006 - Wto Maj 19, 2009 11:02
Haha, zgodze się z Tobą ja kupiłem w maju 2007, to też rzadko kiedy takiego można było zobaczyć, a z tydzień temu na Orlenie stałem i podjechał drugi identyczny Ale nie ma sie co dziwić Każdy przyzna, że jak na 10 letnie autko, to naprawde atrakcyjni wygląda a i cena nie jest zbyt wygórowana
No, to jaki by dzień na spot odpowiadał? Jakaś konkretna data?
Remigiusz - Wto Maj 19, 2009 13:08
Wyslij mi nr tel do ciebie na PW to ci wysle sms jak bede to sie mozna umowic bo na razie nie wiem jeszcze co mi jak wypadnie
|
|